Festivalul Vin' la Teatru, secţiunea Junior

3 euro +
4
Vă mulţumim că sunteţi parte din trupa de voinici ce susţin VLT Junior! Lumea va ştii de fapta dvs. bună de pe secţiunea specială a site-ului www.vinlateatru.ro, de pe facebook şi din albumul de facebook – “Prietenii cu zvâc ai Vin’ la Teatru Junior”!

Data livrarii: July 2014
5 euro +
0 / 100
O invitaţie dublă personalizată pentru copilul dvs., cu locuri rezervate în primele cinci rânduri ale sălii la unul dintre spectacolele “Junior ”, ce se vor desfăşura în jurul orei prânzului, între 10-13 iulie. Spectacolele sunt adresate celor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani.

Data livrarii: July 2014
7 euro +
1 / 150
O invitaţie dublă personalizată, cu locuri rezervate în primele cinci rânduri la unul dintre cele 10 spectacolele de seara din cadrul festivalului (orele 17:00, respectiv 20:00)

Data livrarii: July 2014
12 euro +
0 / 25
Un abonament personalizat pentru prichindelul dvs. la toate cele patru spectacole “Junior” ce vor avea loc în jurul orei prânzului, între 10-13 iulie. Spectacolele sunt adresate celor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani.

Data livrarii: July 2014
25 euro +
0 / 15
Un abonament personalizat la toate cele 10 spectacole din cadrul programului de seara al festivalului. Spectacolele vor avea loc la ora 17:00, respectiv ora 20:00.

Data livrarii: July 2014
250 euro +
0
Adresată companiilor, prin această recompensă ne vom mândri cu susţinerea dvs. inserând logo-ul firmei dvs. pe afiş, flyere şi în secţiunea dedicată sponsorilor de pe site-ul oficial, promovându-vă în toate mediile on-line.

Data livrarii: July 2014
500 euro +
0
Adresată companiilor, prin această recompensă veţi putea să vă promovaţi prin roll-up si pliante în locațiile festivalului. Vă vom menționa, de asemenea, în toate comunicatele de presă, pe lângă introducerea logo-ului companiei pe afișe, pliante și la secțiunea "Sponsori" din site-ul oficial.

Data livrarii: July 2014
1000 euro +
0
Adresată companiilor, prin această recompensă veţi putea să vă promovaţi prin banner, roll-up şi pliante în locațiile festivalului. Vă vom menționa, de asemenea, în toate comunicatele de presă, pe lângă introducerea logo-ului companiei în clipul promoţional oficial al festivalului, pe afișe, pliante și la secțiunea "Sponsori" din site-ul oficial.

Data livrarii: July 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 5 ]

Festivalul “Vin’ la Teatru” a început în Focşani, în vacanţa de primăvară din 2013, atunci când o mână de tineri şi-au zis că se poate. Se poate să dai viaţă unui teatru în timpul verii, să umpli sălile în fiecare seară şi se poate să vrei să vii la şcoală şi în vacanţă.

 
 

Aşa a apărut primul festival de teatru profesionist, independent şi voluntar din judeţul Vrancea.

„Vin’ la Teatru” încurajează oamenii cu zvâc, generaţia începuturilor de drum care vorbeşte despre lumea în care trăim, care abordează subiecte relevante şi arzătoare ale realităţii noastre şi care e dornică de educaţie un pic altfel.

Credem că teatrul este o discuţie, aşa că vrem să aducem scena mai aproape de public. Pe lângă încurajarea debutului şi a dialogului, vrem să participăm activ la dezvoltarea gustului pentru cultură, oferind mijloace alternative de educaţie.

Festivalul a devenit o ocazie ca timp de cinci zile actori debutanţi din întreaga ţară, liceenii voluntari şi comunitatea locală să-şi unească eforturile pentru a crea un eveniment cu totul aparte.

În 2013, “Vin’ la Teatru” a deschis larg uşile Teatrului Minicipal “Maior Gh. Pastia” şi a adus celor peste 1600 de spectatori 4 zile de teatru cu intrare liberă pentru a se putea bucura de 8 dintre cele mai premiate spectacole de licenţă ale UNATC şi a face cunoştinţă cu cei 45 de tineri artişti invitaţi să facă parte din povestea “Vin’ la Teatru”.

Stadiul actual al proiectului

Pentru ediţia a doua ţintim şi mai sus. Cu sprijinul preşedintelui onorific, Radu Afrim, vrem să oferim cinci zile pline ochi de teatru:

 • 10 reprezentaţii de teatru independent, profesionist;
 • 4 spectacole de teatru pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani;
 • 4 ateliere gratuite de dezvoltare personală adresate oricărui iubitor de teatru;
 • 1 masterclass gratuit de educaţie parentală;
 •  + 1 proiecţie de scurtmetraje selectate din programul prestigiosului Festival Internaţional de Film NexT (14 iulie).

Parteneri: Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Caragiale” - Bucureşti, Universitatea “Lucian Blaga” - Sibiu, Universitatea de Arte – Târgu Mureş, Asociaţia "Uniriştii", Asociaţia Culturală NexT

Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Focşani, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vrancea, Teatrul Municipal "Maior Gh. Pastia"

Parteneri media: Liternet.ro, Yorick, Ziarul Metropolis, Ziarul de Vrancea, Monitorul de Vrancea, Vrancea Media

Ce mai avem de facut

În 2014, Festivalul “Vin’ la Teatru” vrea să crească într-un an cât alţii în zece! Pe lângă extinderea festivalului pentru a

 
 

include mai multe evenimente, vrem sa inaugurăm şi secţiunea “Junior”, o secţiune dedicată celor mici care vrea să facă din teatru o obişnuinţă a copilăriei.

“Vin’ la Teatru Junior” înseamnă că susţinem tineri actori ai teatrului de copii, dar cel mai important că facem ca poveştile celor mici să prindă viaţă.

Între 10-13 iulie, în jurul orei prânzului, “Vin’ la Teatru Junior”:

 • 4 spectacole pentru cei mici, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani;
 • Un masterclass gratuit de educație parentală cu psihoterapeutul Diana Stănculeanu de la Centrul de Educaţie Emoţională şi Comportamentală din cadrul organizaţiei Salvaţi Copiii.

Pentru a putea porni la drum, avem nevoie de o trupă de voinici susţinători care să ne ajute cu:

 • Remunerarea actorilor invitați;
 • Costurile de transport, cazare și masă pentru artiştii invitați;
 • Materiale promoționale;

Dorinţă de evoluţie, energie și entuziasm – asta avem noi. De data asta vrem să oferim și mai mult, dar pentru ca ediţia a doua să poată creşte frumos, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră !

Vă mulţumim că vreţi să luaţi parte la povestea “Vin’ la Teatru Junior”!

Cu drag,

Echipa (Mihai, Dragoş, Elena, Diana, Ioana, Oana şi Gabi)

 

Contact: DIANA MEREOIU

Telefon: 0727410590

E-mail: dianamereoiu@vinlateatru.ro

Note importante:

 • În cazul în care nu se vor strange minim 500 de euro, banii strânşi până în acel moment se vor întoarce în conturile susţinătorilor (conform principiului de finanţare flexibilă al platformei we-are-here.ro);
 • Repartizarea biletelor cumpărate pe spectacole se va face în mod automat, din motive logistice. În cazul în care nu puteţi ajunge la spectacolul ce vă va fi distribuit, vă vom contacta pentru a vă repartiza la o altă oră convenabilă dvs. Mulţumim pentru înţelegere!

Echipa proiectului

Când spunem “Vin’ la Teatru”, spunem:

      Radu Afrim – preşedinte onorific

 
 

      Mihai Cojocaru

      Dragoş Dragomir

      Elena-Alexandra Dumitrescu

      Diana Mereoiu

      Ioana Alexandru

      Oana Bogzaru

      Gabriel Chirilă

... plus toată ceata de voluntari fără de care nu ne-am putea descurca!