Vanatoarea de comori arhitecturale si urbane Viajoa-nr.4

1 euro +
9
Crezi în ideea Vânătorii urbane, o susții și pentru asta primești un email cu multe mulțumiri de la noi.

Data livrarii: September 2013
4 euro +
2 / 5
Ești înscris la Vânătoare și vei fi repartizat într-o echipă care are nevoie de un vânător bun

Data livrarii: September 2013
6 euro +
1 / 5
Ești înscris la Vânătoare și ți se va mulțumi public și oficial, într-un articol de pe Viajoa.ro

Data livrarii: September 2013
8 euro +
0 / 4
Ești înscris la Vânătoare! În plus, vei primi o fotografie digitală făcuta special pentru tine, într-una dintre viitoarele noastre călătorii. Asta înseamnă că ne vom fotografia cu o hârtie pe care este scris lizibil numele tău. Sau fotografiem doar hârtia și peisajul - ne mai gândim un pic la concept.

Data livrarii: December 2013
8 euro +
0 / 5
Ești înscris la Vânătoare și vei avea o întrebare care îți va purta numele. Toți participanții vor cauta soluția de la întrebarea numărul 35, care se numai numește și întrebarea [insert your name here].

Data livrarii: October 2013
8 euro +
0 / 3
Ești înscris la Vânătoare! În plus, îți vom trimite o carte poștală dintr-un oraș pe care îl vom vizita în viitorul apropiat.

Data livrarii: December 2013
10 euro +
2 / 3
Ești înscris la Vânătoare și vei primi un magnet de frigider luat dintr-un oraș pe care îl vom vizita în viitorul apropiat.

Data livrarii: November 2013
12 euro +
0 / 5
Ești înscris la Vânătoare! Dar asta nu-i tot. Vei avea o diplomă virtuală într-un album dedicat pe contul nostru de Facebook (www.facebook.com/viajoa.ro) O să fie un fel de Wall of Fame, dar mai tare.

Data livrarii: September 2013
15 euro +
7 / 5
Felicitări! Tu și echipa ta sunteți înscriși la Vânătoarea din octombrie!

Data livrarii: September 2013
17 euro +
4 / 4
Tu și echipa ta sunteți înscriși la Vânătoarea din octombrie! În plus, echipei i se va mulțumi în mod oficial într-un articol dedicat pe Viajoa.ro

Data livrarii: September 2013
18 euro +
1 / 3
Ești înscris la Vânătoare! Și fiindcă îți place atât de mult ideea Vânătorii, îți dedicam în scris un articol viitor de pe Viajoa.ro. Articolul îți va fi dedicat în proporție de 100%

Data livrarii: October 2013
19 euro +
1 / 4
Tu și echipa ta sunteți înscriși la Vânătoarea din octombrie! Ca echipa veți primi, cu dedicație, o fotografie făcuta special pentru voi într-un oraș ce urmează să fie vizitat de către o fată Viajoa. Asta înseamnă că ne vom fotografia cu o hârtie pe care este scris lizibil numele echipei. Sau fotografiem doar hârtia și peisajul - ne mai gândim un pic la concept.

Data livrarii: December 2013
19 euro +
4 / 4
Tu și echipa ta sunteți înscriși la Vânătoarea din octombrie! Numele echipei voastre va deveni numele unei întrebări din cadrul Vânătorii.

Data livrarii: October 2013
21 euro +
2 / 10
Tu și echipa ta sunteți înscriși la Vânătoarea din octombrie! Fiecare membru al echipei va primi o carte poștală dintr-un oraș ce urmează să fie vizitat de către o fată Viajoa.

Data livrarii: December 2013
23 euro +
3 / 10
Tu și echipa ta sunteți înscriși la Vânătoare și fiecare membru va primi un magnet de frigider luat dintr-un oraș pe care îl vom vizita în viitorul apropiat.

Data livrarii: December 2013
25 euro +
2 / 15
Tu și echipa ta sunteți înscriși la Vânătoare! Indiferent de performanțele de pe teren, echipa voastră va avea o diplomă virtuală într-un album dedicat pe contul nostru de Facebook (www.facebook.com/viajoa.ro) O să fie un fel de Wall of Fame, dar mai tare.

Data livrarii: October 2013
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 37 ]

Despre noi, Viajoa.ro

Viajoa.ro este un blog colectiv de travel, în spatele căruia se află cinci fete pasionate de călătorii. Cum fiecare are alt stil de a călători, alte experiențe de povestit, alte sfaturi de dat, s-au conturat cinci voci: Munțomana înrăită, Exploratorul urban, Mami călătoare, Aventurierul zâmbăreț și Călătorul experiențial. Fiecare separat și toate împreună promovează “călătoritul isteț”.
Scriem din august 2009, am depășit pragul de 1000 de articole, am câștigat premiul I la categoria „Bloguri de travel” la Roblogfest 2010 dar de mândrit ne mândrim cu comunitatea strânsă în jurul blogului, căreia îi dăm întâlnire la seri de povești, excursii, vânători de comori.

Despre Vânătoare

Vânătoarea de comori a apărut din două motive: dintr-o experiență neplăcută la o altă Vânătoare dar, mai ales, din dorința Exploratorului urban de a arăta altora că și în București sunt multe lucruri de văzut, dacă ești atent și dacă vrei să le vezi.
Așadar, vânătoarea de comori arhitecturale și urbane este o modalitate plăcută, educativă, distractivă de a (re)descoperi un oraș. Vânătul se face în echipă – doar în echipă – într-o arie bine delimitată. E nevoie de voie bună, de dorința de a învăța, de a explora, de ochi ageri și de un aparat foto.

Ediții trecute

Vânătoarea Viajoa a adunat 105 “vânători” la prima ediție, din 2011, în cartierul Armenesc, 150 de persoane la ediția a doua, din 2012, în cartierul Cotroceni și 200 de persoane la ediția a treia, în cartierul Batiștei. Au fost indicii clare și indicii vagi și timp de 3 ore vânătorii au căutat case gemene, uși Art Deco, bovindouri, mascaroni, ferestre neoromânești și finiale. Au știut ce este o “finială” fiindcă la început li s-a dat o fișă dicționar și o fișă explicativă a stilului.

Impresii?

“Nu știam la ce să mă aștept, dar a fost foarte foarte foarte tare.” Marius Constantinescu
„Vânătoarea a fost aproape excelentă. :D ” Radu Florea
„Zona o știam puțin, dar acum mă uit la clădiri cu alți ochi și suflet.” Ioana Ristea
„A fost mult peste așteptări, cea mai bună vânătoare urbană la care am participat.” Ionuț Radu

Mai multe despre edițiile trecute aici: http://www.viajoa.ro/category/altele/vanatoare-de-comori

Ediția asta, adica Vânătoarea nr 4

În toamnă, în weekendul 12-13 octombrie, va fi o nouă Vânătoare arhitecturală și urbană marca Viajoa.ro . Cartierul rămâne surpriză deocamdată. ;)

Primele trei ediții au fost sub forma unei competiții contracronometru, dar aceasta va fi un pic altfel. Ne vom concentra mai mult pe arhitectură (și la fel vor face și participanții), timpul va fi mai lung de 3 ore și vânatul mai greu de ochit. Va fi o experiența inedită, demnă de cei mai buni vânători!

Puncte de risc

Ce se întâmplă dacă nu vă asigurați din timp un loc la Vânătoare? Exista niște șanse ca Vânătoarea să nu aibă loc. Și există niște șanse mari ca Vânătoarea să nu iasa așa cum vrem noi să o facem: o experiență extraordinară!

Contributii per echipa

Dacă șți place ideea, vrei să participi la Vânătoare și ai incă 3 sau 4 tovarăși (nu mai mulți, nu mai puțini), uită-te la  premiile pentru echipe pe care le-am pregatit. Contribuția ta reprezintă un pachet de care beneficiază toată echipa! : )