Turnul Cerurilor - un roman mai altfel!

Proiect initiat de Sandra Coroian
Website
Social media fb.com/cartidesc
5 euro +
0 / 10
Un exemplar din ”SOLUS” MANGA în Ediție Limitată

Data livrarii: May 2015
10 euro +
1 / 6
Un exemplar din "Turnul Cerurilor" , livrabil in maxim 5 zile de la tipărirea romanului.

Data livrarii: May 2015
25 euro +
0 / 4
Un exemplar din "Turnul Cerurilor" , livrabil în maxim 5 zile de la tipărirea romanului + un exemplar din "SOLUS" MANGA în ediție limitată + un poster cu personajul principal fie din "Turnul Cerurilor" fie din "SOLUS"

Data livrarii: May 2015
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 1 ]
 
 

Salut! 

"Turnul Cerurilor" un roman puțin mai altfel, răsărit din adâncul underground-ului scriitorilor anonimi. Un thriller care va ține cititorul cu sufletul la gură de la primul rând citit și până la ultimul cuvânt. 

Deși conștientă că mai sunt o sumedenie de scriitori anonimi care se chinuie să se afirme în ziua de astăzi, tind să cred că felul meu de a aborda literatura se detașează ușor de obișnuitul, tipicul cărților din zilele noastre care se concentrează foarte mult pe creaturi interesante precum vampirii sau care vor să "ne invețe" ce înseamnă dragostea. 

Stilul pe care am ales să îl abordez, poate și datorită faptului că sunt îndrăgostită de Țara Soarelui Răsare (Japonia), e o împleticire a caracterului European cu cel Oriental. Deși poate părea ciudat, "Turnul Cerurilor" este conceput în așa fel încât la un moment dat te poți întreba daca nu cumva este un scenariu desprins dintr-un posibil Anime (animație japoneză). 

Acest proiect a luat naștere din neant, din dorința de a vindeca sentimentul de trădare suferit personal.

Sinopsis 

Întreaga acțiune se desfășoară în pântecul Romei, Italia, avându-l ca protagonist pe Valentino Angelo, un avocat inteligent care se confruntă cu proprii lui "demoni". Secretul lui Valentino Angelo ar putea fi ușor dezvăluit dacă nu ar exista "salvatorul" lui, Hinrich, un bărbat puternic, un soi de "mafiot" care deține leacul lui Angelo. În schimbul acestui "leac" Angelo este constrâns să îi facă tot felul de servicii pentru a primi în continuare pastilele de care devenise dependent.

Povestea poate fi controversată pentru unii, întrucât îmbină realitatea cu supranaturalul, existența și prezența ființelor divine cu tehnologia, zdruncinând poate credința cititorului. Am ales ca unele citate să fie extrase din Cartea lui Enoh sau chiar din Noul Testament, asta fără a da o tenta religioasa romanului. 

Tu ce ai face dacă ai afla de existența unor ființe care credeai că există doar în cărțile sfinte sau care sunt menite doar să te protejeze? Ce ai face dacă întreaga ta realitate ar fi falsă? 

Stadiul actual al proiectului

 
 

În prezent, Încă se lucrează, adică, lucrez, ca să fiu francă, pentru finalizarea cărții și pot spune cu mândrie că ce e mai greu a trecut. 

Pe lângă asta, m-am decis să adaug și câteva surprize pentru a face prezentarea și mai frumoasă și anume o legătură personalizată care va ”pecetlui” romanul și manga într-un pachet elegant. Coperțile sunt pregătite, mai rămâne să finalizez textul. 

Vreau să menționez și că ceea ce apare extra pe lângă romanul ”Turnul Cerurilor” va fi o MANGA în Ediție Limitată și anume ”SOLUS”.

Ce este SOLUS ? 

Este o manga (bandă desenată japoneză) creată de la zero, tot de subsemnata. Mi-aș dori să pot spune că este 100% românească, dar de fapt e undeva la 90% pentru că am ales ca textul să fie în limba engleză. 

Dacă este în limba engleză eu cum am să o citesc? 

Nu vă faceți griji, SOLUS este în așa fel concepută încât replicile sunt simpliste, dar extrem de profunde,  accentul căzând pe ilustrații. Din păcate SOLUS are doar 20 pagini, așa că nu este o lucrare pompoasă, dar cu toate astea garantează că va atinge sufletul cititorului. 

SOLUS a apărut din dorința de a creea manga în propria țară și pentru faptul că există atâția tineri în ziua de astăzi care iubesc acest stil de cărți și care, poate nu au posibilitatea, să achiziționeze așa ceva.  

Mai jos aveți un mic sample : 

 
 
SOLUS SAMPLE PAGE
SOLUS SAMPLE PAGE
 

 

Ce mai avem de facut

Mai sunt de făcut multe și nu prea, pot spune, întrucât proiectul începe să se "materializeze" încetul cu încetul. Poate cel mai important lucru care trebuie realizat, este finalizarea textului și promovarea proiectului înainte de lansare. Este posibil ca, dacă se va obține această finanțare, să încerc să fac o lansare de carte și să abordez din nou editurile. 

Ar fi un vis împlinit să apară o mică schimbare pe rafturile librăriilor. 

Aștept răspunsuri din partea unor colaboratori pentru a afla dacă pot duce prezentarea, așa cum mi-aș dori eu, la bun sfârșit. 

Ce se întâmplă cu bănuții voștri? 

E simplu, toți vor fi investiți în : 

  • tipărirea romanului ”Turnul Cerurilor”
  • tipărirea cărții MANGA în Ediție Limitată ”SOLUS”
  • procurarea materialelor necesare pentru ambalarea pachetelor în stil personal și unic
  • realizare: căni, postere cu personajul principal

Așa că, dacă vi se pare interesant sau cel puțin vă încearcă curiozitatea, nu ezitați să împrăștiați vestea mai departe pentru a aduce la lumină acest proiect ”mai altfel!”

Echipa proiectului

Cu toate că pare ciudat, dar asta a fost o treabă care a putut fi realizată de un singur om, adică eu, Sandra Coroian, mă ocup de absolut totul. Realizarea coperților, scrierea și corectarea textului, promovarea. 

Pentru a vorbi pe scurt despre cum a fost creat totul, pot începe de la primele schițe și indirect crearea personajului principal, adică a lui Valentino Angelo. Deși coperta este realizată în stil anime (manga) reflectă foarte bine caracterul personajului. 

M-am învățat să lucrez singură, deși este mai ușor să lucrezi în echipă din punct de vedere al cursivității ideilor, însă recent, am învățat că cu greu mai găsești oameni cinstiți în ziua de astăzi, așadar am ales să creez totul, de la zero, de una singură. 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Mi-aș permite să spun, cu mult curaj, că acest proiect oricum va vedea lumina zilei, chiar dacă... fără a reuși să strâng suma necesară, acesta va ajunge doar la câteva persoane. Mi-aș dori totuși ca mai mult de doar o mână de cititori pasionați să se poată bucura de acest proiect.