Trambulina, bat-o vina! - carte pentru copii

10 euro +
7
Un exemplar PDF al cărții „Trambulina, bat-o vina!“

Data livrarii: October 2016
15 euro +
3
Un exemplar cu autograf al cărții „Trambulina, bat-o vina!”. Costurile pentru expedieri în afara României vor fi suportate de donatori.

Data livrarii: December 2016
25 euro +
6
Un exemplar cu autograf al cărții „Trambulina, bat-o vina!”, varianta audio în engleză a poveștii, invitație la lansarea cărții. Costurile pentru expedieri în afara României vor fi suportate de donatori.

Data livrarii: December 2016
50 euro +
0
Un exemplar personalizat (dedicație și poza copilului) și cu autograf al cărții „Trambulina, bat-o vina!”, varianta audio în engleză a poveștii, invitație la lansarea cărții. Costurile pentru expedieri în afara României vor fi suportate de donatori.

Data livrarii: December 2016
100 euro +
1
Întreaga colecție editorială a Editurii Cutiuța cu povești, până în acest moment (un exemplar „Misterul din podul casei”, un exemplar „Căluțul din margaretă”, un exemplar „Un zburător fără pene”), un exemplar personalizat și cu autograf al cărții „Trambulina, bat-o vina!”, invitație la lansarea cărții, mențiunea (dacă se dorește) de „Susținător principal” pe coperta III a cărții „Trambulina, bat-o vina!”. Costurile pentru expedieri în afara României vor fi suportate de donatori.

Data livrarii: December 2016
200 euro +
0
Organizăm la școala/grădinița ta un atelier despre Sistemul Solar* și menționăm sponsorul (dacă se dorește) drept „Susținător principal” pe coperta III a cărții „Trambulina, bat-o vina!”. * Atelierul este conceput pentru maxim 30 de copii.

Data livrarii: December 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 13 ]

Editura Cutiuța cu povești prezintă un nou proiect editorial!

O girafă care face surfing stelar? O bufniță care își rupe o gheară sărind pe-o trambulină? Luna are mustață și e vorbăreață? Pare de necrezut, dar orice este posibil în… „Trambulina, bat-o vina!”, autoare Nicoleta Sibișan, ilustratoare Amandine Bănescu.

O poveste umoristică în versuri care prezintă o zi obișnuită din viața unor animale neobișnuite și care va amuza copios și copiii, și adulții! Fiți pregătiți pentru glume la fiecare pas, pardon, la fiecare vers, și o întâmplare nemaiauzită, nemaiîntâlnită, nemaipomenită!

Cartea are două secțiuni: povestea Tinei, care pornește într-o aventură comică (și cosmică) fără voia ei, și un text prietenos cu informații despre Univers, însoțit de un test de verificare.

Am colaborat, până în prezent, în exclusivitate cu autori și ilustratori români pentru povești originale și actuale. Ajută-ne să facem asta în continuare, sprijinindu-ne pentru a tipări cartea „Trambulina, bat-o vina!” în 1000 de exemplare.

Susține și TU creativitatea autohtonă! 

10 exemplare ale cărții vor fi donate Bibliotecii Metropolitane București, și alte 10 exemplare unor centre de plasament din București și Călărași.

Editura Cutiuța cu povești a luat ființă în anul 2015, din dorința de a promova cărți care celebrează diversitatea, încurajează curiozitatea, sugerează idei de discuții între cititorii mici și cei mari și sprijină explorările necesare dezvoltării independente a copiilor. Serviciile de personalizare pe care le oferim (cărți unicat, cărți personalizate cu poză și dedicație) și atelierele creative pentru copii vin în completarea misiunii noastre. Accesați www.cutiuta-cu-povesti.ro  pentru detalii și comenzi.

 
 
 
 
 
 

 

Stadiul actual al proiectului

Proiectul este scris, ilustrat, corectat și tehnoredactat! Singurul lucru pe care îl mai avem de făcut este trimiterea lui spre tipografie. 

Ce mai avem de facut

Am strâns oferte de la tipografii din România și am ales-o pe cea care a oferit cel mai bun raport calitate-preț. Pasul următor este trimiterea unei comenzi ferme la tipografia aleasă. 

Asta e tot!

Echipa proiectului

Echipa plină de entuziasm a proiectului este formată din:

Ramona Cantaragiu – copil sub acoperire,responsabilă cu treburile de „oameni mari” (contracte, relația cu tipografiile, finanțări);

Shahrazad Hadad – eroină de bandă desenată care face lucrurile să se întâmple mai rapid decât o putem face noi, muritorii, responsabilă cu buna-dispoziție și nu numai (relația cu clienții, vânzări, comunicarea cu librăriile);

Cristiana Ciocănea – magicianul grafician care folosește o baghetă din care scutură sclipici într-un program numai de ea știut (tehnoredactare, grafică);

Cristina Dumitru-Călinoiu – prinzător de vise ale altcuiva cu dorința de a le îndeplini, rareori îi dă cu virgulă (redactare).

   

Echipa Cutiuța cu povești
Echipa Cutiuța cu povești
 
Colecția editorială Cutiuța cu povești
Colecția editorială Cutiuța cu povești
 

 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

În format electronic, proiectul deja există. Vrem să-l facem să existe și în format fizic, iar ceea ce ar împiedica asta ar fi incapacitatea de a strânge banii necesari tipăririi.