The Challenge - Ironman

10 euro +
3
Multumiri + eticheta pe Facebook

Data livrarii: September 2014
25 euro +
1
Multumiri + eticheta pe Facebook + iti trimitem fotografii cu noi de la fata locului cu numele tau + citat scurt scris "de mana" pe al nostru corp ;)

Data livrarii: October 2014
50 euro +
2
Multumiri + eticheta pe Facebook + un tricou The Challenge

Data livrarii: September 2014
100 euro +
0
Multumiri + eticheta pe Facebook + tricou The Challenge + doua zile de antrenament cu echipa noastra

Data livrarii: September 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 6 ]
 
 

Odata cu inceputul noului an am strans randurile in 3 (Ioana, Silviu, Paul) si am pornit motoarele unui Challenge cu talc. Toti 3 insurati, nu unul cu altul, dar clar cu ideea de miscare si mari iubitori de sport. Uitandu-ne in jur ne-am dat seama ca multi dintre prietenii nostri si pe deasupra o gramada de minti tinere, cu care lucram in diferite proiete de business sau personale, au abandonat ideea unei provocari marete in favoarea unor obiective mai pragmatice si aproape de zona lor de confort.

Asa s-a nascut ideea participarii la Ironman Barcelona. Nu suntem nici primii si nici ultimii (speram) care iau in piept o astfel de provocare dar noi ne-am gandit sa o facem in cadrul unui proiect educational/inspirational numit “extrem de creativ” - The Challenge.

In cifre, provocarea inseamna 3,8km inot, 180km bicicleta si 42km alergare puse cap la cap in cel mai provocator model de cursa de anduranta de o zi din lume. Pentru a ne alinia pregatiti la linia de start vom avea nevoie fiecare de ~ 500 de ore de antrenament … 1500 de ore pentru toata echipa.

Ioana este consulting partner la una din cele mai bune companii romanesti de training si de anul trecut o triatlonista convinsa, Silviu are propria companie de HR responsabil fiind de programele de learning & development si Paul se ocupa cu proiecte educationale pentru tineri.

Ne-am propus sa zgandarim energia si ego-ul oamenilor din jurul nostru impartasind cu ei povestea provocarii noastre, asa cum trecem prin ea, strangand sub tricou speranta ca vor gasi ceva util pentru ei, ceva care ii va scoate din casa. Cu totii vor avea acces la planurile noastre de antrenament, la interviuri si filmari, la sfaturile antrenorilor de la World Class si ale nutritionistilor care testeaza pe noi formule magice dar naturale care sa ne tina in picioare. Va impartasim parerea noastra vis a vis de echipamentele pe care le folosim, ce merge si ce nu merge, cum le ajustam pentru a ne fi pe plac sau cum ne oblojim ranile inerente.

Pe parcursul anului vom participa la mai multe concursuri in tara, ele facand parte din pregatirea competitionala pentru ce ne asteapta pe 5 Octombrie in Barcelona.

Fiecare e la un nivel de fitness diferit, de la “praf” la “fit” asa ca sansele sa gasiti un program in care sa va regasiti sunt destul de bune.  

Stadiul actual al proiectului

Pana acum suntem "on track" cu pregatirea fizica si mentala de care avem nevoie pentru o cursa de Ironman. Am terminat cu totii cateva concursuri de triatlon dar si cursa de Half Ironman de la Oradea in luna Iunie. (Half Ironman inseamna 1.9km inot, 90km bicicleta si 21km alergare). Asta a fost un fel de verificare programata la jumatate de drum. 

Am primit bucurosi in vizita mai multi oameni dornici sa se antreneze cu noi pe bicicleta sau in alergare. Ni s-au alaturat parteneri care ne sustina logistic sau pe partea de comunicare cum sunt Discovery Chanel Romania, Decathlon, World Class, Prosport, Impact HUB Bucharest sau Romania Pozitiva. Am produs 3 clipuri in care povestim care este progresul nostru si cum ne pregatim si am tinut un mini interviu cu un nutritionist sportiv.

Am povestit despre proiectul nostru la mai multe intalniri la care au participat liceeni, studenti sau tineri antreprenori, incurajandu-i sa se apuce de miscare si sa isi gaseasca propriul Challenge care sa ii scoata din zona de confort si sa ii "arunce" in zona de progres.

Ce mai avem de facut

Mai avem doua luni in care pregatirea intra in linie dreapta si avem de rezolvat problemele logistice inerente: inscrierea in concurs (doar Ioana este inscrisa oficial) aka plata inscrierii, de procurat biletele de avion, gasite solutii de transport pentru materialul de concurs, gasita si antamata cazarea.

Echipa proiectului

Alexandru Diaconu - coach

Ioana Molnar Diaconu - "truditor"

Silviu Martin - "truditor"

Paul Calin - "truditor"

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Daca nu reusim sa facem rost de bani pentru a ne inscrie la Ironman Barcelona sau de banii de transport & cazare .... ar fi foarte nasol. Va trebui sa asteptam pana la anu' cand se deschide noul sezon si sa speram ca vom face rost de bani pana atunci.

Asta e un scenariu la care nici nu vrem sa ne gandim serios....