BUCATI DE VIS - single & videoclip TAISSIA

5 euro +
0
Inregistrarea in format digital mp3, cu grafica, muzicieni si alte detalii relevante.

Data livrarii: October 2014
10 euro +
0
Toate cele de mai sus, pe un CD cu autograf.

Data livrarii: October 2014
25 euro +
0
Toate cele de mai sus, intrare libera la unul din concertele de lansare ale single-ului si multumiri nominale pe paginile TAISSIA de Facebook si Twitter. Transportul şi cazarea dvs. nu sunt incluse.

Data livrarii: October 2014
50 euro +
1
Toate cele de mai sus plus o invitaţie de două persoane la unul dintre concertele de lansare ale single-ului si posibilitatea de a contribui cu idei la conceptul videoclipului. (Fara obligatia de a realiza sugestiile primite). Transportul şi cazarea dvs. nu sunt incluse.

Data livrarii: October 2014
100 euro +
0
Toate cele de mai sus, plus o lectie de muzica cu Taissia (pian, canto, teorie) - durata 1h 30min. Costurile de deplasare nu sunt incluse.

Data livrarii: October 2014
300 euro +
0
Toate cele de mai sus, plus acces la studioul sau în locul unde va fi amplasat acesta pe durata uneia dintre sesiunile de înregistrări (în Bucureşti) cu condiţia păstrării unei linişti absolute. Transportul şi cazarea dvs. nu sunt incluse.

Data livrarii: October 2014
500 euro +
0
Toate cele de mai sus, plus logo-ul dvs./firmei/organizaţiei pe afisele concertelor de lansare, in calitate de sponsor. (Imi rezerv dreptul de a refuza politicos sponsorizarea în cazul în care voi considera ca asocierea dăunează imaginii, caz în care suma vă va fi returnată.)

Data livrarii: October 2014
1000 euro +
0
Toate cele de mai sus, plus menţionarea ca producător executiv pe CD-urile recompensa si in eventualitatea unui album, pe coperta albumului.

Data livrarii: October 2014
1500 euro +
0
Toate cele de mai sus plus un concert privat în locul pe care îl veţi alege dvs., la o dată aleasă de comun acord, urmat de o discuţie cu muzicienii. Transportul şi cazarea membrilor grupului nu sunt incluse. (Această recompensă nu se adresează firmelor sau organizaţiilor).

Data livrarii: October 2014
2000 euro +
0
Toate cele de mai sus plus posibilitatea de a aparea in videoclip, daca se aduna suma integrala. (Imi rezerv dreptul de a refuza politicos sponsorizarea în cazul în care voi considera ca asocierea dăunează imaginii, caz în care suma vă va fi returnată.)

Data livrarii: October 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 1 ]

Sunt Taissia, imi place jazz-ul si nu numai, am facut niste scoli de muzica, am cantat de cand ma stiu, la un moment dat am si renuntat la muzica, dupa care am revenit in fata voastra, oferind tot ce am mai bun.

Bucati De Vis este o compozitie personala care s-a bucurat de mult succes la toate concertele; publicul a rezonat cu mesajul ei si am fost intrebata daca se poate gasi o varianta inregistrata online. Ei bine, acesta este demersul meu pentru a va putea oferi un raspuns afirmativ.

Dragi prieteni, fani, admiratori, colegi de breasla, colegi de protest, amici si melomani, imi doresc sa va pot oferi cel putin inregistrarea de studiou a acestei melodii, care vine din mine, din inima si din mintea mea, cu toata daruirea.

Daca aveti posibilitatea, va rog sa sustineti realizarea acestui proiect virand cat va lasa inima. Posibilitatile de contributie variaza intre 5 EUR si 2000 EUR, cu recompense proportionale.
De exemplu, o donatie de 100 EUR include toate beneficiile donatiilor mai mici (CD cu autograf, piesa in format digital, 2 intrari la concertul de lansare, posibilitatea de a contribui cu idei la conceptul videoclipului.) plus o lectie de muzica de 1:30h cu mine (canto, pian, teorie).

Cred totusi, ca motivatia principala pentru a ma sustine va veni din dorinta voastra de a auzi/vedea pe canalele media lucruri mai frumoase decat cele existente si de a ma ajuta sa transmit lumii un mesaj frumos si puternic cum este cel pe care il poarta piesa "Bucati De Vis", pe cai mai accesibile decat concertele live propriuzise

Prelungirea naturala a acestui proiect ar fi un prim album, pentru ca mai am multe lucruri frumoase de oferit. Deocamdata, am considerat necesar sa ma concentrez pe aceasta piesa, care imi va oferi fagasul bun si pentru restul albumului.

Am aflat ca formularul de sustinere solicita prea multe informatii personale. In urma discutiei cu adminii platformei am aflat ca detaliul esential care trebuie completat este numarul cardului de pe care se vireaza, iar restul campurilor pot fi completate cu informatii generice.

Stadiul actual al proiectului

Cu acest single imi propun sa "schimb macazul", oferind continut de calitate pentru un auditoriu cat mai larg.

Din acest motiv, mi-a luat foarte mult timp si rabdare ca sa gasesc omul cu viziunea si cunostintele potrivite pentru a-i face orchestratia.

Acum ca l-am gasit, imi doresc sa demaram proiectul cat mai curand si cu ajutorul vostru.

Daca strangem suma integrala, putem face chiar si un videoclip pentru aceasta piesa; altfel, m-as bucura sa va pot oferi cel putin inregistrarea:

 

"Dă-mi voie să-ți iau teama

Și s-o alung departe,

Căci teama nu-ți dă mai nimic,

Decât speranțe moarte.

 

Dă-mi voie să te mai privesc

Când norii se adună,

Caci ochii tăi mă răscolesc

Ca marea în furtună.

 

Creez,

Dansez,

Imaginez,

Articulez,

Reinventez,

Păstrez,

Vânez,

Îmbrățișez

Si savurez

 

Bucăți de vis fără de care mor;

Bucăți de vis – răsad de fericire;

Bucăți de vis - mă dor și-mi poartă ghinion;

Bucăți de vis care-mi aduc iubire.

 

Să nu închizi o pasăre

Când poți s-o lași să zboare

Și să nu mori atunci când știi

Că și iubirea moare...

 

Nu vreau sa simt durere,

Doar zborul diafan...

Ridică-mă la stele,

Iubitul meu profan."

Ce mai avem de facut

Donaţiile vor acoperi:

costul studioului şi plata muzicienilor pentru înregistrări.
costul mixajului şi al mastering-ului pentru materialul înregistrat
costul CD-urilor recompensa si a graficii acestora.
costul videoclipului (daca se strange suma integrala).
promovarea single-ului (daca se strange suma integrala).

Desi recompensele pentru sustinatorii proiectului difera, tin sa subliniez ca apreciez fiecare contribuţie. Sistemul de recompense este creat in speranta ca exista oameni cu posibilitatea de a da mai mult, pentru a reuşi să producem acest single cat mai repede.

Echipa proiectului

Compozitor

Orchestrator

Muzicieni

Casa de discuri

Producator videoclip si echipa.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Din fericire, Bucurestiul este plin de artisti talentati din toate domeniile: muzica, arta vizuala, actorie, etc..

Atata vreme cat avem ceva de spus, avem resurse si suntem sanatosi, vom continua sa facem lucruri frumoase.

Cu multumiri,

TAISSIA