Savo Pavleska - Creații smart

7 euro +
2 / 0
În semn de recunoștință vom da numele tău unui articol vestimentar creat cu ajutorul noilor mașini de cusut. Vei putea găsi aceste articole pe shop-ul online imediat ce îl vom lansa.

Data livrarii: June 2016
9 euro +
0 / 0
În semn de recunoștință vom da numele tău unui articol vestimentar creat cu ajutorul noilor mașini de cusut și vei primi un card ilustrat cu un mini tipar de pantalon special conceput pentru silueta ta dar și recomandări de materiale textile și culori care te avantajează.

Data livrarii: July 2016
52 euro +
0 / 5
Îți oferim o vestă mediu spre lung, potrivită pentru sezoanele călduroase, ce va fi prezentată în prima colecţie Savo Pavleska 2016 (vezi detalii pe blog).

Data livrarii: July 2016
68 euro +
0 / 12
Îți oferim o vestă lungă, potrivită pentru orice sezon, ce va fi inspirată din colecția Savo Pavleska menționată la recompensa anterioară.

Data livrarii: August 2016
82 euro +
0 / 10
O piesă esenţială pentru plajă, din tipare şi materiale selectate de creatoare.

Data livrarii: August 2016
100 euro +
0 / 10
Preţ special pentru primii 10 susţinători cu discount de 20 % reducere! Un cardigan pentru toate cele 4 anotimpuri, de purtat la birou cu o simplă cămaşă, în vacanţă cu o pereche de jeanşi scurţi sau pur şi simplu pînă la piaţă.

Data livrarii: September 2016
100 euro +
0 / 10
O ţinută pentru propria zi de naştere sau pentru o zi foarte importantă din viaţa ta, imediat următoare campaniei prezente. Livrarea produsului se va face după finalizarea campaniei prezente, atunci când va avea loc această ocazie, din materiale prețioase și tipar special creat pentru clientă, la propunerea creatoarei.

Data livrarii: July 2016
200 euro +
1 / 4
Preț special pentru primii 4 susținători cu discount de 30% reducere! Un palton pentru toamna 2016, lucrat manual, din tipare şi materiale selectate de creatoare.

Data livrarii: September 2016
300 euro +
0 / 3
Două ţinute pentru sărbătorile iernii 2016: ţinută pentru Crăciun şi pentru Revelion, cu posibilitatea de alegere între trei modele diferite. Modelele se stabilesc de către creatoare, după studierea câtorva detalii fizice ale clientei.

Data livrarii: November 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 3 ]

Povestea

Savo Pavleska este fetiţa crescută cu poveşti ruseşti, impresionată de Spărgătorul de nuciAnastasia şi muzica lui Ceaikovsky care a fascinat-o şi a inspirat femeia iubitoare de frumos să creeze piese cu un accent romantic şi feminin desăvârşit.

 
 
 
 

Pregătită să devină jurist, creatoarea de modă abandonează acest domeniu şi dă frâu liber spiritului său artistic complex; corsetul strâns al legilor nu era compatibil cu libertatea asocierii de culori şi texturi.

 
 

Obiectivul creatoarei Savo Pavleska este acela de a oferi femeii experienţa ţinutei în care să se simtă sigură pe ea, distinsă, elegantă şi remarcată. Aceste creaţii o inspiră, ii dă aripi şi curaj celei care le poartă.

În altă ordine de idei, intenţia este de a crea haine practice, smart, cu durată lungă de viaţă, din materiale confortabile pielii.

 
 
 
 
 
 

Femeia care îmbracă hainele Savo Pavleska poartă, prin intermediul acestora, pecetea personalităţii bine definite. Piesele sunt concepute astfel încât să fie uşor de imbrăcat, dar şi de dezbrăcat.

Secolul vitezei în care femeia modernă are nevoie şi de timp, dar şi de ajutor, ca să poată arăta mereu bine, sunt repere care au stimulat designer-ul în procesul creator. Cu pantofi sau cu adidaşi, cum spune şi creatoarea, outfit-urile pot fi purtate cu diferite ocazii – sărbători din calendar sau ieşiri la iarbă verde sau la un pahar de vin savurat la o terasă. Indiferent de situaţie, locaţie sau companie, creaţiile Savo Pavleska oferă bucuria atmosferei de sărbătoare.

Ţinutele Savo Pavleska - elegante, boeme şi practice în acelaşi timp, sunt poveşti unice ce ies dintr-o maşină de cusut obişnuită, dintr-un singur om creativ, care-şi materializează exuberanţa trăirilor interioare în creaţii româneşti ce pun femeia într-o lumina specială. Pentru a putea oferi experienţa purtării unui astfel de outfit cât mai multor femei, avem nevoie de maşini de cusut industriale.

Stadiul actual al proiectului

Brandul există de un an şi în momentul de faţă toate hainele sunt create cu ajutorul unei maşini de cusut semi industriale. 

 
 

În tot acest an, am testat piaţa, am conturat personalitatea brandului şi am ajuns în momentul în care atelierul fizic ne cere să îl echipăm corespunzător. 

 
 

Pe plan fizic, există un spaţiu pentru atelierul de croitorie.

Pe plan virtual, există un blog care spune povestea fiecărei creaţii, alături de fotografii care o ilustrează în detaliu. Iar în prezent se lucrează la un website pentru comercializarea produselor online.

Tot datorită perseverenţei cu care se înaintează încrezător de aproape un an, brand-ul primeşte tot mai des propuneri pentru colaborări de la magazine ce promovează artiştii români, fie ele fizice sau virtuale.

 
 

 

Ce mai avem de facut

În prezent avem nevoie de echiparea atelierului cu maşini de cusut industriale.

 
 

 

Pentru a duce creaţiile Savo Pavleska în şifonierele cât mai multor femei avem nevoie de tine.

  • Mașină liniară de cusut,
  • Mașină mecanică de cusut nasturi,
  • Mașină electrică de croit cu cuțit vertical, 
  • Mașină mecanică pentru executat butoniere cu capete drepte, 
  • Generator de abur portabil, cu un singur fier de călcat, 
  • Masă de călcat semiprofesională, pliabilă, dotată cu aspiraţie

Toată aparatura necesară reprezintă marca JUKI.

Echipa proiectului

Echipa porneşte cu Irina, cea care de mică desena caiete întregi cu modele vestimentare şi care încerca mereu să găsească echilibrul între latura sa artistică şi cea tehnică. După ce a devenit jurist a înţeles că menirea sa era alta, aşa că a ales să aplice legea bunului gust şi a calităţii în creaţiile sale vestimentare.

 
 

Îi place să asculte oamenii pentru a întelege ce îşi doresc, iar ulterior, împreună cu maşina ei de cusut, să transforme aceste dorinţe în realităţi colorate. Ştie că doar munca fizică cu o cadenţă zilnică o va ajuta să persevereze, îi plac femeile frumoase pentru că doar ele ştiu să se aprecieze şi să aprecieze la rândul lor frumosul, îi plac hainele aparent scumpe pentru că ştie că acestea vor dura în timp şi îi place să rişte pentru ceea ce îşi doreşte să facă în viaţă. Crede cu tărie în clientul fericit şi face tot posibilul pentru a aduce această stare oricui îi trece pragul atelierului său.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Proiectul există în prezent cu ajutorul maşinilor de cusut semi industriale. Creşte frumos de la o zi la alta, însă mult mai lent decât ne dorim.

Pentru a putea oferi experienţa unui outfit Savo Pavleska cât mai multor femei avem nevoie de aparatură industrială. Aceasta ne va uşura munca şi ne va permite să ajungem prompt în garderoba clientelor noastre.

 
 

Am pus suflet în acest proiect şi asta ne motivează să mergem înainte indiferent de greutăţile pe care le vom întâmpina. Pe langă sprijinul financiar, ne-ar ajuta să vedem că sunt şi alte persoane care cred în munca noastră şi ne susţin în demersul de înfrumuseţare interioară şi exterioară a femeilor.