Susține muzica românească – o sală de repetiții performantă

5 euro +
5
Mulțumiri speciale și multe, multe gânduri bune.

Data livrarii: January 2019
10 euro +
3
Mulțumiri cu menționare într-un video muzical pe care o să îl filmăm ulterior. Posibilitatea de a încerca echipamentele și instrumentele muzicale achiziționate din donații.

Data livrarii: January 2019
25 euro +
4
Toate cele de mai sus plus o pereche de bețe de tobă personalizate. Livrare gratuită.

Data livrarii: January 2019
50 euro +
3
Toate cele de mai sus plus un tricou damă/bărbați inscripționat cu mesaj, plus husă telefon inscripționată cu mesaj. Livrare gratuită.

Data livrarii: January 2019
100 euro +
1
Toate cele de mai sus plus acces la repetiția unei trupe alese de tine, prin live streaming. Plus un abonament la sală cu 4 repetiții a câte 3 ore, transmisibil.

Data livrarii: February 2019
300 euro +
0
Toate cele de mai sus plus 4 lecții gratuite a câte 1 oră, la tobe. Voucherul este transmisibil.

Data livrarii: February 2019
1000 euro +
0
Toate cele de mai sus plus un recital acustic al unei trupe, de ziua ta (transportul trupei nu este inclus).

Data livrarii: February 2018
1500 euro +
0
Toate cele de mai sus plus un concert privat cu trupa Soundbox (transportul trupei nu este inclus). Pentru locații mari, sonorizarea va face un subiect separat de discuție.

Data livrarii: February 2019
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 16 ]

De ce o sală de repetiții?

Proiectul Soundbox a pornit dintr-o necesitate proprie, în care fondatorul își dorea un spațiu unde să exerseze la tobe. Este un proiect special, care implică multă pasiune și dăruire.

Am închiriat un spațiu pentru o perioadă de 5 ani, chiria și utilitățile fiind acoperite din contribuțiile tuturor trupelor.

A urmat multă muncă de amenajare, sacrificii și investiții din surse proprii atât cât ne-am putut permite în echipamente audio și în cele din urmă a rezultat o frumoasă sală de repetiții, una dintre foarte puținele deschise publicului in Brașov.

În scurt timp sala a devenit cunoscută în lumea muzicală, iar acum repetă aici formații pop, rock, jazz, funk, metal.

În urma oportunității create, s-au format trupe noi și s-a creat muzică nouă.

Vă cerem sprijinul pentru că vrem să facem mai mult pentru comunitatea muzicală.

Vrem să achiziționăm instrumente muzicale pentru cei care ar dori să cânte dar nu au cu ce, așa cum sunt majoritatea adolescenților și tinerilor. Numeroase solicitări din partea adolescenților conțin această cerință, a instrumentelor. Vrem să le netezim drumul către muzică.

Vrem să stimulăm partea creativă prin asigurarea unei sonorizari de calitate superioară.

Vrem să încurajăm românii să cânte la un instrument muzical, momentan doar 1% dintre români cântă la un instrument, conform statisticilor din 2018.

Vrem să organizăm sesiuni de jam session, unde muzicienii să se cunoască între ei și să cânte împreună.

Vrem să asigurăm trupelor echipamentul prin care să aibă posibilitatea transmiterii live a unor concerte din sala de repetiții în urma cărora să se poată face cunoscuți.

Pe scurt, ne dorim ca începând cu ianuarie 2019 să dotam sala cu instrumente muzicale și cu o sonorizare foarte bună, lucruri de care ei au nevoie pentru ca să se poată concentra pe creație.

Pentru aceasta avem nevoie de echipamente, iar dvs puteți contribui la stimularea mediului creativ din zona Brașovului.  

 
 
 
 

 

Stadiul actual al proiectului

Am făcut amenajările interioare necesare, am reușit să facem tratamentul acustic al sălii, am dotat sala cu mobilier, am amenajat o mică bucătărie și în vara aceasta am dotat spațiul cu aer condiționat.

Am achiziționat două amplificatoare de chitară, un amplificator de bass,un mixer mic, boxe, microfoane voce iar pe partea de instrumente am dotat sala cu tobe. Este un minim, cu care s-a putut porni sala dar mai avem nevoie de echipamente.

Am reușit să organizăm cursuri de tobe și în prezent avem în pregătire câțiva viitori bateriști. Unul dintre cursanți deja cântă cu o trupă formată în cadrul sălii.

Ce mai avem de facut

Vom cumpăra 2 chitări electrice, o chitară bass și o clapă, pe care le vom pune la dispoziția celor care nu dețin un instrument personal și care vor să cânte. Avem nevoie și de un mixer digital care să permită conectarea tuturor instrumentelor și care împreună cu un sistem de boxe performant să asigure un sunet curat , un panou plexiglas pentru reducerea volumului produs de tobe, imperios necesar mai ales trupelor rock, o cameră video pentru live streamingul concertelor de promovare și pentru înregistrarea demo-urilor, o pedală dublă necesară toboșarilor de metal, set de microfoane pentru tobe.  

Echipa proiectului

Zoltan – fondator, instructor cursuri de tobe

Vivi – coordonator proiect

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Nimic nu este întâmplător, deci...nimic! În cazul în care fondurile vor fi insuficiente, proiectul va continua în forma actuală în 2019, urmând să găsim o altă sursă de finanțare.