Proiectul Tivodar - primul album

5 euro +
22
Exemplar digital al albumului, incluzand toate elementele de grafica in format PDF , plus multumiri pe pagina de Facebook Proiectul Tivodar.

Data livrarii: March 2014
20 euro +
10
Exemplar digital al albumului (versiune extinsa, 2 piese bonus), incluzand toate elementele de grafica in format PDF , plus multumiri pe pagina de Facebook Proiectul Tivodar. Adaugam un exemplar fizic al albumului, semnat de membrii echipei si multumiri personale pe coperta cd-ului.

Data livrarii: March 2014
50 euro +
1
Toate cele de mai sus, la care se adauga print inramat 30X40 cm, photo art by Stefan Tivodar.

Data livrarii: March 2014
75 euro +
0
Toate cele de mai sus, la care se adauga o lectie de chitara de 120 de minute cu Alex Nichita..

Data livrarii: March 2014
150 euro +
0
Toate cele de mai sus, la care se adauga acces liber la concertele Proiectul Tivodar pentru un an.

Data livrarii: March 2014
300 euro +
0
Toate cele de mai sus, plus mentionare ca producator pe coperta albumului.

Data livrarii: March 2014
500 euro +
0
Toate cele de mai sus, plus un concert acustic privat. (Transportul si cazarea echipei, pentru evenimente in afara Bucurestiului, nu sunt incluse.)

Data livrarii: March 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 1 ]
Sustinatori [ 32 ]

Salut.

Noi suntem Proiectul Tivodar. Cel mai probabil inca nu ai auzit de noi, insa asta ar putea sa se schimbe, cu conditia sa citesti pana la capat ce-ti scriem acum.

Povestea a inceput acum 4 ani, cu Stefan Tivodar (voce, chitara) si Alex Nichita (vioara, chitara). Initial, cantam un soi ciudat de muzica folk, diferit de acceptiunea clasica si ultra-cunoscuta a fenomenului. Dupa 2 ani si ceva de cantat in doi, timp in care ne-am plimbat prin cateva festivaluri si-am castigat premii de fiecare data (o lista a premiilor castigate este disponibila pe pagina de Facebook Proiectul Tivodar), ne-am gandit ca vrem mai mult. Echipa s-a largit incet-incet si o data cu aceasta schimbare, orizontul muzical spre care priveam a devenit, si el, altul - acustic/progressive..

Acum suntem 6: lui Stefan si Alex li s-au alaturat Ioana Purcarea (voce), Daniela Curcan (vioara), Andrei Simion (tobe) si Alex Cismaru (chitara). Ne lipsesc inca doi colegi pentru ca totul sa fie perfect - chitara bass si keyboards/sampling. Nu pentru asta va cerem ajutorul  insa, desi puteti oricand sa ne dati un semn pe proiectul.tivodar@gmail.com daca v-ar placea sa cantam impreuna.

De ce avem nevoie de ajutorul tau

Primul album de studio al echipei se afla in lucru, in studiourile Maxima Records, sub ghidajul lui Adrian Cristescu - unul dintre cei mai buni ingineri de sunet si inregistrări de studio ai scenei bucurestene. In ciuda faptului ca o parte importanta a cheltuielior de productie a fost deja acoperita si achitata, publicarea materialului depinde de un buget suplimentar pe care echipa are dificultati in a-l obtine. Ajutorul vostru este mai mult decat esential pentru finalizarea inregistrarilor si publicarea materialului la standardul calitativ sperat.

Ce se intampla cu banii

Banii vor acoperi restul bugetului necesar pentru terminarea procesului de masterizare si multiplicare. Daca am avea un asemenea noroc, toti banii care s-ar strange peste suma calculata a fi necesara pentru finalizarea procesului de inregistrare, ar fi redirectionati catre imbunatatirea calitatii produsului final - primul album de studio Proiectul Tivodar.

De ce sa ne ajuti?

Nu ne dorim sa aratam muzica noastra doar prietenilor apropiati. Credem in povestile din spatele fiecareia din cele 11 piese programate sa apara pe disc si am vrea sa reusim sa spunem povestile astea cat mai bine. In fapt, abia asteptam sa apasam prima oara "Play". Pentru ca asta sa se-ntample, insa, avem nevoie si de sustinerea ta financiara, fiindca singuri nu ne descurcam desi am incercat. 

Promitem sa oferim in schimb un prim album care sa va ramana in player multa vreme, o colectie de piese cu versuri faine, imbracate in haine orchestrale potrivite perfect. Planul nostru implica o lansare de material la sfarsitul lunii martie 2014, dar pana atunci mai sunt o multime de lucruri de facut, caci inregistrarile sunt departe de a fi terminate.

Sustinerea ta va fi, desigur, rasplatita. Vei putea primi, in schimbul sprijinului tau extrem de important, copii digitale sau fizice ale albumului, lectii de chitara de la unul dintre membrii trupei - Alex Nichita sau dovezi despre priceperea in arta fotografica a  Tivodar-ului din Proiectul cu acelasi nume.