PROFEȚIA URBANĂ

6 euro +
16
Primesti romanul PROFETIA URBANA in format electronic si un wallpaper la rezolutie mare cu artwork din PROFETIA URBANA

Data livrarii: May 2014
10 euro +
34
Primesti romanul PROFEȚIA URBANĂ, printat, cu semnatura mea si dedicatie. Plus ca, pe langa dedicatie, ai primesti un desen doar al tau pe roman, facut cu drag special pentru tine.

Data livrarii: June 2014
20 euro +
12
Primesti romanul PROFEȚIA URBANĂ cu dedicatie + un poster personalizat cu fata ta printre personajele romanului. Posterul este format A3, desenat digital si semnat de mine.

Data livrarii: June 2014
30 euro +
2
Primesti romanul PROFEȚIA URBANĂ cu dedicatie + un poster personalizat cu fata ta printre personajele romanului. Posterul este format A3, desenat digital si semnat. In plus, vei primi un set de 5 cartoline cu cele 5 personaje principale ale cartii, format A5.

Data livrarii: June 2014
50 euro +
3
Personaj fara replica - adica fata ta, in carte, si dedicatie speciala pe romanul PROFETIA URBANA + un poster personalizat cu fata ta printre personajele romanului. Posterul este format A3, desenat digital si semnat.

Data livrarii: June 2014
100 euro +
2 / 5
Iti voi crea un personaj care va avea o replica in povestea principala a cartii, care sa te reprezinte (poti fi chiar tu sau un alt personaj pe care il conturezi tu - de la infatisare pana la personalitate). Sigur, primesti si romanul PROFETIA URBANA cu dedicatie de la mine.

Data livrarii: June 2014
150 euro +
2 / 5
Ai propria ta poveste de o pagina in romanul PROFETIA URBANA - personajul poti fi tu sau o persoana careia vrei sa-i daruiesti romanul. Si vei primi 2 exemplare ale romanului PROFETIA URBANA.

Data livrarii: June 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 71 ]
 
 

Profetia Urbana este o banda desenata. O banda desenata urbana care vorbeste in imagini dar si-n cuvinte despre cine suntem noi si ce simtim. Aici. Imaginea pare scary la inceput, usor post apocaliptica, doar ca pe parcurs iti vei da seama ca seamana foarte mult cu ce traim acum: o lume apasatoare, o lume grea, o lume care nu-ti mai lasa sufletul sa respire.

De ce? Pentru ca de mult m-am pus pe ganduri ca si tine despre cine suntem si ce ne inconjoara si mai ales ce sens au toate lucrurile astea, pentru ca ma afecteaza la fel de tare ca si pe tine societatea consumerista si distructiva si deciziile pe care le iau altii in locul nostru. Intr-un fel, vreau sa-ti deschizi mintea mai bine, sa fii acolo. Vreau sa facem toti asta pana nu va fi prea tarziu sa reparam ceva. Pentru ca uitam frecvent de lucrurile bune si le ignoram, pentru ca nu vreau sa devenim robotei si pentru ca poate , prin banda asta desenata, pot sa o spun mai bine decat in alt fel. Si pentru ca vreau sa fii fericit si liber la sfarsit, nu ca barbat si nici ca femeie, ci ca fiinta.

Personajul principal se cheama Schijă - e o introspectie, e un personaj care poate fi oricine care a trait si a vazut suficient de multe cat sa-si doreasca o schimbare. Anul 2014 se zvoneste ca ar fi un an de tranzitie, pozitiva. Dar pentru asta trebuie sa deschizi ochii si sa nu mai lasi nimic sa te opreasca din drumul tau. Tu poti oricand sa fii Schijă.

El se misca prin spatiu asta neprielnic si are flash-uri din alta lume, o lume care i se pare familiara dar in acelasi timp nu este nimic din ceea ce a intalnit pana acum. De aici pana la a deschide ochii cu adevarat este doar un singur pas.

Pe scurt, o sa-ti spun despre ce e vorba. Pe planeta, undeva in timp, poate ca s-a intamplat deja sau poate se va intampla, lucrurile nu s-au aranjat foarte bine climatic. Sa nu mai vorbim de exploatarea resurselor si distrugerea ecosistemului. E clasic, stim cu totii scenariul asta. Ceea ce vreau sa-ti mai spun e ca , inainte ca totul sa se duca de rapa, anumite grupuri de oameni si-au facut un plan de rezerva. Mai precis, au construit din timp un taram undeva in subteran, unde puteau fi in siguranta in caz de mari cataclisme si rasturnari de situatie la suprafata. Totul foarte bine organizat. Numai ca nu i-au luat pe toti, evident, asa cum le sta bine oamenilor sa faca. De aici intriga, exista supravietuitori , printre care si Schijă, care nu prea-s fericiti ca au fost lasati pe dinafara. Problema nu e cu locuitorii din Lumea Noua, ci cu aceia care au luat deciziile astea nedrepte. Mai departe o sa te lasi sa citesti in carte, cand va fi gata.

Mai e ceva. Sa nu crezi ca e doar o poveste cu rebeli si apocalipse. Progresiv, cu Schijă se intampla ceva foarte interesant. Iar la final, n-o sa-ti vina sa crezi ce descopera de fapt. Pot sa-ti spun doar ca se trezeste des in afara spatiului si timpului. Dar tine mine, ajunge acolo printr-o serie de evenimente.

Asta e Profetia Urbana.

Stadiul actual al proiectului

Povestea acum e desenata pe jumatate. Muncesc de zor la cadre cat sa-ti placa si ce vezi, si ce citesti. 

Pe langa asta am facut character design ul si mai multe surprize si recompense pentru tine.

 

 

Ce mai avem de facut

Albumul o sa aiba mai multe surprize. O sa-ti povestesc despre fiecare personaj in parte ce face si cum ajuns sa fie. A, da, poti sa fii si tu unul. Da, ai citit bine. Dar totul tine de tine.

O sa umplu vreo 70 de pagini cu mare pasiune ca sa vedeti ce e de vazut. Vreau sa spun o poveste importanta care cred ca ne-ar ajuta pe toti.

Mai e doar de desenat cealalta jumatate din roman, de colorat si ales fontul potrivit, dupa care machetat frumos si trimis cuminte la tipar, dupa care va ajunge la tine cu o  dedicatie speciala

Echipa proiectului

De obicei o banda desenata se face cu o echipa mare. Ai un scenarist, un desenator sau mai multi, un om care se ocupa de paginare si tot asa pana la ultimul detaliu, culoare, alegerea font-ului potrivit, etc.

La Profetia Urbana scenariul l-a scris Robert. Storyboard-ul, desenul, culoarea, lettering-ul , paginarea, macheta finala o sa-i revina lui Robert. De restul detaliilor se va ocupa Robert, iar cand n-are timp, il ajuta Robert.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

E posibil ca unul din Roberți sa clacheze si sa se imbolnaveasca sa nu mai poata desena scrie sau macheta.