PlicPrint - Fotografiile tale printate si livrate prin Posta

5 euro +
0
Îți vom printa 10 fotografii de tip polaroid, trimise de tine. Le vei primi înapoi într-un plic deosebit, roz direct în cutia poștală.

Data livrarii: November 2016
10 euro +
1
Îți vom printa 30 de fotografii de tip polaroid, trimise de tine. Le vei primi înapoi într-un plic deosebit, roz direct în cutia poștală.

Data livrarii: November 2016
15 euro +
0
Vei primi un set de 10 magneți foto cu fotografiile tale, livrat într-un plic deosebit, direct în cutia ta poștală.

Data livrarii: November 2016
25 euro +
0
Ești super! Pentru implicarea ta, îți vom printa 30 de fotografii de tip polaroid + 10 magneți foto cu fotografiile trimise de tine!

Data livrarii: November 2016
50 euro +
0
Trecem la treabă! Vei primi o Pânză Foto (cu fotografia trimisă de tine) + 30 de fotografii printate la plic, totul livrat gratuit prin poștă.

Data livrarii: November 2016
100 euro +
0
Vei primi un Photo Book cu 37 de pagini, de o înaltă calitate + 20 de magneți foto + 30 de fotografii printate, cu poze trimise de tine, totul livrat gratuit.

Data livrarii: November 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 1 ]

Toți iubim fotografiile. Ele au un rol important în viețile noastre, deoarece momentele pe care le retrăim prin intermediul lor sunt de neprețuit.

 
 

Astăzi o mare parte din fotografiile noastre sunt create cu telefoane mobile, ceea ce este un lucru foarte convenabil - dar mai puțin practic când vine vorba de crearea unor printuri, albume sau cadouri pe care dorim sa dăruim celor dragi.

Ca soluție la această problemă s-a născut aplicația PlicPrint, care oferă o cale ușoară de a-ți printa fotografiile oriunde ai fi. Poți crea cu ajutorul ei albume, calendare, magneți foto sau printuri pe pânză cu doar câteva clickuri. Poți retrăi astfel momente speciale prin fotografiile printate, oricând.

PlicPrint nu doar ușurează procesul de printare dar și livrează la domiciliu fotografiile comandate, în 3-5 zile lucrătoare, într-un plic desoebit roz, care vă va aduce zâmbetele pe buze cu siguranță.

 

 
 

 

Stadiul actual al proiectului

Până acum am reușit sa adunăm o mică echipă și să creăm aplicația (versiunea 1.3). Am găsit o tipografie și un laborator foto unde putem deja produce următoarele produse/servicii:

  • Printare fotografii
  • Photo Book (album)
  • Photo Box (o cutiuță delicată cu fotografii)
  • Fotografii printare pe pânză
  • Magneți Foto
  • Calendar (colaj din 13 fotografii)
 
 

 

Ce mai avem de facut

După un mic succes de-a lungul testărilor si primelor comenzi, ne-am dat seama că comisioanele furnizoriilor sunt prea mari, iar profitul prea mic nu ne permite să continuăm acest proiect.

Ne-am hotărât ca să achiziționăm propriul echipament:

  • un laborator digital pentru developare de fotografii,
  • printer digital,
  • echipamente pentru fabricarea albumelor respectiv al plicurilor,
  • și, cel mai important, să ne facem mai cunoscuți prin publicitate online și offline.

Pentru a ține proiectul PlicPrint în viață, avem nevoie de ajutorul tău.

Echipa proiectului

 
 

 

Eu sunt Edmond, motorul de funcționare a proiectului PlicPrint.

Mă ocup de stabilirea tuturor pașilor strategici ale producției, design-ului respectiv exedierea produselor tale (multifuncțional, să zicem asa). 

 

 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Cum am menționat mai sus, proiectul nu va mai putea exista fără să achiziționăm toate sau măcar dispozitivele de bază pentru producția produselor PlicPrint.