Festivalul International de Film Ploiesti - PIFF 2013

1 euro +
3
Îți vom mulțumi pe pagina de facebook și pe site-ul festivalului!

Data livrarii: October 2013
5 euro +
2
Îți rezervăm orice loc dorești în sala de cinema, într-una din zilele festivalului și îți vom mulțumi pe facebook și pe site-ul nostru. (Această recompensă s-a epuizat)

Data livrarii: September 2013
6 euro +
0
Îți vom mulțumi pe facebook și pe site-ul nostru + 1 sticker de la festival cu un screenshot din unul din filmele aflate în competiție, la alegerea ta.

Data livrarii: October 2013
10 euro +
0
Îți vom mulțumi pe facebook și pe site-ul nostru + 1 sticker de la festival cu un screenshot din unul din filmele aflate în competiție, la alegerea ta. + un accesoriu deosebit din peliculă de film.

Data livrarii: October 2013
15 euro +
0
Îți vom mulțumi pe facebook și pe site-ul nostru + 1 sticker de la festival cu un screenshot din unul din filmele aflate în competiție, la alegerea ta. + un accesoriu deosebit din peliculă de film. + un afiș cu festivalul.

Data livrarii: October 2013
30 euro +
0
Îți vom mulțumi pe facebook și pe site-ul nostru + 1 sticker de la festival cu un screenshot din unul din filmele aflate în competiție, la alegerea ta. + un accesoriu deosebit din peliculă de film. + un afiș cu festivalul. + un afiș cu unul din filmele câștigătoare.

Data livrarii: October 2013
50 euro +
0
Îți vom mulțumi pe facebook și pe site-ul nostru + 1 sticker de la festival cu un screenshot din unul din filmele aflate în competiție, la alegerea ta. + un accesoriu deosebit din peliculă de film. + un afiș cu festivalul. + un afiș cu unul din filmele câștigătoare. + un afiș cu filmul "Rocker" și semnătura regizorului Marian Crișan, membru în juriul festivalului de anul acesta.

Data livrarii: October 2013
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 5 ]

 

 

Actorul ploieștean Ilie Gâlea vă invită să susțineți PIFF 2013 prin campania de crowdfunding.

 

 

PIFF este un festival tânăr, care și-a început activitatea în anul 2011, la inițiativa unui student la regie cu ajutorul unor tineri entuziaști din Ploiești.

Suntem un festival independent, cu primele doua ediții organizate în regim de voluntariat și susținut de sponsori și instituții culturale locale.

Obiectivele de la care am pornit sunt promovarea tinerilor cineaşti (profesionişti sau amatori) și educarea publicului într-un oraș lipsit de cinematecă și de cinecluburi, prin atragerea unui număr cât mai mare de spectatori.  Accesul în sala de cinema la primele două ediţii a fost gratuit şi va rămâne la fel şi pentru ediţia a treia.

Datorită numărului mare de tineri care și-au manifestat interesul față de festival și care s-au implicat în organizarea lui, am adăugat la obiectivele noastre și inițierea în domeniul cinematografiei a celor interesați printr-un workshop de scurtmetraj.
Avem nevoie de sprijin financiar pentru a organiza acest workshop, pentru a suporta costurile sălii de cinema și pentru a premia cum se cuvine câștigătorii celor trei secțiuni competitive ale festivalului, Competitia Națională, Competitia Internațională și Homemade Shorts.

Va multumim!

PIFF, ce n-a văzut Ploieștiul :)