Parfumul gândurilor ascunse

5 euro +
0
Vei primi prin e-mail un exemplar al cărţii în format eBook si menţionarea numelui tău, într-o secţiune specială a cărţii, cu mulţumirile de rigoare pentru sprijinul acordat în lansarea ei în România.

Data livrarii: August 2014
5 euro +
0
Vei primi prin e-mail un exemplar al cărţii în format eBook si menţionarea numelui tău, într-o secţiune specială a cărţii, cu mulţumirile de rigoare pentru sprijinul acordat în lansarea ei în România.

Data livrarii: August 2014
10 euro +
0
Vei beneficia de un exemplar al cărţii în format tipărit, pe care ţi-l vom livra prin poştă şi menţionarea numelui tău, într-o secţiune specială a cărţii, cu mulţumirile de rigoare pentru sprijinul acordat în lansarea ei în România. Costurile de expediere sunt în grija noastră.

Data livrarii: September 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 0 ]

V-aţi întrebat vreodată de ce sunt preferate cărţile din literatura universală mai presus decât cele din cea românească ? Un răspuns simplu. Deoarece reuşesc să ofere satisfacţia pe care un cititor o caută în momentul în care alege o carte.

Cu toţii căutam senzaţii mai puternice pentru a ne detaşa din realitate şi de aceea mă străduiesc să scriu pentru aceia care vor să simtă că trăiesc o aventură, care speră să dezlege un mister înainte de finalul cărţii ; pentru cei ca mine, care după ce savurează o carte sau un film bun, se ridică în picioare şi zic: “Uau...Ce super a fost!....Mai vreau!”

În ultimii ani lumea s-a umplut de tot felul de cărţi în care autorii fie ne sfătuiesc ce să facem ca să obţinem anumite rezultate în diverse domenii, fie şi-au scris memoriile sau au notat concluziile proprii asupra aspectelor vieţii. Trăim vremuri în care realitatea este îngropată în monotonie şi banal, iar un lucru care ne poate trage afară din această rutină este cu siguranţă imaginaţia.

Îmi doresc să ofer oamenilor ceea ce vor şi mai ales ceea ce ei deja aleg în fiecare zi : fantezie, suspans, curiozitate, îndoieli, pasiune sau mistere.

E adevărat că sunt multe persoane care pot scrie o carte, însă mă străduiesc să ies afară din sfera banalului, intenţionând să devin un "făcător de chei" şi astfel, nu voi oferi doar cărţi, ci "chei" care se pot folosi pentru a evada în alte lumi, unde cititorii să poată simţi, descoperi şi trăi alături de personaje.

Stadiul actual al proiectului

 
 

Cartea aflată in curs de finalizare, "Parfumul gândurilor ascunse", este aşteptată cu interes în America, însă am considerat că eliminând timpul necesar traducerii aş putea să o ofer prima oară publicului din România, atât în versiune electronică, cât şi tipărită. Este vorba despre o nuvelă de ficţiune, în care o femeie obişnuită ajunge printr-o întâmplare la un eveniment anual, organizat de un milionar pe o insulă privată, unde lucrurile devin complicate şi misterioase încă din prima noapte, iar gândurile ascunse ale personajelor şi neprevăzutul sunt elemente ce vor pune la îndoială deducţiile cititorului.

Ce mai avem de facut

Ceea ce urmăresc prin această campanie este să adun fondurile necesare strict pentru lansarea cărţii în România (costurile tipografice şi cele de distribuţie în ceea ce priveşte piaţa românească) si orice ban în plus va fi investit în promovare.Volumul va fi publicat şi în cazul în care nu voi strânge aici suficienţi bani, dar mult mai târziu, deoarece în cazul acesta va avea prioritate piaţa internaţională unde am demarat campania iniţial.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Armaghedon.