O iubire împărțită la 2 = NOI

1 euro +
1
Primești 7 fișe cu provocări în format digital [PDF] pe care le vei putea tipări și bucura de el împreună cu partenerul/a.

Data livrarii: September 2018
5 euro +
0
Plicul cu Ș[O]APTE este al tău. 7 provocări concepute pentru doi cu scopul de a fi mai aproape.

Data livrarii: October 2018
15 euro +
0
Plicul cu Ș[O]APTE (7 provocări pentru doi) și două stilouri cu design ”O iubire împărțită la 2 = NOI” sunt ale tale.

Data livrarii: October 2018
17 euro +
1 / 10
Doar aici și numai prin intermediul acestei campanii obții jurnalul ”O iubire împărțită la 2 = NOI” cu CEL MAI MIC PREȚ - la preț de tipar.

Data livrarii: October 2018
25 euro +
1
Îți livrez jurnalul ”O iubire împărțită la 2 = NOI” pe care îl completezi și te bucuri de el împreună cu persoana iubită.

Data livrarii: October 2018
35 euro +
0
Te bucuri de jurnalul ”O iubire împărțită la 2 = NOI” împreună cu două stilouri cu design unic.

Data livrarii: October 2018
39 euro +
0
[MEGAPACK] - .Jurnalul ”O iubire împărțită la 2 = NOI” împreună cu două stilouri cu design unic și plicul cu Ș[O]APTE (7 provocări pentru doi) acum sunt ale tale. Te poți bucura pe deplin de ele împreună cu persoana iubită

Data livrarii: October 2018
65 euro +
0
[ COMBOPACK ] - Două jurnale ”O iubire împărțită la 2 = NOI” împreună cu două stilouri cu design unic și plicul cu Ș[O]APTE (7 provocări pentru doi) plus mega-mulțumiri speciale din partea Miss'A pentru tine și persoana ta de suflet.

Data livrarii: October 2018
100 euro +
0 / 10
Doar pentru tine și persoana ta iubită, Aalma Luar va desena un set de 10 abțibilduri personalizate (pe bază de fotografie cu voi). Desigur că primești și „MEGAPACK-ul”: jurnalul ”O iubire împărțită la 2 = NOI” + plicul cu Ș[O]APTE (7 provocări pentru doi) + două stilouri cu design unic + mulțumiri speciale din partea Miss'A

Data livrarii: October 2018
150 euro +
0 / 10
Special pentru tine și persoana ta iubită, Aalma Luar va desena 20 de abțibilduri personalizate (pe bază de fotografie cu voi). Desigur că primești și pachetul ”COMBOPACK” ”Două iubiri cu Ș[O]APTE scrise”: 2 jurnale ”O iubire împărțită la 2 = NOI” + plicul cu Ș[O]APTE (7 provocări pentru doi) + două stilouri cu design unic + mulțumiri speciale din partea Miss'A.

Data livrarii: October 2018
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 3 ]

Salutare!

Eu sunt Miss'A.

Încă de fragedă fiind am învățat să îmi pun sufletul pe foaie. Cuvinte, proze, poezii... O colecție de bucăți ale trecutului pe care le-am răsfoit recent și m-au dus cu gândul la o mică-mare întrebare.

Cum aș putea coase prezentul a două suflete într-o singură carte?

Mi-am dorit nespus de mult să creez un loc în care două inimi ce se iubesc să își poată manifesta și păstra iubirea. Un loc în care ar putea fi mai aproape unul de celălalt pe parcursul a mai multor decenii, secole sau pentru o veșnicie.

După mult timp de cugetare și cercetări, am ajuns la ideea de a crea un jurnal care să fie citit și completat de către două suflete concomitent.

O iubire împărțită la 2 = NOI

Este un proiect creat din dragoste pentru dragoste!

 Un jurnal unic pentru îndrăgostiți care se completează de către două inimi concomitent. Întrebări, chestionare, jocuri, poezii, fraze și multe alte provocări realizate special pentru  a colecta momente în doi iar peste ani să aducă un zâmbet și să trezească o amintire magică în suflete.

 
 

Jurnalul este unic în felul său!

  • Design minimalist și plăcut ochiului. Nimic în plus, nimic în minus.
  • Paginile și conținutul jurnalului sunt inversate astfel încât îndrăgostiții, stând față în față, să le poată citi și completa împreună concomitent.
  • O colecție unică de sarcini și provocări pentru doi care vă va ajuta să fiți mai aproape de noțiunea ”NOI”
  • Poeziile, frazele și ilustrațiile din el sunt creații originale Miss’A în colaborare cu Aalma Luar.

Stadiul actual al proiectului

Structura și conținutul paginilor au fost concepute pentru absolut toate paginile jurnalului.

Designul este 25% complet (25 de pagini deja se bucură de aerul curat al realității)

 
 

 

Ce mai avem de facut

 

Întrucât acest micuț proiect face primii pași pe drumul „realizării”, mai este o groază de lucru de făcut.

Pentru început este mare nevoie de ajutorul și susținerea ta prin intermediul acestei campanii. De îndată ce campania e încheiată cu succes, aici se termină partea ta și începe munca noastră:

  • Design pentru 75% de pagini rămase;
  • Tipar și ambalare;
  • Livrare.

Ce obții tu?!

Deoarece nu am mai avut de a face până acum cu activități și proiecte editoriale, căutând soluții pentru a da o formă fizică jurnalului, m-am ciocnit de ideea că sunt câteva cheltuieli precum designul, tiparul și livrarea pe care nu le pot finanța în întregime. De aceea am ales să creez această campanie prin intermediul căreia, cu ajutorul și susținerea voastră, să colectăm suma de fonduri necesare pentru a da viață proiectului ”O iubire împărțită la 2 = NOI”.

 
 

Pe lângă un univers de recunoștințe pe care le ofer persoanelor ce vor alege să participe la această campanie, în colaborare cu Aalma Luar, am pregătit și o listă de recompense frumoase. Unele din ele pot fi obținute exclusiv prin intermediul acestei campanii, precum :

  • Ș[O]APTE - Un plic cu 7 provocări concepute pentru doi cu scopul de a fi mai aproape;
  • Un set de 2 stilouri personalizate pentru VOI doi;
  • Set de abțibilduri desenate special pentru tine și persoana iubită pe bază de fotografia voastră (emoticonuri în stil cartoon cu trăsăturile voastre)

Recompense

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Notă! Livrarea este gratuită pentru România și R. Moldova.

De îndată ce campania este încheiată cu succes, toate bunurile vor fi trimise la  tipar, ambalate și apoi livrate către susținători.

Dacă această campanie nu adună suma minimă de fonduri (5000 Euro), toți banii, în întregime se vor întoarce la susținători.

Pentru a reduce cazurile de pierdere a bunurilor, înainte de a fi trimis coletul, vei primi un mail de confirmare a adresei de livrare.

Echipa proiectului

Conceput și dorit de Miss'A, autorul creațiilor de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/missantropic/, acest proiect trece și prin mâinele artistei Aalma Luar - designer, ilustrator și animator. 

Împreună, cu ajutorul tău sperăm să aducem proiectul la viață.

 
 

 

 

Îți mulțumesc!

Este nemaipomenit de frumos să știu că acest jurnal va uni momentele a multor cupluri iar prin intermediul tău îi putem da aripi. Orice fel de susținere este un pas mare pentru ca ideea să ajungă realitate, de aceea chiar de nu poți oferi o susținere financiară, aprecierea și distribuirea acestei campanii este deja un imens ajutor.