NAVI ~ Albumul de debut

5 euro +
1
Varianta digitala a albumului, cu o saptamana inainte de lansare, in format MP3 la 320 kbit/s, FLAC sau ALAC.

Data livrarii: June 2015
10 euro +
3
CD cu albumul "The Beauty Diaries", autografiat de NAVI si multumiri pe pagina oficiala de Facebook + cele de mai sus. Costurile pentru livrare pe teritoriul Romaniei sunt incluse in pachet. Costurile livrarii peste hotare vor fi suportate de catre sustinator.

Data livrarii: June 2015
15 euro +
2
Toate cele de mai sus + o invitatie VIP de doua persoane la evenimentul de lansare al albumului, care va avea loc in Bucuresti.

Data livrarii: June 2015
30 euro +
1
Toate cele de mai sus + DVD "The Beauty Diaries", care contine toate videoclipurile lui NAVI si un clip exclusiv. Costurile pentru livrare pe teritoriul Romaniei sunt incluse in pachet. Costurile livrarii peste hotare vor fi suportate de catre sustinator.

Data livrarii: June 2015
50 euro +
0
Toate cele de mai sus + Disc Blu Ray “The Beauty Diaries", care contine toate videoclipurile lui NAVI, un clip si o galerie foto exclusive. Costurile pentru livrare pe teritoriul Romaniei sunt incluse in pachet. Costurile livrarii peste hotare vor fi suportate de catre sustinator.

Data livrarii: June 2015
75 euro +
0
Toate cele de mai sus + un tricou cu design realizat exclusiv pentru campania NAVI @ we-are-here. Marimea va fi stabilita in prealabil cu fiecare sustinator. Costurile pentru livrare pe teritoriul Romaniei sunt incluse in pachet. Costurile livrarii peste hotare vor fi suportate de catre sustinator.

Data livrarii: June 2015
100 euro +
0
Toate cele de mai sus + numele tau mentionat in booklet-ul albumului "The Beauty Diaries". Costurile pentru livrare pe teritoriul Romaniei sunt incluse in pachet. Costurile livrarii peste hotare vor fi suportate de catre sustinator.

Data livrarii: June 2015
150 euro +
0
Toate cele de mai sus + intrare libera la concertele NAVI pe o perioada de un an. Transportul si cazarea nu sunt incluse.

Data livrarii: June 2015
200 euro +
0
Toate cele de mai sus + o sesiune Q & A pe Skype cu NAVI si NMC.

Data livrarii: June 2015
300 euro +
0
Toate cele de mai sus + o vizita in studioul NMC & A.G. Productions si o cina cu echipa, in decursul careia vei degusta faimoasa omleta a lui NMC! Transportul si cazarea nu sunt incluse.

Data livrarii: June 2015
500 euro +
0
Toate cele de mai sus + logo-ul tau, al firmei sau organizatiei tale pe coperta din spate a CD-ului, precum si in booklet-ul digital. Ne rezervam dreptul de a refuza politicos sponsorizarea in cazul in care exista un conflict de interese sau de imagine, caz in care suma va fi returnata.

Data livrarii: June 2015
1000 euro +
0 / 5
Toate cele de mai sus + un concert exclusiv pentru tine si prietenii tai / compania ta, intr-o locatie aleasa de comun acord. Transportul, cazarea si sonorizarea pentru NAVI si band-ul ei nu sunt incluse in pachet.

Data livrarii: June 2015
1500 euro +
0 / 3
Toate cele de mai sus + un rol intr-un videoclip al lui NAVI

Data livrarii: June 2015
2500 euro +
0 / 2
Toate cele de mai sus + un show exclusiv de muzica si Shibari (bondage japonez), formula in care NAVI se prezinta doar in cazul unor evenimente foarte speciale. Transportul, cazarea si sonorizarea pentru NAVI si echipa ei nu sunt incluse in pachet.

Data livrarii: June 2015
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 1 ]
Sustinatori [ 7 ]

UPDATE: La finalul lunii ianuarie am lansat cel de-al doilea single, "The Burning Process", insotit si de un videoclip. Cu sprijinul vostru, povestea nu se va opri aici!

 
 

A trecut multa vreme de cand am inceput sa cant si sa visez cu ochii deschisi la a crea un album sincer, fara compromisuri, cu cantece care sa sune ca sufletul meu. Imi doresc ca discul "The Beauty Diaries" sa aiba o evolutie frumoasa, dictata doar de inspiratie si ferita de limite.

Astfel, am nevoie de sprijinul vostru si va invit alaturi de mine, sa realizam impreuna ceva care va sfida probabilitatile si va rezista timpului. Impreuna, putem da viata unui album de care sa fim mandri si peste ani, un album care sa sune real, vulnerabil, "organic" si, totodata, produs la cel mai inalt nivel.

"The Beauty Diaries" va exista in format digital, pe CD, precum si intr-o editie speciala, insotit de DVD si Blu Ray, care va include materialele video lansate pana acum, plus continut exclusiv. De asemenea, vom realiza un documentar "behind-the-scenes", care sa va arate fiecare moment important din timpul inregistrarilor.

Fiecare eurocent investit in "The Beauty Diaries" se va traduce nu numai in recompense palpabile (CD-uri, materiale promotionale, invitatii la concerte sau chiar un show daruit voua, personal), ci si in bucuria de-a fi partasi la un proiect liber, fara limite si fara cenzura.

Ce planuim: un album conceptual indie-pop de 11 piese, cu compozitii semnate NAVI si NMC si o editie speciala pe DVD + Blu Ray, care sa contina videoclipurile "Picture Perfect", "The Burning Process" si ale single-urilor care vor urma.

Ce am reusit deja: in octombrie 2014 am lansat "Picture Perfect", numit de presa <cel mai curajos videoclip din Romania>. De asemenea, suntem in procesul de productie al celui de-al doilea single + videoclip, "The Burning Process". 

Despre mine: Cant si compun de la 12 ani, iar timpul meu se imparte intre scena si studio. In postura de compozitor / textier, am colaborat cu artisti precum Morandi, Hotel FM (Eurovision 2011), Vaida, Anca Florescu si multi altii, insa ca interpret am preferat mereu sa ma mentin intr-o zona de nisa, autentica si mai aproape de felul cum simt eu muzica.

Din 2008 pana in 2011 am facut parte din duo-ul pop-rock Alexandra & Alec, perioada in care am sustinut sute de concerte 100% live si am lansat EP-ul "Little Dreams". In 2011 am scris versurile piesei "Change" - Hotel FM, care a reprezentat Romania la Eurovision. Din 2012 colaborez cu NMC (producator, compozitor si regizor), alaturi de care am reusit sa-mi definesc directia muzicala si viziunea. 

Stadiul actual al proiectului

Albumul se afla deja in lucru, insa avem nevoie de sprijinul vostru pentru a continua procesul de inregistrare. Ne puteti sustine cumparand unul dintre pachetele disponibile pe site si / sau dand mai departe vestea despre acest proiect. #thebeautydiaries #wearehere

* Pentru firmele / companiile care aleg sa ne sustina, oferim contract de sponsorizare.

Ce mai avem de facut

  •  Productie de studio si imprimari
  •  Mixaj si mastering
  •  Grafica albumului, a DVD-ului si a materialelor promotionale
  •  Productia efectiva a CD-urilor / DVD-urilor si materialelor promo, in primul rand a celor care vor ajunge la voi

Echipa proiectului

NAVI (Alexandra Ivan) -  voce, compozitie, versuri

NMC (Nica Marian-Ciprian) - productie, compozitie, regie

AG (Adrian Georgescu) - productie, montaj video

Mega (Andrei Grigore) - chitare, fotografie

 

*** TU -> cea mai importanta parte a  echipei noastre!

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

In echipa noastra, fiecare face tot ce poate: ne implicam 100% in procesul creativ pentru a ne asigura ca ceea ce ajunge la voi este autentic, neinfluentat de alte interese. Acest proiect exista tocmai pentru ca VOI credeti in el.

Lucrand impreuna si avand sprijinul vostru, nu sunt nevoita sa fac niciun fel de compromis legat de directia muzicala a albumului. Acest proiect nu ar putea exista daca echipa mea si cu mine nu l-am face exact cum il simtim si la cele mai inalte standarde calitative. Decat jumatati de masura, mai bine deloc.