Magia Baloanelor - Festival al baloanelor cu aer cald

3 euro +
2
Vom infiinta pe site Hall of Fame iar numele tau va fi trecut acolo ca semn de recunostinta ca ai contribuit la raspandirea magiei.

Data livrarii: May 2016
10 euro +
2
Vom infiinta pe site Hall of Fame iar numele tau va fi trecut acolo ca semn de recunostinta ca ai contribuit la raspandirea magiei. In plus, iti vom da si o bratara silicon cu logo-ul nostru, ce te va astepta in cadrul festivalului.

Data livrarii: May 2016
25 euro +
0
Vom infiinta pe site Hall of Fame iar numele tau va fi trecut acolo ca semn de recunostinta ca ai contribuit la raspandirea magiei. In plus, iti vom da si o bratara piele cu logo-ul nostru, ce te va astepta in cadrul festivalului.

Data livrarii: May 2016
50 euro +
1 / 10
VIP Ticket zbor captiv: ti se va rezerva un loc la zbor captiv (direct dependent de vreme), vei primi o bratara din piele personalizata cu logo-ul nostru si un kit de privit spectacolul baloanelor, format dintr-o sticla de vin si o patura de picnic. Si bineinteles ca te vom trece si la Hall of Fame.

Data livrarii: May 2016
200 euro +
0 / 10
Numele tau va fi trecut pe Hall of Fame si vei primi o bratara din piele personalizata cu logo-ul nostru. In plus, daca ai o companie, un produs sau serviciu pe care doresti sa il promovezi, vei putea afisa un banner sau un steag in cadrul festivalului.

Data livrarii: May 2016
250 euro +
0 / 6
VIP Ticket zbor liber: ti se va rezerva un loc la zbor liber (direct dependent de vreme), vei primi o bratara din piele personalizata cu logo-ul nostru si un kit de privit spectacolul baloanelor, format dintr-o sticla de vin si o patura de picnic. Si bineinteles ca te vom trece si la Hall of Fame.

Data livrarii: May 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 5 ]

Ideea:

Ideea mi-a venit anul trecut in august, cand am vazut cateva imagini cu baloane la Cappadocia (zona renumita pentru zborul cu balonul). Si atunci am zis ca este ceva prea frumos sa nu incerc sa il fac si la noi. Pana in decembrie 2015, n-am facut decat sa studiez, sa citesc, sa vorbesc cu piloti si organizatori (din Europa si din SUA), planuri, schite si bugete pe hartie. In ajunul Craciunului am dat drumul paginii de Facebook si de atunci nu respir mai mult de  5 minute fara sa ma gandesc, sa zic, sa fac, sa scriu ceva pentru festival (nu, nu si cand dorm, insa somnul s-a scurtat semnificativ – dar mi-am propus sa dorm toata luna dupa fiesta).

Am pornit cu entuziasmul cat casa. Mi se pare o idee atat de tare, ca nici nu mi-a trecut prin cap ca nu voi molipsi toata moldovenimea.  Am mai vorbit cu organizatori care, dupa prima, a doua, a zecea editie, desi au pornit cu acelasi entuziasm, datorita faptului ca este un sport, desi foarte frumos, in aceeasi  masura foarte scump, au fost nevoiti sa renunte. Plus ca va fi gratuit pentru vizitatori!

Deci, avem Magia Baloanelor – Primul Festival al Baloanelor cu Aer Cald din Moldova - Razboieni, Iasi, 6-8 mai 2016.

Stadiul actual al proiectului

In ce moment am ajuns:

In momentul in care suntem prea aproape ca sa mai renuntam! Din fericire, s-au mobilizat cateva companii private care ne sustin fie cu bani, fie cu servicii, fie cu produse. Pe site vom avea o sectiune speciala unde le vom multumi din suflet, pentru ca au indraznit sa se asocieze cu un eveniment care este la prima editie. Si unde mai pui ca e si un eveniment dependent de vreme, eu de obicei am mare noroc cu vremea, aduc soarele dupa mine in vacante.:)

 

 
 

Revenind,  tot ce mi s-a promis pana acum,  nu acopera cheltuielile. In momentul in care inviti un echipaj cu balonul, ii asiguri toate serviciile in cadrul festivalului. Venind pentru prima oara la noi, intentionez sa fiu o gazda primitoare, sa mai vina si la anul, sa facem o traditie din Magie.

Asa am ajuns aici. Am primit de la voi sute de mesaje de incurajari si de felicitari:

“Fix acum treceam prin Războieni şi mă gândeam cum va fi”;  “Astept cu nerabdare mai multe detalii, inclusiv posibilitati de cazare in zona. Venim din bucuresti :)” ;  “ vreau sa o cer in casatorie pe prietena mea intr-un balon :) ”; “Am un baiat care va implini 13 ani in mai si viseaza sa devina pilot - cred ca i-ar placea asa o surpriza.”; “Va multumesc pentru raspuns, dar infinit mai mult pentru o atat de frumoasa initiativa.”

“tin sa va felicit pentru initiativa dvoastra frumoasa, si pentru ca faceti  sa se intample lucruri”

Astfel am hotarat sa va implic si pe voi, toti cei la fel de entuziasmati, sa facem impreuna “sa se intample lucruri”  in comunitatea noastra.

Recompense

Te invitam asadar sa arunci o privire peste recompensele pe care le-am pregatit, in schimbul contributiei tale. Le-am gandit in asa fel incat sa primesti ceva care sa te diferentieze, care sa contribuie la multumirea de sine ca faci parte din Magia Baloanelor.

Bratara de piele
Bratara de piele
 

La zborul liber vei zbura in jur de 20-60 minute in directia si cu viteza vantului. Toata experienta dureaza intre 2-3 ore si include pregatirea de zbor, zborul, aterizarea, strangerea balonului si intoarcerea la festival.

Pentru zborul captiv, baloanele sunt ancorate la sol cu franghii de aproximativ 15-20 m. Cand te urci in nacela, balonul se inalta pana cand franghiile sunt intinse la maxim si apoi coboara. Zborurile captive dureaza in jur de 5 minute si se pot face atat timp cat vantul este calm.

Bratara de silicon
Bratara de silicon
 

Toate zborurile (atat cele libere, cat si cele captive) sunt direct dependente de vreme.​

Pentru bratara de piele poti alege una din cele 2 variante; suplimentar va avea un detaliu cu capsa.. Pentru bratara din silicon, puteti alege una din culorile: rosu, albastru, portocaliu, verde, negru.

 

 

 

Ce mai avem de facut

Mai avem de confirmat baloane, cativa furnizori, de finalizat programul la sol si toata partea logistica.

Ce poti sa mai faci tu:

  • poti distribui aceasta pagina si pagina de Facebook, sa se afle in lumea larga;
  • poti sa fii parte din echipa oferindu-te voluntar, atat inainte, cat si pe durata festivalului, sa experimentezi din spatele scenei organizarea unui astfel de festival;
  • daca ai un talent, canti, dansezi, ai o trupa, esti DJ, poti veni pe scena sa completezi programul;
  • daca esti o companie si crezi ca ai un produs sau serviciu de care festivalul ar putea beneficia in mod direct, suntem deschisi la variante de colaborare.

Echipa proiectului

Raluca - face tot ce trebuie, cand nu are cine: cauta finantari si tine legatura cu partenerii, tine legatura cu pilotii, stabileste furnizorii, scrie texte, incropeste programul etc.

 
 

Happy media – tin online-ul la cote maxime si fac treaba excelenta pe marketing

Catalin – IT, adica centralizeaza intr-un soft creat de el toate datele festivalului ca nu cumva sa omitem ceva

Marocico - relationeaza cu vizitatorii si partenerii

Maro mica – jurnalist BBC, se pricepe la tot ce inseamna media

 
 

Alina/Iulia- contabilitate

Amintiri pretioase – spotul video  

Ana, Levi si Dan - ne dau sfaturi si idei si ne mentin moralul sus cand acesta tinde sa se duca in lumea lui

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Poate ploua si/sau bate vantul tot week-end-ul si sa nu zboare niciun balon. Insa noi vom fi acolo cu totii, sa ne tinem pumnii sa se indrepte vremea, sa vedem si noi cum se umfla baloanele pline de culoare, sa auzim si noi cum huruie arzatoarele si sa simtim si noi senzatia de liniste si pace din aer.

Vrem sa il facem grozav, sa traim impreuna  o experienta magica cu zambete pe fata.

Asa ca haideti sa il facem bine din prima!

Va multumim si ne vedem la Razboieni!