Programul Kidult

5 euro +
8
Abonare la Secret Newsletter Kidult - Te abonezi timp de 1 an la newsletterul nostru bilunar secret doar pentru prieteni, în care te vom ține la curent cu progresul proiectului nostru. De asemenea, îți vom transmite articole și informații interesante și relevante pentru dezvoltarea și educația copilului tău.

Data livrarii: January 2016
10 euro +
1
Ca susținător al nostru, nu numai că îți vom trimite newsletter-ul nostru secret, vei primi și un sticker, ca să te poți lăuda tuturor cu faptul că susții educația adaptată secolului 21. Poți opta să primești recompensa prin poștă sau la finalul primului Program Kidult, cand copiii își vor prezenta proiectele și produsele.

Data livrarii: March 2016
40 euro +
2 / 5
Early Bird - Îți place să fi mereu la curent cu noile cursuri pentru copii și preferi sa testezi înainte de a lua o decizie. Acum ai ocazia să experimentezi împreună cu kidultul tău primul modul al programului Kidult. În plus, dacă te numeri printre primii 5 care cumprără recompensa aceasta, primești un discount de 20%, dacă te decizi după primul modul să îți lași kidultul și pentru restul modulelor. De asemenea, îți vom trimite Secret Newsletter, sticker, cate un tricou pentru tine si kidult.

Data livrarii: January 2016
40 euro +
0
Early Bird - Îți place să fi mereu la curent cu noile cursuri pentru copii și preferi sa testezi înainte de a lua o decizie. Acum ai ocazia să experimentezi împreună cu kidultul tău primul modul al programului Kidult. De asemenea, vei primi Secret Newsletter, un sticker, un tricou pentru kidultul tău si unul pentru tine.

Data livrarii: January 2016
150 euro +
0 / 10
Early Adopter - Te-am convins cu Programul Kidult și crezi alături de noi în necesitatea si utilitatea lui. De aceea, vrei să îți înscri kidultul chiar în prima grupă! Dacă te numeri printre primii 10 care vor să achiziționeze integral Programul Kidult, acum ai ocazia să faci asta beneficiind de o reducere de 35% fată de prețul de listă. De asemenea, vei primi Secret Newsletter, un sticker, un tricou pentru kidultul tău si unul pentru tine.

Data livrarii: January 2016
200 euro +
1
Early Adopter - Te-am convins cu Programul Kidult și crezi alături de noi în necesitatea si utilitatea lui. De aceea, vrei să îți înscri kidultul chiar în prima grupă! De asemenea, vei primi Secret Newsletter, un sticker, un tricou pentru kidultul tău si unul pentru tine.

Data livrarii: January 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 12 ]

Hai cu noi în aventura Kidult – micul accelerator de afaceri pe măsura copiilor!

Până pe 18 Decembrie îl poți achiziționa la preț redus doar prin intermediul We Are Here!

Kidult dezvoltă abilități și comportamente antreprenoriale care îl transformă pe copilul tău într-un super-erou al antreprenoriatului!

 
 

Kidulții înscriși în program se vor juca, experimenta și explora superputerile necesare pentru a pune pe picioare o afacere de la dezvoltarea până la vânzarea unui produs în lumea reală.

În universul Kidult, nu e loc de plictiseală, copiii fac lucrurile să se întâmple din start!

Armele super-eroilor sunt cei 4C: creativitate, gândire critică, comunicare și creativitate. Cu ajutorul acestora ei vor explora și cuceri jungla antreprenorială (planul de atac, banii și resursele, tehnologia și cucerirea pieței).

 
 

Primii super-eroi Kidult încep aventura în ediția din ianuarie a programului.

Care este misiunea lor?

Crearea și vânzarea instrumentarului necesar trezirii super-eroului din fiecare!

Concret, instrumentarul creat și vândut de Kidulți va conține metodele și tehnicile secrete pentru antrenamentul zilnic al super-eroului din tine: 

  • Joculețe de logică și perspicacitate
  • Snacks-uri sănătoase
  • Antrenamente și exerciții fizice amuzante pe care să le poți face în fiecare zi

Cum funcționează?

Aventura Kidult ii duce in fiecare saptamana intr-o calatorie noua, timp de 6 saptamani:

 
 

 

Stadiul actual al proiectului

Am creat un program de 6 module a câte 2-4 ore, acestea reprezentând cele 6 etape succesive de la prezentarea ideii de afaceri până la implementarea ei într-un mediu real. Fiecare modul urmărește o structură fixă: prin acțiunile pe care le vor întreprinde copii pentru a-și atinge obiectivele, vom dezvolta abilități și comportamente.

Am desfășurat, de asemenea, o serie de interviuri cu părinți ai căror copii au vârstele între 10 și 14 ani, pentru a identifica nevoile în cazul unui program de educație non-formală pentru copii.  Rezultatele obținute au contribuit mult la dezvoltarea programului și au fost incluse în construcția fiecărui modul.

În plus, am inițiat discuții cu școli și afterschool-uri pentru a identifica posibilități de colaborare și de includere a programului în curricula acestora. 

Ce mai avem de facut

  • Strângerea primei grupe de copii pentru ediția din ianuarie a programului
  • Asigurarea tuturor elementelor necesare desfășurării (spațiu de lucru, materiale)
  • Parteneriate pentru spațiile în care copiii vor comercializa produsul creat
  • Parteneriate cu școli și afterschool-uri pentru includerea programului în curricula acestora
  • Dezvoltarea prezenței online și a strategiei de promovare
  • Validarea programului în forma lui actuală

Echipa proiectului

Co-creatoarele acestui program suntem noi, Alina Ionescu și Ioana Ceausu. Ne-am cunoscut în 1993, în prima zi de școală. 22 de ani mai târziu ne unim forțele din dorința de a contribui la educația copiilor, viitorii adulți.

Suntem pasionate de dezvoltarea și creșterea armonioasă a oamenilor și a organizațiilor, ceea ce a contribuit la o experiență frumoasă în consultanță și training, amândouă fiind certificate în Process Communication Model.

Trăim zilnic educația sub formă ei actuală prin perspectiva mamelor noastre, cadre didactice în sistemul pre-universitar. Înțelegem astfel necesitatea școlii în educația copiilor, dar i-am identificat și punctele nevralgice.

Dintre proaspetele realizări ne mândrim cu un doctorat (Ioana) și o bebelușă (Alina).

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

În termenii pe care i-am stabilit pentru desfășurarea programului, nu există niciun motiv rezonabil pentru care proiectul să nu aibă loc. Suntem determinate să aducem acest proiect în realitatea cât mai multor copii, deoarece credem în nevoia pentru o educație ancorată în practică.