JUG Magazine no.2

1 euro +
11
Dacă îți place ce facem arată ♡ și te punem pe peretele etern al recunoștinței

Data livrarii: July 2016
2 euro +
5 / 140
Postcard cu una dintre ilustrațiile din revistă si eternele noastre mulțumiri că ai făcut parte din proiectul nostru

Data livrarii: July 2016
5 euro +
7 / 120
Un poster A4 printat pe hârtie specială + un articol din numărul 2 vor fi ale tale! ⛺

Data livrarii: August 2016
8 euro +
81 / 450
⚡⚡JUG numărul 2 ⚡⚡- 120 de pagini de conținut de calitate livrate direct la ușa ta!

Data livrarii: August 2016
15 euro +
42 / 90
⚞ Primești ambele numere din JUG ⚟, numărul 1 și numărul 2, în formulă completă! Poți vedea cum a evoluat, cum a fost primul număr - pachetul pentru concluzii pertinente!

Data livrarii: August 2016
17 euro +
7 / 7
JUG nr.2 + un cuțit de unt Iris Hantverk, lucrat de suedezi în fabricile lor unde ajută persoane cu defecte de vedere.

Data livrarii: August 2016
20 euro +
16 / 25
☉ Un necklace brutalist + revista JUG nr.2 - un cadou corespunzător pentru oricine

Data livrarii: August 2016
25 euro +
9 / 14
⚘ Cel mai mișto ghiveci mic de plante local + revista JUG nr.2, într-un combo clasic (planta este inclusă)

Data livrarii: August 2016
28 euro +
3 / 4
☄ Revista noastră vine cu un laptop brush Iris Hantverk - un produs de înaltă calitate ca să îți întreții unealta de lucru.

Data livrarii: August 2016
35 euro +
1 / 5
Ai parte de JUG nr.2 și o lumânare din ceară Tallow Candle de la Visuell, făcută 100% din seu de către o echipă de olandezi.

Data livrarii: August 2016
40 euro +
1 / 16
Poți să iei LOOT SUPER PACK ⛳ - amândouă revistele JUG + un necklace brutalist + un print A3, într-un super pachet doar cu lucruri produse de studio-ul nostru!

Data livrarii: August 2016
75 euro +
1 / 20
Pachetul de prieteni pe viață - ⛵MEGA COMBO GIFT PACK ☕- care se întâmplă să fie și cel mai tare cadou pe care poți să-l faci în 2016 - 2 necklace-uri brutaliste + 2 printuri A3 + cele două reviste + ghiveciul nostru semnătură!

Data livrarii: August 2016
1000 euro +
0 / 1
☍ Pentru al doilea număr ne căutam un singur partener care să participe la producția JUG. Dacă reprezinți o companie care este interesată de ce oferim contactează-ne și ne vom consulta pentru a vedea dacă povestea voastră este compatibilă cu publicația noastră. În caz afirmativ, vom pune bazele unei colaborări pe termen lung, în condiții care să facă simbioza noastră să funcționeze și în 5 ani de acum.

Data livrarii: July 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 1 ]
Updates [ 1 ]
Sustinatori [ 178 ]

Noi suntem Ana & Ste, avem un studio de design grafic și în 2015 am scos primul număr din JUG. Acum, un an mai târziu, avem numărul 2 și avem nevoie de voi ca să îl producem.

Cum ne-am decis să producem o revistă?

Ne-am uitat la peisajul editorial din jurul nostru. Probabil că unii dintre voi știți că mondial e o întreagă revoluție a publicațiilor în print - la care credem că putem contribui, așa că am făcut JUG.

Am început cu idea de a crea o platformă care să fie despre artă, politică, oameni de peste tot, opiniile lor, în general tot ce ni se pare nouă că face parte din lumea pe care o vrem.  Vrem ca JUG să fie o publicație susținută în primul rând de publicul ei, așa că am început campania de pre-sale ca să putem produce următorul număr.

 
 
 
 

Ce o să găsești în JUG NR.2?

  • Interviuri cu artiști locali
  • Rețete de la zwei
  • Articole cu opinii puternice
  • Secțiunea experimentală
  • Eseuri foto
  • Familii 
  • Învățăminte
  • Cum să citești o revistă în 2016
  • Multe altele
 
 

 

Recompense!

Am făcut campania ca să poți contribui în cât mai multe feluri:

Dacă îți place ce facem, pentru 1 euro te vom pune pe pagina de contribuitori, un etern perete al celor pentru care facem lucruri frumoase (down doar când facem server maintenance).

PENTRU 2 € îți trimitem un postcard cu una dintre ilustrațiile din revistă, unde vrei tu în lume!

PENTRU 5 € un poster A4 printat pe hârtie specială + un articol din numărul 2 vor fi ale tale!

PENTRU 8 € - REVISTA JUGcea mai populară recompensă -120 de pagini de conținut livrate direct la tine la ușă!

 
 

PENTRU 15 € primești ambele numere din JUG, numărul 1 și numărul 2, în formulă completă! Poți vedea cum a evoluat, cum a fost primul număr - pachetul pentru concluzii pertinente!

PENTRU 17 € - JUG nr.2 + un cuțit de unt Iris Hantverk, lucrat de suedezi în fabricile lor unde ajută persoane cu defecte de vedere.

PENTRU 20 € - un necklace brutalist + revista JUG - un cadou corespunzător pentru oricine;

PENTRU 25 € - cel mai mișto ghiveci mic de plante local + revista, într-un combo clasic (planta este inclusă)

PENTRU 28 €  - revista noastră vine cu un laptop brush Iris Hantverk - un produs de înaltă calitate ca să îți întreții unealta de lucru.

PENTRU 35 € ai parte de JUG nr.2 și o lumânare din ceară de la Visuell, făcută 100% din seu de către o echipă de olandezi.

PENTRU 40 €  poți să iei LOOT SUPER PACK - ambele revistele + un ghiveci LOOTforever cu plantă inclusă + un necklace brutalist, într-un super pachet doar cu lucruri produse de studio-ul nostru.

PENTRU 100 € - pachetul de prieteni pe viață - MEGA COMBO GIFT PACK - care se întâmplă să fie și cel mai tare cadou pe care poți să-l faci în 2016 - 2 necklace-uri brutaliste + 2 printuri A3 + cele două reviste + ghiveciul nostru semnătură!

Recompensele se duc repede, ia-le cât sunt disponibile!

Stadiul actual al proiectului

 
 

JUG nr. 1 poate fi cumpărat deja în magazine selecte din București și de pe shop-ul nostru online.

JUG nr.2 poate fi văzut și atins la studio-ul nostru de pe Splaiul Independeței. Momentan e în versiunea cusută de mână și printată la prietenii noștri de lângă Obor și va putea fi cumpărat ca artbook după ce campania se încheie. Cei norocoși l-au putut răsfoi la Romanian Design Week. 

JUG pregătește și o platformă online, care va apărea mai repede decât plănuim în cazul în care ajutorul pentru campania noastră va fi peste așteptări.

 

Ce mai avem de facut

Avem foarte multe de făcut. 

Campania va sponsoriza producția revistei, astfel dacă vei contribui nu numai că dai o mână de ajutor pieței de publicații independente dar te alegi și cu o revistă livrată la ușa ta. Pe lângă asta, avem o grămadă de recompense din shop-ul nostru cu obiecte de design, pe care o să le primești împreună cu revista.

Asta e doar partea de început. Aici e partea unde avem nevoie de ajutor de la voi. După asta partea voastră se termină.

 
 

Și începe partea noastră. 

În curând vom lansa platforma online, care va fi un feed continuu de conținut de la cei mai interesanți oameni pe care îi știm, de la noi și din afară. Site-ul ne va permite să facem ce am promis de la început - să spargem modelul tradițional de a face o revistă. Pe scurt, vom printa articole, printuri și alte bucăți din viitorul număr 3 imediat cum sunt scrise, ceea ce îți va permite să cumperi doar ce vrei să citești, la cald, direct de la autor. 

O să râzi, o să fii impresionat, o să urăști unele articole și facem tot posibilul să-ți oferim asta. 

Echipa proiectului

 
 

Suntem un studio de design grafic, LOOT, unde lucrează 2 oameni și ocazionali interni de aici sau din alte țări. 

Proiectele personale ni le finanțăm din munca pe care o facem la studio. E important să știi că nu avem backing financiar de la nimeni care ne-ar putea influența direcția în care vrem să ne îndreptăm proiectele. Suntem noi și în principiu facem ce ne place. 

Numărul 1, ca orice număr dintr-o revistă care nu există, a fost finanțat exclusiv de noi. A presupus un efort semnificativ, dar multe lucruri bune pe care le încearcă oamenii aici presupun asta așa că l-am făcut fără să ne gândim foarte mult. 

JUG n-ar fi fost posibil fără câțiva oameni foarte importanți (vă spunem imediat de ce). La numărul 1 l-am avut guest editor pe Vlad Tăușance, la nr. 2 secțiunea serioasă a fost pusă cap la cap de Raluca Feher, ambii oameni de nădejde cărora vrem să le mulțumim. Ei i-au convins pe alții să scrie și în felul ăsta am creat una dintre puținele redacții informale, o echipă solidă dar spontană, făcută din oameni care au luat din timpul lor fără să știe dacă iese ceva ca recompensă. Ei sunt motivul pentru care știm că JUG funcționează.

Vrem să ne contruim o echipă fluidă în jurul proiectului, așa că dacă vrei să ne ajuți și altcumva pe lângă contribuția la campanie scrie-ne și îți vom da teme.

Contribuitorii cărora vrem să le mulțumim pentru nr. 2 sunt: Raluca Feher, Sînziana de la Visuell, Michael Bird, Claudia Cristea, Andreea Vrabie, Ileana de la Zwei, Otilia de la ovaloval.com, Adelina Ivan, Radu Jude, Marius Vintilă, Jordan Poirier, Dacian Groza, Angela Nicoară, Mike Ornsby, Teodor Tiță, Fiastru, Maria Băcilă, Kazuhiro Mizumoto, Familia Miscu-Borsan, BlackHorseMansion si toti cei care au facut revista posibila!

Slavi 14%
Slavi 14%
 

 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Considerăm cu cea mai mare responsabilitate că ar fi păcat să nu putem continua proiectul în print, atât pentru noi, cât și pentru ei. Dar trebuie să înțelegem un lucru: fără un public care să ne susțină nu putem forța nota. 

Pereții plini de reviste de la magazinele din afară sunt așa pentru că sunt oameni care sunt dispuși să le cumpere lună de lună. Noi credem că voi sunteți acei oameni și încercăm să vă oferim cel mai bun produs pe care îl putem scoate.

Cu astea spuse, JUG n-o să se oprească din proprie inițiativă prea curând. Revista nu e doar content în print, e o rețea de oameni foarte pricepuți la ce fac. Și respectăm ideea că un produs ne poate face să-i cunoaștem.

Vă rugăm să contribuiți la campanie nu sub amenințarea că 'nu mai facem', vă rugăm să contribuiți dacă vă place. 

Pe noi ne găsiți în sectorul 5 în fiecare zi, lucrând la JUG și alte proiecte pe care vrem să le includă viitorul.

LOOTforever

 

 
 

Ia-ți ambele reviste pentru 15 eur!

 
 

Revista nr.2 + un cuțit de unt suedez Iris Hantverk - 17 eur 

 
 

JUG nr.2 și un Joulery brutalist - 20 eur

 
 

 

Nr.2 și un ghiveci de ceramică LOOTforever (plantă inclusă) 

 
 

JUG nr.2 + laptop brush Iris Hantverk 

 
 
 
 

 

 

 

Contribuie cu LOOT SUPER PACK!

Pe lângă revistă, producem o selecție de obiecte de design - pe care le poți lua împreună cu JUG. 

Kit perfect pentru poze de Instagram.

Kit pentru 'salvarea design-ului românesc'.

Kit pentru impresionat prieteni. 

Mulțumim!

 

 

 

 

Mega Combo Gift pack-ul nostru!

 2 necklace-uri brutaliste + 2 printuri A3 + cele două reviste + ghiveciul nostru semnătură!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mulțumim! și nu uitați să contribuiți!

Platforma e secure și 100% okay cu cardurile voastre. 

You're a ☆☆☆☆☆!