Iubitafizica (bazata pe cartea scrisa de Iulian Tanase)

5 euro +
17
Iti multumim din suflet pentru sustinerea acestui proiect. Numele tau va aparea pe pagina dedicata de pe site-ul iubitafizica.net.

Data livrarii: March 2014
10 euro +
13 / 150
Te invitam la premiera spectacolului. Vei fi printre primii care vizioneaza show-ul si numele tau va aparea pe pagina dedicata a site-ului.

Data livrarii: March 2014
20 euro +
10 / 10
Loc la premiera si volumul Iubitafizica semnat de catre autor, Iulian Tanase, la sfarsitul spectacolului.

Data livrarii: March 2014
25 euro +
3 / 50
Loc asigurat la premiera si, de asemenea, ocazia de a sarbatori lansarea spectacolului la petrecerea de dupa impreuna cu intreaga echipa. Sampania e din partea noastra.

Data livrarii: March 2014
30 euro +
3 / 50
Loc asigurat la premiera si o amintire din cadrul spectacolului: un tablou cu papusile din spectacol, imprimat pe panza (30x30cm).

Data livrarii: March 2014
40 euro +
8 / 25
Invitatie dubla la premiera si ocazia de a sarbatori lansarea impreuna cu echipa la after-party. Sampania e din partea noastra.

Data livrarii: March 2014
100 euro +
3 / 3
Devii parte a echipei spectacolului: un ROL in piesa, cu doua repetitii alaturi de echipa, si, desigur loc asigurat la premiera si ocazia de a savura un cocktail impreuna la after-party. (ne rezervam dreptul de a selecta doritorii)

Data livrarii: March 2014
200 euro +
0 / 4
Primesti cadou o papusa din spectacol la scara mica. Papusile sunt unicat create special pentru voi. Invitatie dubla la premiera si after-party-ul de dupa.

Data livrarii: March 2014
800 euro +
0
Acesta este premiul corporate. Pe langa invitatia dubla la premiera, echipa spectacolului va organiza un spectacol privat pentru petrecerea firmei.

Data livrarii: May 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 1 ]
Sustinatori [ 56 ]

Despre spectacol

Iubitafizica reprezinta zvacnirea creativitatii noastre. Am pregatit scenariul timp de cateva luni, iar papusile sunt extraordinare (asa cum ni le imaginam). Vom ilustra povestea unui laborator in care cercetatorii fac experimente cu iubitafizica, o stiinta ne-testata pana acum. In fata ta vor prinde viata personaje, papusi in marime naturala, care te vor uimi prin aspect si miscare. Piesa are la baza cartea Iubitafizica scrisa de Iulian Tanase, realizator la Radio Guerrilla. Incercam sa aducem pe scena personajele imaginate de autor,la care sa adaugam imaginatia noastra pentru a spune o poveste de iubire a lor, a noastra, a fiecaruia dintre noi. De aceea, corpurile actorilor se vor combina cu papusile, creand o anti-teza intre ceea ce suntem si ceea ce ne dorim.

Vom crea iluzii optice intre papusar si papusa sa, intr-un joc vizual ce ne va evidentia atat partile bune cat si pe cele rele, pe care le continem, un joc ce poarta numele simplu de Iubire.

Pana in momentul de fata, am finalizat scenariul si am inceput constructia personajelor in atelierul pe care ni l-a pus un prieten drag la dispozitie. Lightwave Theatre Company inseamna cinci entuziasti dornici sa te confrunte cu ceea ce se afla in imaginatia ta prin imagini frumoase, dar si tenebroase deopotriva.

Procedeul prin care cream papusile difera in functie de rezultat dorit. Te vei putea intalni, la spectacol, cu unele aflate pe jumatate din corpul papusarului, creand astfel doua personaje, si altele complet articulate si manuite de noi toti simultan. Punem accentul pe imagine, lasand textul sa curga, din cand in cand, recitat de insusi autorul cartii Iubitafizica, Iulian Tanase.

Vei putea face fotografii cu personajele sau poti deveni parte din poveste printr-un rol simplu, dar memorabil, si te-am putea incanta, pe tine si pe colegii tai, cu un spectacol similar. Mai multe detalii poti gasi la capitolul Recompense.

Despre campanie

In primavara anului 2013, spectacolul Fou Roux, apartinand colegei noastre, Cristina Andreea Ion, a fost selectat pentru a reprezenta Romania la Carnavalul Mondial de Marionete din Indonezia, si, din dorinta de a lucra impreuna, am pus atunci bazele a ceea ce este astazi Lightwave Theatre Company. Avem ocazia ca aici sa punem in practica ceea ce ne-am dorit sa facem in colaborarile trecute.

Membrii companiei

Cristina Andreea Ion, Petru Stratulat, Adina Hotinceanu, Alina Popa, George Sfiraiala.

Obiective

Pasii mici si hotarati sunt cei mai importanti. Ne-am propus ca primul hop de care sa trecem sa fie suma de 1000 euro, bani ce vor intra in papusile pe care ni le imaginam in felurite moduri, restul de 2000  fiind destinati costumelor, salii de repetitii, decorului, campaniei de promovare si efectelor speciale. A sosit momentul sa afli

Cum ne poti ajuta

Orice contributie va fi apreciata si esentiala pentru ca visul nostru si al autorului cartii, Iulian Tanase, sa urce pe scena in fata tuturor. Ne imaginam deja cum vom calatori prin toata lumea, jucand un spectacol atat de drag noua. Avem atatea de impartasit si de explorat, iar scopul nostru este sa continuam sa cream. Nu ne dorim altceva decat sa ne dezvoltam creativitatea si sa ne provocam pentru a ne depasi limitele in arta manuirii papusilor si marionetelor.

Un gand din partea regizorului

Iti multumesc pentru sustinere, indiferent de suma, si m-ar bucura enorm sa te putem cunoaste in seara premierei.

Premiera spectacolului va avea loc in luna aprilie 2014, la Bucuresti, pe o scena ce urmeaza a fi anuntata.