InnerSound - International New Arts Festival

5 euro +
14
Numele tău menționat pe site-ul festivalului și pe pagina noastră de Facebook.

Data livrarii: September 2013
10 euro +
5
Numele tău menționat pe site-ul festivalului și pe pagina noastră de Facebook, mulțumiri în finalul documentarului video realizat după festival.

Data livrarii: October 2013
25 euro +
5
Cele precedente și un card de admirator „prieten InnerSound” personalizat, ce oferă acces gratuit la toate evenimentele festivalului.

Data livrarii: October 2013
50 euro +
1
Cele precedente, un afiș semnat de artiștii invitați la InnerSound și un DVD cu documentarul detaliat al festivalului ce va cuprinde selecțiuni din toate evenimentele manifestării.

Data livrarii: October 2013
75 euro +
0
Cele precedente și un Dvd cu evenimentul românesc din festival care te-a bucurat cel mai mult.

Data livrarii: October 2013
200 euro +
0 / 35
Cele precedente și la alegere una dintre fotografiile din expoziția Mistere Contemporane, printată de Festival în condiții grafice excepționale, cu autograful autorului.

Data livrarii: October 2013
300 euro +
0
Cele precedente până la 75 de euro și un curs inovativ de inițiere în muzica clasică cu echipa festivalului, 3 module, după cum urmează: Muzica cultă până la începutul secolului XX: Sabina Ulubeanu, compozitoare, director artistic. Muzica modernă și contemporană, secolul XX și muzica prezentului: Diana Rotaru, compozitoare, director artistic. Inițiere în muzica electronică și asistată de computer : Cătălin Crețu, compozitor, președinte al Asociației Opus.

Data livrarii: November 2013
1000 euro +
0
Toate cele precedente și o compoziție InnerSound scrisă special pentru tine! Numele tău va apărea tipărit într-un paragraf special în programul ediției 2014 , în dreptul lucrării ce îți va fi dedicată, precum și în toate ocaziile în care lucrarea se va interpreta în public sau dacă va fi tipărită de o editură muzicală.

Data livrarii: August 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 23 ]

Festivalul internaţional de arte noi InnerSound a fost fondat în 2012 de către un grup de artiști tineri si entuziaşti, care i-au creat un format unic în peisajul vieții culturale românești.

După o primă ediție dedicată „ferestrei deschise către interior”, care a beneficiat de talentul unor artişti  precum violonistul Alexandru Tomescu, violoncelista Laura Buruiană, compozitorul Henry Vega, grupul irlandez de muzică electronică Dublin Sound Lab, artista vocală Anat Spiegel, InnerSound oferă si in anul 2013 o nouă perspectivă asupra muzicii contemporane și clasice, pe care o îmbină in special cu artele vizuale.

Pentru a doua ediție, desfășurată în perioada 26-31 august 2013, tema festivalului InnerSound este Mysterium.
Cum ne îndeplinim nevoia de mister? Mai poate lumea contemporană să dezvăluie latura ascunsă, subtilă a fenomenelor și sentimentelor? Cum reușesc sunetul și imaginea să surprindă cele mai intime trăiri provocate de fapte banale sau impresionante de viață? Timp de șase zile, publicul InnerSound va fi invitat să descopere misterul din spatele fiecărui eveniment, mesajul său ascuns, ascultând, văzând, simţind şi interacţionând cu magia pe care artiştii invitaţi i-o vor oferi.

Harta festivalului propune un traseu situat la confluența artelor: de la concerte camerale  la spectacole sincretice multimedia, de la concerte pantomimă sau art-pop la audiții de muzică electronică în camera neagră (Dark Room Auditions),  veritabilă zonă de tranziție între lumea exterioară și cea sonoră, de la expoziție de fotografie pâna la scurtmetraje mute însoțite de muzică contemporană interpretată live.
Programul cuprinde atât  lucrări instrumentale sau electronice consacrate, abordate într-o manieră caldă și neconvențională,  cât și  peste 100 de prime audiții absolute și premiere: noi creații  muzicale, cinematografice, multimedia și fotografice aduse la viață de artiști din România, Austria, Polonia și Olanda.
Pianista Adriana Paler-Nicolescu, actorul Mihai Bisericanu, compozitorii Marko Ciciliani, Krzysztof Wolek, flautistul Matei Ioachimescu, violoncelista Ana Topalovic, violonista Barbara Lueneburg și grupul art pop Controllar sunt doar câțiva dintre invitații InnerSound care, la finalul acestei veri,  vă vor transmite energie, dinamism și vă vor provoca bucuria subtilă a introspecției.

Avem nevoie de ascultători pasionați, de prieteni curioși și de implicarea voastră pentru a putea continua la un nivel calitativ excepțional Festivalul Internațional de Arte Noi InnerSound.
Avem nevoie de susținerea voastră, ca să vă putem dezvălui culorile vii ale fenomenului artistic contemporan.
Vom folosi banii stransi in urma campaniei We Are Here pentru imprimarea audio si filmarea evenimentelor  InnerSound 2013.

Ce va depasi pragul de 1100 de euro va fi folosit pentru  productia DVD-ului documentar al editiei a doua, precum si pentru realizarea editiei urmatoare a festivalului, in 2014.

Va multumim!
Diana Rotaru, Sabina Ulubeanu si Catalin Cretu,
InnerSound New Arts Festival Team

Sunetul generației actuale este puternic și rafinat în același timp. Să-l facem impreună auzit!