Habemus Bebe

5 euro +
13
Veţi apărea pe site-ul nostru, pe pagina de facebook şi în comunicatele de presă ca PRODUCĂTOR al spectacolului

Data livrarii: April 2014
10 euro +
5
Veţi apărea pe site-ul nostru şi în comunicatele de presă ca PRODUCĂTOR al spectacolului . În plus, primiţi şi materiale promoţionale (numai bune de purtat prin oraş)

Data livrarii: April 2014
15 euro +
4 / 20
O recompensă specială: primiţi volumul anterior de poezie al autoarei, "spatiu privat. a handbook cu 33 de ilustratii de Dan Perjovschi". Bonus: dedicaţie personalizată.

Data livrarii: April 2014
15 euro +
4
Veţi apărea pe site-ul nostru şi în comunicatele de presă ca PRODUCĂTOR al spectacolului . În plus, primiţi şi materiale promoţionale (numai bune de purtat prin oraş). Vă rezervăm şi UN LOC PREMIERĂ. (Datele exacte le veti primi pe e-mail. Este necesară confirmarea. În cazul în care ca nu veţi putea veni în ziua premierei, aveţi ocazia să vedeti spectacolul la una din reprezentatiile urmatoare.)

Data livrarii: April 2014
15 euro +
1 / 5
NOU. Dan Perjovschi se alătură campaniei noastre şi oferă câteva exemplare din "CARTEA DE ACTIVITĂŢI ŞI COLORAT CU DESENE DE DAN PERJOVSCHI". Cu semnătura artistului, desigur.

Data livrarii: April 2014
20 euro +
12
Veţi apărea pe site-ul nostru şi în comunicatele de presă ca PRODUCĂTOR al spectacolului . În plus, primiţi şi materiale promoţionale (numai bune de purtat prin oraş). Aveţi DOUĂ LOCURI REZERVATE LA PREMIERĂ. (Datele exacte le veti primi pe e-mail. Este necesară confirmarea. În cazul în care ca nu veţi putea veni în ziua premierei, aveţi ocazia să vedeti spectacolul la una din reprezentatiile urmatoare.)

Data livrarii: April 2014
35 euro +
4
Veţi apărea pe site-ul nostru şi în comunicatele de presă ca PRODUCĂTOR al spectacolului . În plus, primiţi şi materiale promoţionale (numai bune de purtat prin oraş). Aveţi PATRU LOCURI REZERVATE LA PREMIERĂ. (Datele exacte le veti primi pe e-mail. Este necesară confirmarea. În cazul în care ca nu veţi putea veni în ziua premierei, aveţi ocazia să vedeti spectacolul la una din reprezentatiile urmatoare.)

Data livrarii: April 2014
50 euro +
4
Veţi apărea pe site-ul nostru şi în comunicatele de presă ca PRODUCĂTOR al spectacolului . De asemenea, vă oferim posibilitatea SĂ PARTICIPAŢI LA O REPETIŢIE, să vă spuneţi opiniile despre spectacol înainte ca acesta să fie vazut de public, să ne oferiţi sugestii. Aveţi desigur şi DOUĂ LOCURI REZERVATE LA PREMIERĂ. (Datele exacte le veti primi pe e-mail. Este necesară confirmarea. În cazul în care ca nu veţi putea veni în ziua premierei, aveţi ocazia să vedeti spectacolul la una din reprezentatiile urmatoare.)

Data livrarii: April 2014
100 euro +
0
Dumneavostră sau firma pe care o reprezentaţi veţi apărea pe afişe, în comunicatele de presă, pe pagina de facebook, pe site-ul nostru şi pe cele ale partenerilor media ca SPONSOR al spectacolului. Veţi primi desigur şi ŞASE LOCURI LA PREMIERĂ sau la reprezentaţiile următoare.

Data livrarii: April 2014
500 euro +
0
Dumneavostră sau firma pe care o reprezentaţi veţi apărea pe afişe, în comunicatele de presă, pe pagina de facebook, pe site-ul nostru şi pe cele ale partenerilor media ca SPONSOR al spectacolului. În plus, jucăm spectacolul DOAR PENTRU FIRMA DUMNEAVOASTRA sau pentru dumneavostră şi invitaţii dvs.

Data livrarii: April 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 2 ]
Sustinatori [ 45 ]

Spune-mi Doamna Supă

Spune-mi Doamna Spală Vasele

Spune-mi Doamna Întinde rufele

Spune-mi Doamna Imediat

Spune-mi Doamna Noi când mai facem sex? Oare sunt atât de urâtă?

Spune-mi Doamna Timp de calitate, Ţâţicu şi Binedispusă

Spune-mi Doamna Câştigă bani, munceşte, munceşte

Spune-mi Doamna Oare eu o să mai scriu ceva vreodată, oare eu o să mai am timp?

Spune-mi Doamna Nu mai pot!

Stadiul actual al proiectului

Ar fi putut să fie următorul volum de poezie al scriitoarei şi jurnalistei Elena Vlădăreanu. A ieşit, însă, un text pentru un performance despre experienţa maternităţii, despre condiţia femeii-artist, despre confuzie şi crize, despre identitate şi panică, despre limite, corp şi… nutriţie. Va fi, aşadar, un spectacol, iar cele trei personaje sunt interpretate de actriţe care sunt şi mame în acelaşi timp. Apropo, ştiţi cât de puţine sunt artistele care sunt şi mame?

Este cel mai personal şi, în acelaşi timp, cel mai politic text pe care l-am scris vreodată. Asta şi pentru că maternitatea, pe lângă toate lucrurile cunoscute sau mai puţin cunoscute, dar la care într-un fel sau altul mă aşteptam, m-a pus şi în situaţia de a mă confrunta cu limitele corpului meu şi cu statutul meu artistic (sau social, ca să nu sune atât de pretenţios). Adică, ce mai pun acum după „elena vlădăreanu,”? Mămică? E suficient pentru mine? Aş vrea mai mult? Îmi permit să fac mai mult? E drept faţă de copil ca eu să-mi folosesc timpul şi pentru altceva care să nu intre în schema alăptat-joacă-activităţi? Cum mă împac cu faptul că biroul şi laptopul şi cărţile au fost înlocuite rapid de blatul de bucătărie, aragaz şi oale? Este despre confuzie şi despre timp, despre corp şi despre identitate, despre nutriţie, hrană sănătoasă, angoasă. Despre limite. Inclusiv despre cele ale literaturii.

Pot să mai scriu poezie? Dacă scriu, de ce aş publica-o? Cum să rămână în depozit cel mai actual şi mai acut text al meu despre mine? Au ieşit trei voci. Trei femei. Vorbesc despre mine (cum altfel, că doar eu le-am scris), vorbesc despre voi.

Le mulţumesc mamelor grozave pe care le am în jur, începând chiar cu mama mea, de la care am învăţat atâtea şi care m-au inspirat enorm. (Elena Vladăreanu)

Spectacolul va fi produs de Compania Art No More şi va avea premiera în luna aprilie în Bucureşti. Donatiile vor fi folosite pentru a acoperi o parte din costurile de productie.

Echipa proiectului

Autor:

Elena Vlădareanu este scriitoare, un cunoscut jurnalist cultural şi… mamă. Este autoare a cinci volume de poezie (unul neoficial). Ultima carte "spaţiu privat. a notebook cu 33 iustraţii de Dan Perjovschi"  a fost publicată în 2009.  Elena Vlădărenu a susţinut numeroase lecturi în ţară şi străinătate. A fost consultant scenariu pentru trei filme realizate de Anca Damian (Crulic. Drumul spre dincoloO vară foarte instabilă  şi Muntele magic, ultimul aflat în producţie). Lucrează în presa culturală din 2001, în prezent fiind publicist- comentator la Radio Romania Cultural.

 

Regizor:

Robert Bălan este regizor, performer, jurnalist cultural şi, foarte important pentru acest  proiect, tătic.  Cel mai recent performance al său Sfârşit, work in progress a primit premiul pentru regie în cadrul Bucharest Fringe 2013, a fost printre cele 15 spectacole selectate în competiţia Festivalului Naţional de Teatru Independent, a fost prezentat în cadrul Platformei de Dans Contemporan şi Performance (eXplore dance festival 2013)  şi în multe alte festivaluri. Este probabil singurul regizor din România (de sex masculin) care a montat Monoloagele Vaginului. În cadrul unei campanii împotriva violenţei domestice.

Stencilul a fost conceput de Elena Vlădăreanu şi realizat de Andrei Gamarţ.