Sufletul Neamului - GOD The Barbarian Horde

1 euro +
0
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei

Data livrarii: November 2016
6 euro +
4
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker si un magnet cu inscriptia GOD plus versiunea de Digital Download a noului album. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi inclus. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 10 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
10 euro +
2
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker si un magnet cu inscriptia GOD, plus albumul in format DigiPak semnat. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi inclus. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 10 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
15 euro +
1
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet si o cana cu inscriptia GOD, plus versiunea de Digital Download a noului album. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi inclus. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 10 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
15 euro +
1
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet si bete de toba cu inscriptia GOD, plus versiunea de Digital Download a noului album. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi inclus. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 10 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
20 euro +
0 / 20
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet si o sticla de vin (x20) cu inscriptia GOD, plus versiunea de Digital Download a noului album si un afis cu coperta acestuia. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 2 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 15 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
20 euro +
0
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet si un ceas de perete cu inscriptia GOD, plus versiunea de Digital Download a noului album si un afis cu coperta acestuia. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 2 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 15 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
30 euro +
2
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet cu inscriptia GOD, plus versiunea de Digital Download a noului album, un afis si un tricou cu coperta acestuia. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 2 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 15 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
30 euro +
1 / 20
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet, o cana si o sticla de vin (x20) cu inscriptia GOD, plus versiunea de Digital Download a noului album si un afis cu coperta acestuia. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 3 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 15 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
50 euro +
0
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet cu inscriptia GOD, plus o folie de toba semnata (x6 bucati), albumul in format DigiPak semnat, versiunea de Digital Download si un afis cu coperta acestuia. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 3 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 15 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
100 euro +
0
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet, un ceas de perete si bete de toba cu inscriptia GOD, plus albumul in format DigiPak semnat, versiunea de Digital Download, un hanorac, un tricou si un afis cu coperta acestuia. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 4 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 20 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
135 euro +
1
Multumiri pe pagina de Facebook a trupei, o pana de chitara, un stiker, un magnet, o cana, un ceas de perete, un fes, bermude si bete de toba cu inscriptia GOD, plus albumul in format DigiPak semnat, versiunea de Digital Download, un hanorac, un tricou si un afis cu coperta acestuia. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 5 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 20 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
150 euro +
0 / 1
Pachetul de 135 euro, plus cele 2 bannere roll-up cu Dracones, alb cu negru. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 5 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 20 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
150 euro +
0 / 1
Pachetul de 135 euro, plus cele 2 bannere cu capete de lup desenate, care au fost folosite pe scena W:O:A, in Germania, unde GOD a reprezentat Romania.

Data livrarii: November 2016
250 euro +
0
Pachetul de 135 euro, plus o invitatie la o repetitie a trupei si un weekend petrecut impreuna cu trupa, pentru 2 persoane. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 5 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 20 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
500 euro +
0 / 8
Pachetul de 135 Euro, plus calitatea de Fan absolut, care prevede un permis V.I.P. la toate concertele din urmatorii ani ai trupei, respectiv mentionarea pe coperta albumului "Sufletul Neamului" la rubrica multumiri. Expedierea pachetelor se va face prin posta romana, iar pretul livrarii va fi de 5 euro la costul pachetului. Pentru expedieri in afara Romaniei, se va percepe o taxa de 20 euro la costul pachetului.

Data livrarii: November 2016
500 euro +
0
Pachetul de 135 Euro, plus mentionarea la sponsorii albumului "Sufletul Neamului", impreuna cu numele acestuia/logo-ului firmei/ asociatiei reprezentate pe coperta albumului.

Data livrarii: November 2016
2000 euro +
0
Concert privat, GOD The Barbarian Horde.

Data livrarii: November 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 11 ]

Albumul va cuprinde în total 5 piese:

01. Cânt De Haiduc

02. Strămoșii

03. Glia Mumă

04. Frunzulița Dorului

05. Licoarea Zeilor

 

Tema principală a albumului este legătura specială dintre om și natură, cu tot ceea ce reprezintă ea: pădurea și fauna. Spiritualitatea marțială a războinicilor geto-daci este vizibilă în cultura lor, făcând trimitere la animale de pradă precum ursul, lupul, vulturul și devoalează credința acestora că pot absorbi ferocitatea, agerimea sau iuțeala acestora, astfel putându-se identifica cu animalul. Această simbioză culturală a intrat atât de profund în mentalitatea lor, încât tot neamul și-a luat numele de daci, care în limba lor însemna lupi.


O altă dimensiune spirituală a poporului lupilor este relația specială cu munții și pădurile lor nesfârșite. Dacii trăiau nedezlipiți de munții lor, apărați de pădurile a căror întunecimi speriaseră legiunile Romei. De aici coborau iarna, înveșmântați în blănuri, cu stindardul lor cu cap de lup și trup de șarpe, hăulind strigăte de luptă. "Codrul frate cu romanul" (zicală veche a poporului nostru) reprezintă una dintre acele legături puternice care au existat de-a lungul istoriei noastre zbuciumate, acesta fiindu-i refugiu și casă, în faţa celor care au atentat la fiinţa și libertatea sa!

Promovam grai moldovenesc!

 
 

 

Stadiul actual al proiectului

După 4 luni de înregistrări temeinice în studioul Getic Art din Iași, albumul conține pe lângă instrumentele obișnuite ale trupelor metal și unele tradiționale, precum nai, acordeon, sau țambal, interpretate de către invitați speciali.

Astfel, în momentul de față, înregistrările se află în Necromorbus Studio din Suedia, fondat în 1995. Printre clienții notabili ai acestui studio se numără trupe precum, WATAIN, SETHERIAL, VALKYRJA, RAZOR OF OCCAM, ARMAGEDDA, REPUGNANT, FUNERAL MIST si DEATHCHAIN.

Albumul final urmează să fie mixat și masterizat de Tore Gunnar Stjerna, actual membru al trupei NEX și fost component la FUNERAL MIST si IN AETERNUM.

Ce mai avem de facut

Mixajul și masterizarea albumului.

Producția digipack-urilor și a materialelor promoționale gen tricouri, hanorace, bermude, fesuri, pene de chitară, bețe de tobe, ceasuri de perete, căni, magneți și alte produse oferite drept premii la recompense.  

 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

Echipa proiectului

ÎNREGISTRĂRI:
Constantin 'Costel Castor' Lăpușneanu (voce & versuri)
Eugen 'Gelu' Lăpușneanu (chitară principală & chitară ritmică)
Ciprian Bogdan 'Pomo' Pomohaci (chitară bass)
Teodora Albu (nai)
Emanuel 'Manu' Filip (claviaturi)
Robert Ulian (baterie & percuție)

INVITAȚI:
Gilly Barbu (voce)
Toșu Marian (voce & ţambal)
Paul Bîrzu (chitară principală)
Iulian Croitoru (acordeon)

PRODUCȚIE:
Proces componistic album: GOD The Barbarian Horde
Studio înregistrări: Getic Art Studio Producer: GOD The Barbarian Horde
Mixaj și masterizare: Tore Gunnar Stjerna @ Necromorbus Studio
Credituri copertă și cărțulie digipak: Cătălin Drăghici, Tiron Costin & Julius von Sammaël
Credit videoclip: filmare realizată prin intermediul Costi ProDigital Image, editare făcută de Lucian Oltean


Getic Art Studio: Înregistrări

 
 

Necromorbus Studio: Mixaj și Masterizare