Albumul de jazz Garden Beast al grupului Iordache

5 euro +
42
Varianta digitală a albumului, înainte de lansarea oficială, în format MP3 de 320 kbit/s sau FLAC, ALAC (Apple Lossless), AAC sau Ogg Vorbis, inclusiv grafica albumului, numele muzicienilor şi orice alte informaţii relevante .

Data livrarii: October 2013
10 euro +
36
Toate cele de mai sus, plus un CD semnat de Iordache şi mulţumiri pe paginile oficiale Iordache de pe Facebook şi Twitter

Data livrarii: October 2013
25 euro +
17
Toate cele de mai sus, plus un LP de vinil de 150 de grame semnat de Iordache. Datorită caracteristicilor sale tehnice, LP-ul poate conţine mai puţină muzică decât CD-ul: durata sa ideală, pentru o calitate optimă a sunetului, este de 40 - 42 de minute.

Data livrarii: October 2013
50 euro +
8
Toate cele de mai sus, plus mulţumiri personale pe coperta CD-ului şi pe cea a LP-ului.

Data livrarii: October 2013
100 euro +
9
Toate cele de mai sus, plus o invitaţie de două persoane la unul dintre concertele de lansare ale albumului. Transportul şi cazarea dvs. nu sunt incluse.

Data livrarii: October 2013
300 euro +
1 / 4
Toate cele de mai sus, plus acces la studioul sau în locul unde va fi amplasat acesta pe durata uneia dintre sesiunile de înregistrări (în Bucureşti sau Timişoara) cu condiţia păstrării unei linişti absolute. Transportul şi cazarea dvs. nu sunt incluse.

Data livrarii: September 2013
500 euro +
2 / 3
Toate cele de mai sus, plus logo-ul dvs./firmei/organizaţiei pe coperta din spate a CD-ului şi pe cea a LP-ului, de aceeaşi mărime cu logo-ul Fiver House Records. Iordache şi Fiver House Records îşi rezervă dreptul de a refuza politicos sponsorizarea în cazul în care vor considera că asocierea dăunează imaginii lor, caz în care suma vă va fi returnată.

Data livrarii: October 2013
1500 euro +
0 / 2
Toate cele de mai sus în afară de logo-uri, plus menţionarea ca producător executiv pe coperta CD-ului şi pe cea a LP-ului şi un concert privat în locul pe care îl veţi alege dvs., la o dată aleasă de comun acord, urmat de o discuţie cu muzicienii. Transportul şi cazarea membrilor grupului nu sunt incluse. (Această recompensă nu se adresează firmelor sau organizaţiilor)

Data livrarii: October 2013
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 112 ]

Salut.

Mă numesc Iordache şi sunt saxofonist de jazz şi funk.

Grupul meu, Iordache, a luat naştere acum zece ani, odată cu primele mele compoziţii. În acest timp am scos trei albume: Friday – featuring Tom Smith (2003), Dissipatin’ (2005) şi One Life Left (2012). Acesta din urmă a apărut la propria mea casă de discuri, Fiver House Records, cu ajutorul prietenilor de la L’Atelier Cafe din Cluj, al câtorva donatori generoşi şi, în mare parte, al propriilor economii. Costurile producţiei (CD şi o serie limitată de 100 de LP-uri de vinil) nu s-au amortizat nici până acum, la un an şi patru luni de la lansarea albumului.

One Life Left a stârnit reacţii pozitive, atât la noi cât şi pe site-uri de jazz din lume.

"În primul rând, marea revelaţie - cei de la formaţia lui Mihai Iordache - cu nişte aranjamente splendide şi un tonus minunat şi, pentru mine, o mare speranţă, pentru că nu mai fusesem în Bucureşti de mulţi ani şi sper să se menţină în formula asta, care este extrem de reuşită. Prima parte a concertului a fost un preludiu ideal pentru partea a doua - o absorbţie de elemente disparate ale esteticii jazzistice postmoderne, coagulate într-un discurs muzical coerent şi persuasiv. Ca să fie clar!" - Virgil Mihaiu, pe site-ul Radio România Muzical

“(One Life Left) reuşeşte să depăşească lejer zona jazz-ului clasic şi se recomandă a fi una din cele mai impresionante apariţii discografice ale genului din ţara noastră, pe 2012.” – Zoltan Varga

“Drawing upon elements of cool jazz, nu jazz, exotica and lounge funk, Iordache’s tone colors can sound like Herbie’s “Speak Like a Child”, Jagga Jazzist, Snarky Puppy, Henry Mancini, Gil Evans or Dolphy's "Hot Cool and Latin". “One Life Left” is new cool jazz for the 21st, with lots of odd quirky eccentricities to boot.” – Jazz Music Archives

„Very cool tune. Burns and swings, catchy and uplifting. Bonus points for Pac-Man inspiration. Recommended.” – All About Jazz despre piesa Triangle.

Astăzi vă cer sprijinul pentru înregistrarea şi producerea unui nou album, numit Garden Beast. Noul album este pentru mine primul în care piesele sunt legate printr-o temă comună. De douăzeci de ani trăiesc într-o casă cu grădină şi pot observa, de la o zi la alta şi de la un anotimp la altul, natura şi ritmul ei propriu – lucru care mă face deseori să mă gândesc la responsabilitatea noastră faţă de mediul înconjurător.

Donaţiile vor acoperi:

  • costul studioului şi plata muzicienilor pentru înregistrări.
  • costul mixajului şi al mastering-ului pentru materialul înregistrat
  • costul graficii originale a coperţilor.
  • costul producţiei CD-ului (în format Digipak) şi al unei serii limitate de LP-uri de vinil.
  • promovarea albumului, în măsura în care va fi posibil.

Dacă veţi dori să susţineţi acest proiect veţi fi, bineînţeles, recompensaţi. Diferenţele între aceste recompense – de la un simplu download digital până la un concert privat – există doar pentru că sper să fie oameni care să aibă posibilitatea de a da mai mult, pentru a reuşi să produc albumul mai repede. Dar apreciez la fel de mult fiecare contribuţie, mai ales că m-am aflat de câteva ori şi eu în rolul susţinătorului şi nu am putut de fiecare dată să donez cât mi-aş fi dorit.

Vă mulţumesc foarte mult şi sper să vă placă albumul.

Cele bune,

Iordache