Primul album FunCuBello alături de Decebal Bădilă

8 euro +
1
Varianta digital a albumului + video din timpul înregistrarilor

Data livrarii: November 2016
12 euro +
0
Varianta digitală a albumului + video din timpul înregistrarilor + varianta fizică a albumului cu semnăturile tuturor membrilor

Data livrarii: January 2017
30 euro +
0 / 0
Variantele de mai sus + un alt CD semnat de către membrii formației

Data livrarii: January 2017
100 euro +
0
Variantele de mai sus la care se adaugă mențiunea de sponsor pe toate materialele promoționale (plus logo-ul firmei daca se doreşte).

Data livrarii: January 2017
500 euro +
0 / 1
Variantele de mai sus la care se adauga menționarea pe coperta 4 a CD-ului ca sponsor principal + 4 bilete la unul dintre concertele noastre (cazare, transport nu sunt incluse)

Data livrarii: January 2016
2000 euro +
0
Concert privat într-o locație aleasă de dumneavoastră. In această sumă nu sunt incluse transportul, cazarea membrilor formației.

Data livrarii: July 2017
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 1 ]

Totul a început acum 17 ani, timp în care am adunat idei şi am format stilul FUNCUBELLO.

După terminarea facultăţii am reuşit sa imi indeplinesc unul dintre vise, acela de a coopta oameni potriviţi pentru acest proiect. Pornind de la piese celebre de jazz şi de la compoziţii proprii în stilul ritmurilor şi armoniilor afro-cubane şi de funk, la care adaugăm aranjamente rafinate şi improvizaţii inspirate.Odată cu cooptarea lui Jiri Halada, la saxofon, FUNCUBELLO a primit noi impulsuri de fusion-funk, cu influenţe de modern jazz şi de smooth jazz.

De ce să ajutați la naşterea acestui CD?

Acest album trebuie privit ca rezultat al formării muzicale a fiecărui membru al formaţiei  de-a lungul educaţiei şi carierei sale. Frumuseţea, orginalitatea şi totodată unicitatea acestui album este concretizată în finalizarea căutării, ca un corolar al muncii noastre din ultimii 17 ani. Albumul poartă numele primei noastre compoziții din istoria formației. “Prima” este albumul unde influențele fusion, jazz, funk-new orleans, afro-cuban şi smooth jazz vor putea fi lesne sesizate. Albumul va conține 12 piese, compoziții proprii, rezultate dintr-o muncă amănunțită.

Noutatea acestui album este colaborarea cu Decebal Bădilă, care atât pentru membrii formaţiei, dar şi pentru România în general, este un idol și un nume cu rezonanţă. Cunoscut pe plan muzical ca fiind unul dintre cei mai buni basişti români, Decebal Bădilă are un stil unic, care este exact ceea ce noi căutam.

Decebal Bădilă spune: “Noua generaţie de muzicieni are nevoie de ajutorul nostru şi vrem să fim o inspirație pentru tinerii muzicieni”.

 
 

Stadiul actual al proiectului

În acest moment, întreaga echipă din spatele FunCuBello doreşte să se concentreze pe realizarea acestui CD. Nivelul nostru muzical cere, în acest moment, realizarea unei întregistrări profesioniste în studio, lucru ce va putea fi realizat 100% doar prin intermediul acestui CD.

Ce mai avem de facut

Pentru realizarea acestui album, vă cerem ajutorul. Înregistrarea şi producerea acestui album din învestiția dumneavoastră pot acoperi întreg spectru necesar :

- costurile studioului, costurile transportului şi plata minimală a muzicienilor

- costurile aferente emiterii unui astfel de album, respectiv prelucrarea materialului înregistrat

- designul CD-ului

- promovarea albumului atât pe plan naţional cât şi internaţional

Credem că ar trebui să investiţi în acest album pentru că cele 12 piese omogenizează stilurile muzicale abordate într-o manieră nouă. Aranjamentele şi energia ritmico-melodică ale acestui album oferă posibilitatea auditorului de a trăi momente emoționale speciale.  Este vorba despre un act artistic de care sperăm sa se bucure cât mai mulţi oameni, prin intermediul dumneavoastră.

Orice ajutor este binevenit : în pachetele prezentate, o sa aveţi posibilitatea să optați pentru ceea ce vă este potrivit. Înţelegem, de asemenea, că de multe ori cei care implică sunt şi cei care înțeleg cu adevărat necesităţile unui artist şi ale unui grup.

Cu speranţa că ne vom cunoaşte cât mai curând, doresc să vă mulţumesc, de pe-acum,  pentru orice fel de donaţie, cât de mică, şi să vă spun că datorită vouă, acest proiect poate să ia amploare şi să-i ofere grupului satisfacţia că oamenii ascultă muzică de calitate, muzica care poate ii va inspira şi pe ei la un moment dat.

Echipa proiectului

În prezent colaborăm cu artişti pe care muzica jazz îi cunoaşte şi îi apreciază:  Nils Wrasse, Christian Gastl, Kimo Eiserbeck, Lucian Nagy, saxofon şi Daniel Brennecke, Achim Rafain, Lisa Wulf, Johann Berby la bass

Genurile în toţi aceşti ani au alternat dar în urmă cu aproximativ cinci ani am concretizat ceea ce astăzi numim FunCuBello: 

Sax  – Jiri Halada

Keyboard  – Loredana Todor Sâpcu

Bass  –  Decebal Bădilă

Tobe    – Daniel Sâpcu

 

 
 

 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Această campanie este necesară pentru realizarea unui lucru de calitate, la cele mai înalte standarde, cu ajutorul oamenilor pregătiţii din domeniul înregistrărilor şi care folosesc echipamente tehnice de cea mai înaltă calitate. Prețurile în acest moment sunt foarte ridicate iar plata concertelor foarte redusă. Ne dăm seama atât prin prisma actului artistic dar şi a eforturilor financiare că un lucru înalt calitativ este greu de realizat. Odată cu acest îndeplinirea cestui proiect avem mari speranțe că totul se va concretiza cu un album de succes.