FEAR IS A LIE - the comic book

5 euro +
2
iti dam un voucher de free entrance la urmatorul concert The Dream Diggers

Data livrarii: May 2015
10 euro +
15 / 50
Iti dam albumul de banda desenata tiparit, cu dedicatii de la toti artistii si un poster A3 de calitate cu plansa ta preferata din album

Data livrarii: May 2015
15 euro +
5 / 20
iti dam albumul de banda desenata in format fizic, si CD-ul original FEAR IS A LIE, ambele cu dedicatii de la toti artistii + posterul A3 cu pagina ta preferata

Data livrarii: May 2015
20 euro +
3 / 5
iti dam albumul de banda desenata in format fizic, si CD-ul original FEAR IS A LIE, ambele cu dedicatii de la toti artistii si vei primi si un poster, de data asta cu tine impreuna cu cei 3 Dream Diggers din banda desenata

Data livrarii: May 2015
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 25 ]

FEAR IS A LIE este albumul de debut al celor de la The Dream Diggers, un proiect muzical care-i implica pe LowFreq (Codin Oraseanu) – productie, synth-uri si live mixing, Inward String (Liviu Runcan) – productie, sound fx si Ciubi ( Melak Cristian) – percutie. Sound-ul trupei se-nvarte in jurul genurilor electronica, industrial si dub, la limita artistica dintre negura profunda si prima raza de lumina, un mix intre speranta si disperare. 

Dar muzica nu se opreste aici.  Dream Diggers si Robert Obert au convenit ca o banda desenata facuta special pentru povestea albumului ar intra la fix. Ceea ce s-a si materializat. Puteti descarca banda desenata de aici

Pregateste-te pentru calatoria vietii tale – ceasul ticaie in timp ce patrunzi in lumea nevazuta de altii, cum ar spune McKenna. Ce incepi sa realizezi este ca cel mai important actor in viata ta esti tu, ca realitatea reconstruita este doar un paravan, pus ca sa ascunda cealalta dimensiune, aproape uitata, obscurizata intentionat de perceptia primara, in scopul crearii marionetelor perfecte in aceasta societate de acum virtuala.

The Dream Diggers  (care in banda desenata iau forma a trei personaje misterioase)  te vor ajuta sa te poti elibera din launtru, realizand ca frica e o minciuna si vei incepe sa gandesti, sa simti, sa creezi, sa traiesti liber de aceasta deformare.

Telul acestei interpretari vizuale a muzicii bine acordate, este completarea mesajului si a vibratiilor sale.

Frica e o minciuna, libertatea nu.

Stadiul actual al proiectului

Muzica e gata, banda desenata e gata. Ba chiar avem si montaje video pe fiecare piesa cu plansele dedicate acesteia. Le gasesti aici.

Ce mai avem de facut

Dupa cum bine stii, o munca asidua la un proiect consuma multe resurse. Noua ni s-au terminat cele financiare, din pacate, si ne dorim sa iti oferim un pachet de colectie, cu albumul de muzica imprimat si banda desenata tiparita, care merg mana in mana. Pentru asta avem nevoie de ajutorul tau sa scoatem un tiraj limitat de 200 de exemplare, 36 de pagini cu tot cu coperta,  special pentru tine, din banda desenata pe care o vom pune la pachet cu CD-ul original FEAR IS A LIE, deja imprimat.

Echipa proiectului

Trupa The Dream Diggers si artistul vizual Robert Obert.

Robert Obert este autorul romanului de banda desenata PROFETIA URBANA.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Pachetul collectible FEAR IS A LIE, despre care credem noi ca in forma in care este acum nu s-a mai facut, este un set complet, este o poveste cursiva muzical-vizuala. Gandeste-te cum ar fi sa rasfoiesti muzica in timp ce o asculti. Se poate intampla sa nu avem banii sa iti oferim asa ceva, dar asta tine doar de tine.