Congresul Internațional al Studenților Arhitecți Eastern Lab

5 euro +
6
Vă vom oferi o carte poștală simpatică a evenimentului și mulțumirile noastre!

Data livrarii: November 2013
10 euro +
1
Vă vom oferi pandantivul oficial al evenimentului și mai multe mulțumiri!

Data livrarii: November 2013
20 euro +
0
Vă vom oferi o sacoșă ecologică special imprimată cu grafica evenimentului și o carte poștală!

Data livrarii: November 2013
30 euro +
0
Vă vom oferi un tricou imprimat cu grafica evenimentului și, la alegere, o invitație specială la una dintre serile de conferințe sau la o petrecere din cadrul evenimentului (perioada 18-25 octombrie)

Data livrarii: October 2013
40 euro +
0 / 10
Vă vom oferi o sacoșă ecologică imprimată cu grafica evenimentului, un pandantiv și, la alegere, o invitație specială la una dintre serile de conferințe sau la o petrecere din cadrul evenimentului (perioada 18-25 octombrie)

Data livrarii: October 2013
50 euro +
0 / 20
Vă vom oferi un tricou oficial, o sacoșă ecologică imprimată cu grafica evenimentului, un pandantiv și, la alegere, o invitație dublă la una dintre serile de conferințe sau la o petrecere din cadrul evenimentului (perioada 18-25 octombrie)

Data livrarii: October 2013
100 euro +
0 / 20
Veți primi un pachet întreg (o carte poștală, un pandantiv, o sacoșă și un tricou) impreună cu o invitație dublă la una dintre serile de conferințe sau la o petrecere din cadrul evenimentului (perioada 18-25 octombrie) și menționarea pe site-ul nostru la rubrica de mulțumiri!

Data livrarii: October 2013
500 euro +
0
Vă vom oferi promovare online a companiei dumneavoastră (pe site-ul dedicat evenimentului, canale de socializare - Facebook) și promovare offline pe materialele noastre (50 afise, 200 brosuri, 500 flyere) la evenimente punctuale.

Data livrarii: October 2013
1000 euro +
0
Vă vom oferi promovare online (pe site-ul dedicat evenimentului, canale de socializare - Facebook), promovare offline pe materialele noastre (50 afise, 200 brosuri, 500 flyere), un pop-up la evenimente punctuale și promovare in e-mailuri si invitatii la evenimente, pe banner-ul evenimentului.

Data livrarii: October 2013
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 7 ]

Ce este EASA?

EASA [European Architecture Students Assembly] este cea mai extinsă rețea internațională de studenti şi tineri arhitecţi, cuprinzând în jur de 500 de studenti din peste 50 de țări din toată lumea.

Activitatea rețelei se materializează prin workshopuri, conferințe și dezbateri, organizate de studenți pentru studenți, care în colaborare cu profesioniști în domeniul arhitecturii dar și al artei și alte domenii conexe, investighează situația arhitecturii în prezent, orașul și problemele sale, legatura dintre arhitectură și tehnologie și alte probleme de actualitate. EASA este în primul rând o platformă de comunicare, schimb de idei, experiențe și reflexii, un punct de început pentru interacțiunea profesională.

Aceasta a fost fondată în 1981, când studenții arhitecți din Liverpool au invitat colegi din restul Europei să îi ajute la formularea de soluții pertinente privind problemele orașului lor. Aproximativ 250 de studenți au răspuns la invitație, punând bazele acestei rețele. De atunci, în fiecare an se organizează o școală de vară, de fiecare dată în altă țară, reunind până la 500 de studenți arhitecți atât din Europa, dar și din restul lumii.

Ce este INCM?

INCM [Intermediate National Contacts Meeting] este un congres al reprezentanților fiecărei țări implicate în EASA. Acest eveniment cuprinde dezbateri, discuții, și conferințe la care vor participa aproximativ 150 de studenți arhitecți din întreaga Europă. Tot la INCM se pun în discuție valorile EASA  și direcția pe care aceasta o urmează.

În anul 2012, un grup de studenți români din București și Timișoara a fost printre țările care au licitat, câștigând organizarea următorului INCM în București. Acesta va avea loc în perioada 18 – 27 octombrie 2013, cu tema Eastern Lab, urmărind observarea și analiza haosului urban est-european și nu numai.

Eastern Lab reprezintă mișcare continuă, contraste, experiment, varietate, neașteptat, mozaic cultural, idei care ne duc cu gândul la București, acesta reprezentând un studiu de caz - suport al evenimentului.

Evenimentul reprezintă o ocazie unică pentru București prin reunirea tinerilor arhitecți de o mare varietate de naționalități, interesați să cunoască și analizeze orașul și cultura acestuia, lucru ce ne permite în același timp să realizăm o analiză comparativă a percepției Bucureștiului din exterior vs. percepția în momentul experimentării orașului.

Contribuția dumneavoastră

Pentru a putea realiza Congresul Internațional al Studenților Arhitecți INCM - Eastern Lab, am calculat un buget de 20 000 euro, sumă din care sperăm să putem acoperi cu ajutorul dumneavoastră un procent de 10%. Principalele cheltuieli sunt reprezentate de mâncarea, cazarea participanților și cele legate de conferințe și expoziții.

Suma de 2000 de euro este esențială pentru:

  • desfășurarea în bune condiții a expozițiilor Eastern Lab, propuse de studenți arhitecți din Grecia, Albania și Ucraina, ce vor avea loc în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”
  • realizarea raportului final - material scris ce va apărea ulterior evenimentului, conținând descrierea și concluziile congresului.

Întregul eveniment fiind organizat de studenți arhitecți voluntari, beneficiem de susținerea câtorva instituții și organizații, însă suntem în continuare în căutare de noi parteneri și colaboratori.

Sprijinul dumneavoastră este important și va face o diferență!
​Vă mulțumim!

Iulia Cucu, Liana Gheorghiță, Maria Cristea, Mădălina Bebereche, Anca Dumitrescu, Andrei Mușetescu, Cristiana Moișanu, Cătălin Găman, Adina Anghel, Bogdan Balaban, Ruxandra Bălănică, Roxana Gug.