Dumnezeul Lumii Mele sunt Eu ?!

Proiect initiat de Daniel Gânguţ
Website
Social media
5 euro +
0
După încheierea campaniei de crowdfunding, vei primi pe email romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 1 - Masa critică, în format electronic.

Data livrarii: April 2019
10 euro +
0
Primeşti romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 1 - Masa critică, printat, cu semnatura mea şi o dedicaţie.

Data livrarii: June 2019
20 euro +
0
Primeşti romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 1 - Masa critică, printat, cu semnatura mea şi o dedicaţie personalizată – doar pentru tine.

Data livrarii: June 2019
30 euro +
0
Primeşti romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 1 - Masa critică, printat, cu semnatura mea şi o dedicaţie personalizată – doar pentru tine şi în plus, una dintre replicile pe care mi le vei trimite, va apărea în roman. Dacă, nu în acesta, pentru că nu mai este posibil, atunci în următorul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 2 – Revelaţiile.

Data livrarii: June 2019
50 euro +
0
Primeşti romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 1 - Masa critică, printat, cu semnatura mea şi o dedicaţie personalizată – doar pentru tine şi în plus, vei primi zilnic, prin mail sau messenger, fragmentele pe care le scriu în acea zi, pentru romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 2 – Revelaţiile. Le vei citi primul !

Data livrarii: June 2019
100 euro +
0
Primeşti câte trei exemplare din romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 1 - Masa critică, printat, atât în limba română cât şi în limba engleză, cu semnatura mea şi o dedicaţie personalizată, scrisă în respectiva limbă şi în plus, vei primi zilnic, prin mail sau messenger, fragmentele pe care le scriu în acea zi, pentru romanul “Dumnezeul Lumii Mele ,.. sunt EU ??!!!”, Cartea 2 – Revelaţiile. Şi mai în plus îţi voi integra o istorioară sau o întâmplare cu tâlc din viaţa ta.

Data livrarii: June 2019
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 0 ]

Salut !

Numele meu este Daniel, am peste 40 de ani şi sunt din România – ţara lui Dracula. Sunt licenţiat în fizică, ştiinţă care,.. o să vă miraţi poate,.. dar chiar mi-a plăcut să o studiez !

Acum însă am început să scriu un roman ! De fapt nu este doar un simplu Roman,.. este, cumva o Carte de Învăţătură ascunsă într-un un amestec atemporal,  de revelaţii de tip Celestine, căutări susţinute în înţelegerea Creatorului şi creaţiei sale, precum şi un amestec de poveşti de dragoste, unele finalizate altele nu, toate acestea interpătrunse de o analiză atentă şi nepărtinitoare a relaţiilor umane, în special a relaţiilor sexuale dintre un bărbat şi o femeie - sursa  energiilor vitale ale tuturor speciilor !

Ceea ce face însă interesant acest roman este povestea de viaţă a unui om, a unui fizician chiar, care, pornit  în a studia cu rigurozitate originile materiei, ajunge la revelaţia că, totuşi, există ceva în spatele lumii noastre materiale. O forţă, o inteligenţă, un set de principii, un Creator al acestei lumi, un Spirit Central autocreat, un spirit responsabil pentru existenţa şi frumuseţea acestei lumi. Şi,.. aşa cum îi stă bine unui Fizician,.. şi-a pus problema logică „Şi dacă ar fi UNDE ar fi şi dacă ar fi,.. CÂND ar fi şi dacă ar fi,.. CE ar fi ??

Răspunsul i-a venit ca o străfulgerare „- Dacă ar ar exista un Creator Suprem,..  ACESTA NU POATE FI DECÂT ÎN FORMA.......  dar haideţi să aflăm împreună, scriind şi citind Romanul „Dumnezeul Lumii Mele sunt Eu ??!!”

 

Şi pentru că am căpătat un obicei util, cel de a trimite, pentru reacţii, de care or fi ele, tot ceea ce scriu în respectiva zi, unui grup de prieteni şi cunoştinţe (cu vârste cuprinse între 16 şi 86 de ani), a trebuit să le mulţumesc pentru prezenţa lor în viaţa mea la cumpăna dintre ani. Textul „mulţumirii”, spun eu, este destul de edificator:

<< Nu aveam cum să-l închei pe 2018 în favoarea noului an fără a mulţumi din suflet celor care primesc, citesc şi îşi exprimă părerile pe marginea noului meu proiect, romanul „Dumnezeul lumii mele sunt Eu ?”, un roman prin care încerc să aflu dacă poate exista un model de Univers care să răspundă logic la absolut  tot ce se întâmplă în jurul nostru, un model care să arate că atât Ştiinţa cât şi Religia cât şi Spiritualul, au, simultan, dreptate. Un fel de „Marea Unificare” dorită de Eistein. Şi asta plecând de la povestea unui om care, pornind de la un materialism feroce, ce excludea din toate calculele sufletul, ajunge să înţeleagă că, la urma urmei, doar acesta contează, restul e vânt ! Bineînţeles, totul spus cu umor şi cu destule scene picante „de viaţă”, pentru că, nu-i aşa:  „În glumă poţi spune chiar şi adevărul”  (Sigmund Freud) >>

Toate reacţiile au fost superbe, dar cum nu le pot da, acum, pe toate, o s-o aleg pe ultima:

- Multumesc ! Învăț lucruri noi ! Multumesc mult!
- Placerea este si de partea mea !
- Sunt lucruri pe care chiar nu le stiam, sau nu le-am analizat in profunzime ! Super !
- Esti o draguţă !
- Nu! E realitate ! Aşa simt !
- Esti o draguta pentru ca spui ce simţi,.. asa e mai bine ?
- Te deranjează dacă trimit acest fragment unei colege?
- Absolut de loc ! De ce să mă deranjeze ?
- Ok ! Mi se pare super interesant ! Felicitări !

 „Este frumos când poţi creea ceva frumos şi care place !”

Eu

Stadiul actual al proiectului

Mai am doar câteva pagini până la finalizarea cărţii întâi "Masa critică", imediat însă voi purcede la depunerea pe hârtie a "Cartea 2 - Revelaţiile"

Ce mai avem de facut

Urmează o revizie generală, corectura şi traducerea textului în limba engleză. Apoi transpunerea textului în format e-book pentru a putea fi citit şi pe telefonul mobil, editarea şi tipărirea cărţii.

Echipa proiectului

Eu

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Dacă nu primesc finanţarea necesară, o să mă străduiesc în continuare să o găsesc. Cei care primesc deja, zilnic, fragmenetele din roman scrise în ziua respectivă, cred că se merită ca acest roman să ajungă la cititorii de carte.