Delicios de la Anita - Dulciuri sanatoase

5 euro +
1 / 10
Early bird - primii 10 contribuitori primesc o cutie de bomboane la un pret special. La alegere: clasic sau raw vegan. Livrare oriunde in Bucuresti. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie. Lista va fi publicata pe facebook si pe site. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
5 euro +
0
Ghid nutritional cu toate ingredientele din bomboane. Ghid in format electronic. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie.Lista va fi publicata pe facebook si pe site. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
10 euro +
0
O cutie de bombaone - Iti livram personal o cutie de bomboane de 200g. La alegere clasic fara zahar sau raw vegan. Oriunde in Bucuresti. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie.Lista va fi publicata pe facebook si pe site. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
21 euro +
3
Iti livram personal o cutie de bomboane dubla de 400g. La alegere clasic fara zahar sau raw vegan. Toate produsele nu contin zahar. Livrarea se face doar in Bucuresti. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie.Lista va fi publicata pe facebook si pe site. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
50 euro +
0
Iti livram personal un tort de aproximativ 1kg. Oriunde in Bucuresti. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie lista va fi publicata le site si pe facebook. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
100 euro +
0
Iti livram personal un tort de aproximativ 2kg. Oriunde in Bucuresti. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie lista va fi publicata le site si pe facebook. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
300 euro +
0
Catering personalizat - 30 de persoane -Venim personal si iti aranjam un Candy Bar special pentru invitatii tai, in care includem si modele de bomboane surpriza :). Oriunde in Bucuresti si pentru un maxim de 30 persoane. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie. Lista va fi publicata pe facebook si pe site. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
500 euro +
0
Catering personalizat - 50 de persoane. Venim personal si iti aranjam un Candy Bar special pentru invitatii tai, in care includem si modele de bomboane surpriza :). Oriunde in Bucuresti si pentru un maxim de 50 persoane. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie.Lista va fi publicata pe facebook si pe site. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
1000 euro +
0
Catering personalizat Discutam cu tine despre ce arome apreciezi si iti creem o gama unicat de bomboane si ca aspect si gust, pentru care iti facem un candy bar. Iti multumim si te vom mentiona in lista celor care au participat la campanie. Lista va fi publicata pe facebook si pe site. Vei primi un mail de multumire in care vom include imagini din spatele culiselor.

Data livrarii: September 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 4 ]

Delicios de la Anita acesta este titlul pe care l-am ales pentru a descrie pasiunea unui om pentru dulce si un stil de viata sanatos in acelasi timp. Au trecut multi ani de cautari pentru un dulce sanatos dar atunci cand esti pasionat nu exista limite. Pentru ca sanatatea ocupa un loc foarte important in viata mea am reusit sa imbin pofta de dulce cu pofta de sanatate si in toamna lui 2015 si la insistentele copiilor mei m-am hotarat sa impartasesc creatiile mele. Am inceput experimentele, am obtinut si o diploma in domeniu de la o scoala de renume in Romania si acum am nevoie de voi sa merg mai departe cu acest proiect.

 
 


Zaharul se gaseste in foarte multe alimente si putina lume realizeaza cat de mult zahar acumuleaza in corp, fortand organismul sa il digere, iar cu timpul apar diverse probleme, unele din ele care se repara foarte greu. Asa m-am hotarat sa il elimin din alimentatie si am inceput sa caut ingrediente pe care le pot folosi ca indulcitor. Putin cate putin am acumulat un aresnal de cunostinte pe care il imbunatatesc in continuare.

Toti care au gustat au ramas surprinsi de cat de dulci sunt desi nu au zahar.


Imi place sa experimentez, sa combin ingrediente neobisnuite si sa creez noi retete care mai de care mai interesante. Am foarte multe idei si cu ajutorul vostru le voi putea pune in practica.

 
 

Pe langa asta discut si cu experti in nutritie pentru a ajunge la cele mai benefice rezultate pentru organism dandu-i si energie.


Nu ma voi opri aici, urmatorii pasi vor fi pentru prajituri si torturi dar intai am nevoie de voi ca sa pot pune pe picioare un mic laborator unde sa pot experimenta si crea cele mai inedite retete.

 
 


Am in proiect sa creez si o gama de dulciuri pentru diabetici, o boala care in stadii incipiente este usor de menajat dar in stadii avansate foarte dificil. Nu in ultimul rand ogama de dulciuri fara gluten.

 

Stadiul actual al proiectului

In toamna lui 2015 si la insistentele copiilor mei m-am hotarat sa merg la nivelul urmator. Am inceput experimentele, am creat retete, am obtinut si o diploma in domeniu de la o scoala de renume in Romania.


Cu ajutorul copiilor mei am pus la punct productia, ambalarea, livrarea, promovarea . Toate acestea le facem noi.

 
 


Avem locatia pentru laborator, avem cine sa realizeze proiectul si sa il implementeze

 

Ce mai avem de facut

Mai sunt cativa pasi importanti dar nu multi. Vrem sa construim un mic laborator si pentru asta ne trebuie multe aprobari, acte si taxe de platit. Aici am nevoie de voi, cu ajutorul vostru pot sa daruiesc pasiunea mea si in acelasi timp sa pun o caramida in plus pentru o viata sanatoasa.
Vreau sa fac asta fara sa am datorii.

 

Echipa proiectului

Anita - in primul rand mama apoi artist plastic si nu in ultimul rand artizan ciocolatier
Alex - big brother, brand manager, PR, promoter si medic
Mihai - little brother, designer de produs, video edit

 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Pentru noi exista doar progress, intotdeauna exista o solutie si noi o gasim. Alte variante nu acceptam. Pasiunea este prea mare.