"Cosmos" de Carl Sagan

10 euro +
8
Iti oferim un certificat care atesta ca ai contribuit la publicarea cartii in limba romana.

Data livrarii: May 2014
15 euro +
46
Iti oferim un exemplar din cartea „Cosmos” de Carl Sagan, tradusa in limba romana si un certificat care atesta ca ai contribuit la publicarea cartii.

Data livrarii: May 2014
20 euro +
28
Iti oferim un exemplar din cartea „Cosmos” de Carl Sagan, tradusa in limba romana, inainte sa ajunga in librarii. De asemenea, vei primi un certificat care atesta ca ai contribuit la publicarea cartii.

Data livrarii: May 2014
50 euro +
10 / 10
Iti oferim un exemplar din cartea „Cosmos” de Carl Sagan, tradusa in limba romana, inainte sa ajunga in librarii. De asemenea, vei primi un certificat care atesta ca ai contribuit la publicarea cartii, iar numele tau va fi mentionat in cadrul conferintei de lansare. Bonus: vei primi o invitatie la conferinta de lansare a cartii.

Data livrarii: May 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 2 ]
Sustinatori [ 89 ]

Asociatia Secular-Umanista din Romania, adica ASUR a hotarat sa sprijine lansarea cartii „Cosmos”, cea mai populara opera a scriitorului Carl Sagan. In prezent, cartea este in lucru la Editura Herald.

”Cosmos” este una dintre cele mai bine vandute carti dedicate stiintei din toate timpurile. Folosind o proza clara, Sagan ne dezvaluie o lume albastra asemanatoare unei pietre pretioase locuita de o forma de viata care abia incepe sa-si descopere propria identitate si sa se aventureze in marele ocean al spatiului. Cu o noua introducere scrisa de colaboratoarea lui Sagan, Ann Druyan, ilustratii color si un nou Cuvant inainte de astrofizicianul Neil deGrasse Tyson, ”Cosmos” retraseaza cei 14 miliarde de ani de evolutie cosmica si exploreaza subiecte precum originea vietii, creierul uman, hieroglifele egiptene, misiunile spatiale, moartea Soarelui, evolutia galaxiilor si totodata fortele si indivizii care au contribuit la nasterea stiintei moderne.

„Cosmos” este fara indoiala una dintre cele mai influente carti de popularizare a stiintei care a starnit publicului larg interesul si pasiunea pentru astronomie timp de mai bine de trei decenii... iar acum urmeaza a fi tradusa si in limba romana. Insa avem nevoie de sprijinul vostru!

Stadiul actual al proiectului

Cartea se afla deja in lucru la Editura Herald. La data lansarii acestui proiect, cartea a fost tradusa in proportie de 70%. Dorim sa o publicam in limba romana in luna mai.

Ce mai avem de facut

Urmeaza sa definitivam traducerea cartii si sa o tiparim.

Echipa proiectului

ASUR si editura Herald.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

In nefericitul caz in care nu vom strange suma necesara, aparitia cartii va fi amanata pe termen nedeterminat.