Coffee Drive

2 euro +
2
Multumiri ! Implicarea ta reprezinta foarte mult pentru noi. Pe langa multumirile publice, numele tau o sa apara pe pagina noastra la sectiuna "Sustinatori inraiti". Rezumat: + multumiri + o caramida la fundatia noastra cu numele tau

Data livrarii: July 2016
5 euro +
2
High 5! Multumirile nu sunt indeajuns de graitoare. Pentru implicarea ta, primesti un cappuccino pentru tine si unul pentru cineva drag tie. Bautura o sa fie asezonata cu o aroma special creata doar pentru acest eveniment. Rezumat: + multumiri + o caramida la fundatia noastra cu numele tau + 2 bauturi + aroma exclusiv pentru acest eveniment

Data livrarii: July 2016
10 euro +
2
Double shot High 5! Timp de o saptamana primesti cafea gratis(5 bauturi). Este important pentru noi sa te stim energizat :) . Cafeaua o poti configura cum vrei tu, cu lapte sau fara , cu sirop sau cu frisca, tu decizi. In plus numele tau sta la loc de cinste pe siteul nostru. Rezumat: + multumiri + o caramida la fundatia noastra cu numele tau + 5 bauturi + aroma exclusiv pentru acest eveniment

Data livrarii: July 2016
15 euro +
0
Gata cu multumireile. De acum trecem la treaba. Si pentru ca nu uitam ca esti bautor de cafea, cafea gratis timp de o saptamana (5 bauturi) + un sticker cu "I helped Coffee 4 Friends" si desigur, numele tau la loc de cinste. Rezumat: + multumiri + o caramida la fundatia noastra cu numele tau + 5 bauturi + aroma exclusiv pentru acest eveniment + sticker cu "I helped Coffee 4 Friends"

Data livrarii: July 2016
25 euro +
1
Cafea, insigna, recunostinta si nu numai. Cafea cat cuprinde. Timp de 2 saptamani bei pe gratis. Ai 10 bauturi la alegere. In plus pe langa multumiri primesti si 250 g de boabe de cafea proaspat prajite editie speciala. Rezumat: + multumiri + o caramida la fundatia noastra cu numele tau +10 bauturi + aroma exclusiv pentru acest eveniment + sticker cu "I helped Coffee 4 Friends" + 250 g de boabe de cafea proaspat prajite editie speciala.

Data livrarii: July 2016
50 euro +
1
Devenim seriosi. Intereseul tau ne bucura. Multumim ca ai ales sa faci parte din acest proiect. Dam la schimb cafea, cafea pentru 2 saptamani, boabe de cafea 250 g si numele tau atat pe site cat si pe unul din cele 1000 de pahare special realizate pt aceasta campanie. Asta da mandrie! Rezumat: + recompensa de 25 E + pahar cu numele tau

Data livrarii: July 2016
100 euro +
0
Cafea gratuita timp de o luna indiferent cate bei!!! Si da primesti in plus urmatoarele: + multumiri + o caramida la fundatia noastra cu numele tau + aroma exclusiv pentru acest eveniment + sticker + 250 g boabe + numele tau pe unul din cele 1000 de pahare

Data livrarii: July 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 8 ]

Cine suntem:

 
 

Coffee4Friends este un concept nou creat de 4 oameni entuziasti si creativi, care si-au dorit sa duca ideea de a savura o cafea buna la un alt nivel. Avand fiecare din noi pregatire si experienta in domenii diferite, dar toti avand ca punct comun clientul , venim cu o viziune si un suflu nou in ceea ce priveste servirea unei cafele. Plecam de la nevoia noastra , a voastra, de a bea o cafea buna dimineata in drum spre serviciu.

Ce facem:

Prin Coffee4Friends ne dorim sa imprietenim cat mai multi oameni cu aroma unica a unei cafele speciale si nu numai. 

Gama noastra de produse imbina perfect, o cafea aromata cu un produs proaspat de patiserie, cu vitalitatea unei bauturi din fructe, cu intensitatea unui ceai fierbinte, sau consistenta cremoasa a unei ciocolate calde. Va invitam cu drag sa le incercati pe toate!

 
 

Ideea centrala a cafenelei mobile este de a aduce cafeaua cat mai aproape de iubitorii acestei bauturi, in locurile in care este nevoie si la momentul potrivit. Cand vorbim de locurile in care este nevoie, ne referim la intersectiile aglomerate, spatiile business cu trafic mare, locatiile publice cu tranzit intens. Ne dorim ca oamenii sa se obisnuiasca cu locul unde ne pot gasi, si de unde isi pot lua energie in fiecare dimineata. Mai mult, pentru a fi cat mai rapizi in servirea cafelei, vom implementa o aplicatie, prin care fiecare client isi va putea comanda bautura dorita in avans, pentru a o putea ridica fara sa astepte la rand. 

 
 

Pentru ca intregul proiect sa devina real, avem nevoie de ajutorul vostru. Fie ca e vorba despre o contributie financiara sau printr-un share de informatie, catre grupul fiecaruia.

Deoarece stim ca orice afacere creste doar atunci cand ideile bune sunt puse impreuna in practica, vrem sa luam in calcul si parerea voastra. Poate fi o mica idee despre cum vi se pare conceptul, cat de util il gasiti, ce credeti ca am putea face pentru a satisface cat mai multe gusturi. 

Stadiul actual al proiectului

 
 

Pana acum am reusit sa punem laolalta o echipa de oameni si o parte din fondurile necesare realizarii acestui proiect. Am facut cercetarea necesara pentru a stabili care sunt zonele de interes. Am depus actele solicitate pentru a stabili daca putem sa ne desfasuram proiectul in acele zone. Am luat legatura cu distribuitorii pentru a stabili un buget si un termen de executie pentru anumite componente necesare.

Am adunat oameni, am adunat know-how, am adunat o parte din fonduri, dar mai avem....

Ce mai avem de facut

Dupa succesul avut cu primul Coffee Bike, am hotarat ca este momentul sa ne largim orizontul si piata de desfacere. Pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul tau. Cu acesti bani urmeaza sa finantam producerea, echiparea si implementarea noului Coffee4Friends, in Iulie 2016.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil mai avem nevoie de inca aproximativ 1250 E. 

Ce facem cu banii:

Ii investim acolo unde este nevoie. Cu suma estimata anterior si cu suma de care deja dispunem suntem siguri ca putem realiza acest proiect pana la data stabilita.

 
 

Echipamentul si constructia propriu-zisa reprezinta partea consistenta a acestui proiect. Pe langa acestea, urmeaza sa finantam campaniile de marketing, sa obtinem autorizatiile necesare si nu in ultimul rand, sa finalizam proiectul de a aduce cafeneaua in drumul tau.

Echipa proiectului

Andreea

 
 

 Este persoana care se ocupa de incheierea parteneriatelor de vanzare si promovare ale Coffee 4 Friends. Cu ajutorul Andreei gasim locatiile cele mai potrivite, in ton cu cafeneaua noastra mobila.

Adriana

 
 

Persoana cea mai inzestrata de a transpune in cuvinte toate povestile evenimentelor la care am participat. Adriana este cea care ne organizeaza din punct de vedere al respectarii tuturor normelor in vigoare si este atenta la toate implicatiile aferente.

Gabi 

 
 

Cel mai amuzat om din echipa. Gabi are grija sa nu lipseasca nimic. Tot timpul la un apel distanta dispus sa rezolve problemele care apar. 

Alex

 
 

Fashion designer si participant activ in acest proiect. Cu ajutorul lui Alex reusim sa testam diferite produse,  relationam cu clientii, stabilim ce mai trebuie sa aducem si ce este prea mult.  

Marius 

 
 

Marius este motorul de functionare Coffee 4 Friends. El se ocupa de stabilirea tuturor pasilor strategici ale cafenelei mobile. 

 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Cea mai mare provocare a proiectului este sa gasim o locatie in drumul tau catre birou care sa ne permita pozitionarea, efectiv in zonele de interes cum sunt intersectiile aglomerate din marile orase. Aici intampinam probleme legislative pe care, cu ajutorul unor oameni priceputi le putem rezolva. 

Angajarea personalului dedicat. Este important sa putem oferi pe langa cafea si o experienta placuta. Acest lucru il putem realiza cu ajutorul unor oameni dedicati, prietenosi, dornici sa ofere o parte din ei  pentru acest proiect.

Pentru toate aceste probleme, putem gasi rezolvari chiar si cu ajutorul celor care doresc sa se implice in aceasta campanie.

Multumiri

Multumim tuturor celor implicati in acest proiect. Apreciem enorm implicarea voastra neconditionata. Ne vom tine de promisiunea de a va servi cea mai buna cafea.