Centrul de Recuperare AVC

1 euro +
1
Mulțumim că ai contribuit la ȋnființarea Centrului de Recuperare AVC!

Data livrarii: December 2015
5 euro +
5 / 30
Venim personal la tine la birou să-ți mulțumim şi primeşti un masaj de relaxare 15 minute (massage on chair). (Valabil doar pentru Bucureşti)

Data livrarii: December 2015
10 euro +
1 / 20
Primeşti un certificat care atestă că ai contribuit la ȋnființarea Centrului de Recuperare AVC. + venim personal la tine la birou şi primeşti un masaj de relaxare 15 minute (massage on chair). (Valabil doar pentru Bucureşti)

Data livrarii: January 2016
20 euro +
0
Alege să oferi o sedință de kinetoterapie şi masaj terapeutic, unei persoane care a suferit un accident vascular cerebral sau unui prieten!

Data livrarii: January 2016
30 euro +
1 / 30
Lucrezi ȋntr-o echipă mică la birou ? Tu şi ȋncă 4 colegi veți primi masaj la scaun fiecare câte 15 minute de relaxare. (Valabil doar pentru Bucuresti)

Data livrarii: January 2016
40 euro +
0
Vei primi o evaluare kinetică gratuită + 5 sedințe de kinetoterapie, după ce vom deschide Centul de Recuperare AVC. (Valabil doar pentru Bucureşti) Pret Retail 60 euro

Data livrarii: January 2016
50 euro +
3
Vei primi 5 şedințe de masaj, la alegere (relaxare, terapeutic, sportiv sau anticelulitic), după ce vom deschide Centrul de Recuperare AVC. (Valabil doar pentru Bucureşti) Preț Retail 70 euro

Data livrarii: January 2016
60 euro +
0 / 20
Lucrezi ȋntr-o companie mare? Ȋți apreciezi colegii? Acum poți oferi masaj la scaun pentru 10 persoane din compania ta. (Valabil doar pentru Bucureşti)

Data livrarii: December 2015
100 euro +
0 / 10
La ȋnființarea Centrului de Recuperare AVC, logo-ul firmei tale se va afla pe panoul sponsorilor noştri, pe o durata de 6 luni. Ne rezervăm dreptul de a refuza politicos sponsorizarea în cazul în care vom considera că asocierea dăunează imaginii lor, implicit a noastra, caz în care suma va fi returnată.

Data livrarii: January 2016
110 euro +
0
Pachet masaj la alegere (relaxare, terapeutic, sportiv sau anticelulitic) o data pe săptămână, timp de 3 luni, după ce vom deschide Centul de Recuperare AVC (12 sedințe). (Valabil doar pentru Bucureşti). Preț Retail 130 euro

Data livrarii: January 2016
145 euro +
0
Dureri lombare? Pachet Recuperare, ce cuprinde: 10 şedințe de kinetoterapie şi 10 de masaj terapeutic, după ce vom deschide Centul de Recuperare AVC. (Valabil doar pentru Bucureşti). Preț Retail 165 euro

Data livrarii: January 2016
350 euro +
0 / 5
Organizăm pentru compania ta - Workshop despre postura la birou, de ce avem dureri lombare şi cervicale, cum le putem preveni şi trata. + 25 de angajați ai tăi primesc masaj la scaun fiecare 15 minute ( massage on chair ). (Valabil doar pentru Bucureşti )

Data livrarii: January 2016
7000 euro +
0 / 1
Logo sponsor Premium, cu mențiunea Proiect realizat cu sprijinul "Nume sponsor" vizibil deasupra centrului, cu valabilitate nelimitată. Ne rezervăm dreptul de a refuza politicos sponsorizarea în cazul în care vom considera că asocierea dăunează imaginii lor, implicit a noastra, caz în care suma va fi returnată.

Data livrarii: January 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 10 ]

Accidentele vasculare cerebrale (AVC) reprezintă a treia cauză de morbiditate şi mortalitate in Europa după boala cardiacă ischemică şi cancer, iar România este pe PRIMUL LOC conform Organizației Mondiale pentru Sănătate în ce privește mortalitatea sau invaliditatea majoră după un AVC.

Cu toate acestea, familiile celor care au suferit de AVC NU CUNOSC posibilitățile de recuperare și faptul că în multe cazuri calitatea vieții poate fi redată seminificativ prin terapie asigurată constant, cu răbdare, pe termen lung.

De aceea Societatea Română pentru Prevenirea şi Recuperarea Medicală a Persoanelor cu AVC solicită ajutorul tău pentru înființarea Centrul de Recuperare AVC ȋn care vom efectua proceduri medicale pentru reabilitarea neuro-motorie a pacienților.

 
 

Cu ce ne vom deosebi de alte centre?

Fiecare dintre noi, membrii echipei, avem o motivație personală privind ajutarea persoanele care au suferit accidente vasculare cerebrale, deoarece am avut cazuri similare în familie şi cunoaștem limitările și necesitățile persoanelor care au suferit un AVC.

Punem accent mare pe PREVENȚIE, deoarece din ce in ce mai puține persoane conştientizează factorii negativi la care sunt supuşi. Vom oferi de 2 ori pe săptămână sedințe de kinetoprofilaxie de grup persoanelor care posedă factori de risc ce pot provoca un AVC. 

Pentru persoanele care au suferit un AVC şi sunt cazuri sociale, oferim lunar în limita a 5 locuri kinetoterapie gratuită de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.

 
 

Ȋn acest centru dorim să oferim persoanelor care au suferit un AVC, dar şi tuturor persoanelor care ne solicită ajutorul (din cauza sustenabilității şi de a oferi costuri cât mai reduse pentru persoanele cu AVC) urmatoarele servicii:

  • Consult medic specialist: neurologie; recuperare medicală balnefizoterapie; reumatologie
  • Kinetoterapie;
  • Kinetoprofilaxie;
  • Masaj de relaxare şi terapeutic;
  • Parafină;
  • Terapie ocupatională;
  • Consiliere psihologică;
  • Logopedie.

Toate aceste forme de terapie sunt alese pentru un proces pe termen lung de reabilitare prin care redăm pacienților calitatea vieții.

Stadiul actual al proiectului

În prezent, membrii echipei noastre oferă terapie și recuperare în diverse domenii ș avem pregătirea necesară pentru a face centrul funcțional din prima zi.

Pentru a face acest pas, avem nevoie de resurse pentru spațiu şi dotare, iar campania de crowdfunding ne oferă o oportunitate să completăm ceea ce avem deja.

Ce mai avem de facut

Am identificat un spațiu potrivit, ușor accesibil de la Metrou (în zona Obor).

Acest spațiu trebuie amenajat și echipat cu aparatura necesară, iar prin campanie dorim să atragem o parte din resursele pentru a asigura funcționarea Centrului în primele 3 luni.

 
 

 

Echipa proiectului

Coordonatorul proiectului este Vlad Chirvase - kinetoterapeut cu experiență ȋn domeniul recuperării medicale, absolvent al masterului - "Managementul activitaților formale, nonformale şi de recuperare a stării de sănătate", cu tema de disertație "Rolul kinetoterapiei ȋn recuperarea persoanelor cu accident vascular cerebral" din cadrul Universitații Transilvania Brasov.

Echipa este formată din 4 persoane, kinetoterapeuți cu experiență, dăruire, forță şi dorință de muncă.

Echipa este motorul central şi punem foarte mult accent pe ea, avand deja o rețea de voluntari dedicați pe mai multe domenii, precum (marketing, PR,  IT, contabilitate, kinetoterapie, asistență medicală și masaj).

 
 

 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Proiectul nostru este o reală necesitate, care solicită resurse pentru care va trebui să muncim în continuare pentru a le obține. Contribuțiile primite prin campania We Are Here ne vor ajuta să facem primii pași pentru a fi mai aproape de lansarea unui centru funcțional.

În același timp, ne-am asigurat ca avem resursele pentru a oferi recompensele propuse în cadrul campaniei la timp și ne puteți susține cu încredere.