Cartography - Implant Pentru Refuz

5 euro +
26
Albumul Cartography de descărcat în format digital (cu o săptămână înainte de lansare) în următoarele formate: MP3 de 320 kbit/s sau FLAC, ALAC (Apple Lossless), AAC sau Ogg Vorbis. Un wallpaper (la alegere) cu Implant Pentru Refuz.

Data livrarii: October 2014
10 euro +
40
CD cu albumul Cartography semnat de toți membrii trupei. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
10 euro +
31
Tricou baieti/top fete cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow”. Aceste modele de tricouri sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
20 euro +
50
CD cu albumul Cartography semnat de toți membrii trupei și un tricou(top fete) cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow”. Aceste modele de tricouri sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
25 euro +
2
Vinil cu albumul Cartography semnat de toți membrii trupei. Datorită duratei limitate (impusă de format) vinilul nu va conține toate piesele de pe album. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
25 euro +
4
Hanorac cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow”. Aceste modele de hanorace sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
30 euro +
11
Tricou baieti / top fete cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow” și un hanorac cu artwork exclusiv dintre modelele de mai sus. Aceste modele de tricouri și hanorace sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
30 euro +
12
CD cu albumul Cartography semnat de toți membrii trupei și hanorac cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow”. Aceste modele de hanorace sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
40 euro +
17
CD cu albumul Cartography semnat de toți membrii trupei, tricou baieti/top fete cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele:“Păsări aprinse” sau “Break the flow” și un hanorac cu artwork exclusiv dintre modelele de mai sus. Aceste modele de tricouri și hanorace sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
45 euro +
3
Vinil cu albumul Cartography semnat de toți membrii trupei, CD cu albumul Cartography semnat de toți membrii trupei, tricou baieti/top fete cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow”. Aceste modele de tricouri sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
55 euro +
3
Vinil cu albumul Cartography semnat de membrii trupei , tricou baieti/top fete cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow” și un hanorac cu artwork exclusiv dintre modelele de mai sus. Aceste modele de tricouri și hanorace sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
55 euro +
8
Două tricouri de baieți/top fete cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow” și două hanorace cu artwork exclusiv dintre modelele de mai sus. Aceste modele de tricouri și hanorace sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here.ro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
60 euro +
5
Vinil și CD cu albumul Cartography semnate de membrii trupei, un tricou baieti/top fete cu artwork exclusiv, la alegere dintre modele: “Păsări aprinse” sau “Break the flow” și un hanorac cu artwork exclusiv dintre modelele de mai sus. Tricourile și hanoracele sunt realizate exclusiv pentru campania we-are-here. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
100 euro +
12
Numele tău, menționat pe album, ca producător, alături de Implant Pentru Refuz + pachetul de 60 de euro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
125 euro +
0 / 10
O invitație valabilă pentru 2 persoane la un concert de lansare în orașul ales de tine (din cadrul turneului “Cartography”), acces la soundcheck și în backstage înainte și după concert + pachetul de 60 de euro. Costurile de transport și cazare nu sunt incluse în pachet. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
150 euro +
3 / 11
Textul unei piese la alegere de pe noul album, scris de mână de Vita pe hârtie specială, semnat de toți membrii trupei + pachetul de 60 de euro. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
200 euro +
0 / 10
Ești invitat să asiști la o repetiție specială Implant Pentru Refuz + pachetul de 60 de euro. (Ziua și ora se va stabilii împreună cu formația). Costurile de transport și cazare nu sunt incluse în pachet. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
250 euro +
1 / 6
Apariție în videoclipul unei piese de pe albumul Cartography + pachetul de 60 de euro. Costurile de transport și cazare nu sunt incluse în pachet. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
300 euro +
0 / 5
Un weekend de distracție și repetiții alături de membrii trupei+ pachetul de 60 de euro. (Weekendul se va stabili împreună cu formația). Costurile de transport și cazare nu sunt incluse în pachet). Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
400 euro +
0 / 5
Acces gratuit pe viața la toate evenimentele organizate de Implant Pentru Refuz + pachetul de 60 de euro. Costurile de transport și cazare nu sunt incluse în pachet. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
500 euro +
1 / 5
Logo-ul firmei/organizaţiei dumneavoastră pe coperta din spate a CD-ului şi vinilului, de aceeaşi mărime cu logo-ul casei de discuri + pachetul de 60 de euro. Ne rezervăm dreptul de a refuza politicos sponsorizarea în cazul în care vor considera că asocierea dăunează imaginii lor, caz în care suma vă va fi returnată. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
1000 euro +
0 / 1
Încredere oarbă! Trebuie să ai încredere în noi! Pachetul va fi pe măsură!

Data livrarii: October 2014
1500 euro +
0 / 1
Un concert dedicat într-o locație si dată aleasă de tine, de comun acord cu noi (acasă, la un club, etc) + pachetul de 60 de euro. În cazul unui spațiu mare condițiile de sonorizare se vor discuta împreună cu trupa. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet; livrarea se va face prin Poșta Română. Pentru livrări în afara României adaugă 20 de euro la prețul pachetului.

Data livrarii: October 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 4 ]
Updates [ 2 ]
Sustinatori [ 209 ]

Salut! 

A trecut ceva timp de când am fost ultima dată într-un studio de înregistrări, am redescoperit acea emoție și agitație care te cuprinde; cum ajungi acasă după o zi de înregistrări și mintea îți este tot acolo și aștepți cu nerăbdare următoarea zi. După o perioadă lungă de reconsolidare, de scris, de rescris, de compus și cântat împreună, avem în față viziunea noului album, îi simțim forma, marginile, culoarea și așteptam cu nerăbdare să-l vedem întreg, șlefuit și să-l împărțim cu voi.

Independenți de o casă de discuri și fără limite în creație, ne-am gândit la această colaborare directă - o chemare la arme; să facem împreună acest album. Avem acum oportunitatea de a crea acest material cu voi, oamenii care cred în noi, care ne-ați susținut de-a lungul timpului și care ne-ați inspirat să mergem mai departe.

Noi am crescut ascultând hard-rock, punk, hard-core, metal și vrem să incurajăm această scenă aflată în continuă dezvoltare. Când totul în jur converge spre forme comerciale de muzică, noi rezistăm. Alături de noi rezistă multe trupe care evită compromisul și un public dornic să descopere astfel de experiențe.

Mulțumim artiștilor care sprijină demersul nostru: Ovidiu Hrin (artwork tricou și hanorac "Break the flow", grafica albumului), Andrei Puică ( artwork tricou și hanorac "Păsări aprinse"), Eugen Neacșu (life visuals, post-procesare), Cristian Văduva ( fotografie si producție video).

Muțumim și ne vedem în continuare la concerte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stadiul actual al proiectului

Noi am început deja înregistrările la acest album dar încă nu avem toată suma necesară pentru a-l termina. De aceea apelam la voi să fiți o parte importantă din acest album, să ne susțineți investind în unul din pachetele noastre și sa raspândiți vestea noului album.

Ce mai avem de facut

În ce se investesc banii din pachetele cumpărate de tine?

1. Înregistrări și reamping

2. Mixaj și mastering

3. Grafica albumului și a materialelor promoționale

4. Producerea propriu-zisă a CD-urilor, vinilurilor, tricourilor, hanoracelor cu care vă răsplatim investiția

Dacă strângem peste 6000 de euro vom filma și un videoclip.

Dacă depășim 8000 de euro, organizăm un turneu de promovare a albumului, în cât mai multe orașe din țară.

Mișcarea trebuie susținută și promovată în continuare.

Vă ținem la curent cu toate etapele!

Echipa proiectului

Implant Pentru Refuz sunt:

  • Alexandru Hera - tobe
  • Stefan Czifrak - ghitara bass
  • Razvan Nicov - ghitara
  • Valentin Popescu - ghitara
  • Octavian Horvath - voce