Calendarul Științific 2017

5 euro +
38
După încheierea campaniei de crowdfunding, vei primi pe email calendarul la rezoluție mare și un certificat care atestă contribuția ta la acest proiect.

Data livrarii: November 2016
10 euro +
88
După încheierea campaniei de crowdfunding, vei primi pe email calendarul la rezoluție mare și un certificat care atestă contribuția ta la acest proiect. În plus, vei primi 10 exemplare printate ale calendarului.

Data livrarii: November 2016
25 euro +
23
După încheierea campaniei de crowdfunding, vei primi pe email calendarul la rezoluție mare și un certificat care atestă contribuția ta la acest proiect. În plus, vei primi 10 exemplare printate ale calendarului și vom trimite alte 30 de exemplare la o școală aleasă de tine.

Data livrarii: November 2016
50 euro +
15
După încheierea campaniei de crowdfunding, vei primi pe email calendarul la rezoluție mare și un certificat care atestă contribuția ta la acest proiect. În plus, vei primi 30 exemplare printate ale calendarului și vom trimite alte 60 de exemplare la două școli alese de tine. Mai mult, numele tău va fi menționat pe siteul calendarului și în cadrul conferinței de lansare.

Data livrarii: November 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 1 ]
Sustinatori [ 158 ]

UPDATE:    Dacă ați contribuit la campania de crowdfunding și încă nu ați primit un mesaj de la noi, vă rugăm să ne scrieți un mesaj la office@asur.ro, cu numele, numărul de telefon și adresa la care doriți să vă trimitem calendarele.

Menționăm că am trimis mesaje tuturor susținătorilor, însă 10 persoane nu ne-au răspuns până acum la niciun email. Mesajele au fost trimise către adresele de email folosite pentru crearea conturilor We Are Here.

Așadar, vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea trimite calendarele.
Mulțumim încă o dată pentru ajutor!

 

Ai ocazia să contribui la un proiect unic în România: Calendarul științific! Este unul dintre proiectele de tradiție ale ASUR, prin care ne-am propus să popularizăm cercetătorii și descoperirile științifice care ne-au îmbunătățit viața. Peste 45.000 de exemplare au fost distribuite către școli în anii trecuți,  iar alte mii de calendare au ajuns la oamenii interesați de cunoaștere.  Am început acest proiect în 2010, când o mână de voluntari au colectat și selectat informațiile pentru prima ediție a calendarului, cea din 2011. Apoi, în fiecare an informațiile au fost actualizate și completate, astfel ca, în ediția viitoare veți putea citi și despre realizările din 2016. Fie că vorbim de fizică,  matematică,  biologie, astronomie,  chimie sau medicină Calendarul oferă cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință!

Ia și tu parte la realizarea acestui proiect, contribuind la campania de crowdfunding pentru ediția 2017.

 
 

Banii strânși în urma campaniei de crowdfunding vor fi utilizați pentru printarea și distribuirea a 10000 de exemplare din Calendarul Științific, cea mai mare parte dintre acestea mergând la școli și licee din întreaga țară.

Calendarul Știintific este un proiect anual, cu acoperire națională, derulat de ASUR începând cu 2010. Principalul obiectiv al proiectului este ca acest Calendar Științific să devină un brand reprezentativ pentru popularizarea științei în România.  Fiind un proiect unic în România, Calendarul Știintific a fost gândit ca un proiect de răspândire a informațiilor despre micile și marile descoperiri științifice care ne-au schimbat viața. Voluntarii care lucrează la proiect se ocupă de colectarea, verificarea și selectarea informațiilor, asigurându-se că actualizează anual calendarul cu noile descoperiri din lumea științei. Calendarul se adresează în special copiilor și tinerilor, dar poate fi folosit de toți oamenii interesați de cunoaștere. 

Asociația noastră editează anual calendarul și îl distribuie gratuit în școli și licee din întreaga țară. Costurile pentru o singură instituție de învățământ sunt de aproximativ 10 euro. 

 
 

După lansarea oficială, majoritatea exemplarelor printate merg către școli și licee din țară, iar restul sunt distribuite către elevi, profesori, studenți și orice alte persoane interesate de conținut. 

IMPORTANT!

Toate persoanele care contribuie la campania de crowdfunding vor fi invitate la conferința de lansare a calendarului, care va avea loc în București, în prima jumătate a lunii noiembrie. 

Pentru livrarea recomenpenselor, contribuitorii vor fi contactați după finalizarea campaniei de crowdfunding, prin intermediul adreselor de email furnizate la crearea conturilor de pe siteul www.wearehere.ro. 

Vă mulțumim pentru ajutor!

Stadiul actual al proiectului

Am actualizat, selectat și corectat informațiile care vor apărea în calendar. Iar designul este în curs de finalizare.

Ce mai avem de facut

După strângerea fondurilor necesare, urmează printarea, lansarea oficială și distribuirea calendarului.

Echipa proiectului

Proiectul este realizat de membrii și voluntarii ASUR.

ASUR este un ONG înființat în 2010, care numără în prezent peste 70 de membri. Asociația noastră promovează principiile etice umaniste, gândirea critică, cunoașterea științifică și separarea statului de biserică. 

Aflați mai multe despre ASUR și proiectele noastre pe site-ul asociației.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

În cazul în care nu strângem fondurile necesare în cadrul acestei campanii, printarea calendarului va fi amânată până vom reuși să găsim banii necesari pentru printare și expediere către școli.