Calendar Științific 2015

5 euro +
55
Primești 10 exemplare din Calendarul Științific, și te invităm la sediul nostru pentru a le ridica.

Data livrarii: November 2014
15 euro +
22
Primești 10 exemplare din Calendarul Științific și, în plus, trimitem 20 calendare la o instituție de învățământ indicată de tine.

Data livrarii: November 2014
25 euro +
10 / 10
Primești 15 exemplare din Calendarul Științific și o cană din ciclul "Susține știința"; în plus, trimitem câte 20 calendare la două instituții de învățământ indicate de tine.

Data livrarii: November 2014
30 euro +
10
Primești 15 exemplare din Calendarul Științific și o umbrelă din ciclul "Susține știința"; în plus, trimitem câte 20 calendare la două instituții de învățământ indicate de tine.

Data livrarii: November 2014
50 euro +
11 / 15
Primești 15 exemplare din Calendarul Științific și o umbrelă din ciclul "Susține știința"; în plus, trimitem câte 30 calendare la două instituții de învățământ indicate de tine. De asemenea, vei primi un certificat de contributor și numele tău va fi menționat pe siteul calendarului.

Data livrarii: November 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 1 ]
Sustinatori [ 108 ]

Ai ocazia să contribui la un proiect unic în România: Calendarul științific! Este unul dintre proiectele de tradiție ale ASUR, prin care ne-am propus să popularizăm cercetătorii și descoperirile științifice care ne-au îmbunătățit viața. Peste 30.000 de exemplare au fost distribuite către școli în ani trecuți,  iar alte mii de calendare au ajuns la oamenii interesați de cunoaștere.  Am început acest proiect în 2010, când o mână de voluntari au colectat și selectat informațiile pentru prima ediție a calendarului, cea din 2011. Apoi, în fiecare an informațiile au fost actualizate și completate, astfel încât în ediția viitoare veți putea citi și despre realizările din 2014. Fie că vorbim de fizică,  matematică,  biologie, astronomie,  chimie sau medicină Calendarul oferă cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință!

Ia și tu parte la realizarea acestui proiect, contribuind la campania de crowdfunding pentru ediția 2015.

Banii strânși în urma campaniei de crowdfunding vor fi utilizați pentru printarea și distribuirea a 7000 de exemplare din Calendarul Științific, cea mai mare parte dintre acestea mergând la școli și licee din întreaga țară.

Calendarul Știintific este un proiect anual, cu acoperire națională, derulat de ASUR începând cu 2010. Principalul obiectiv al proiectului este ca acest Calendar Științific să devină un brand reprezentativ pentru popularizarea științei în România.  Fiind un proiect unic în România, Calendarul Știintific a fost gândit ca un proiect de răspândire a informațiilor despre micile și marile descoperiri științifice care ne-au schimbat viața. Calendarul se adresează în special copiilor și tinerilor, dar poate fi folosit de toți oamenii interesați de cunoaștere. Asociația noastră editează anual calendarul și îl distribuie gratuit. Voluntarii care lucrează la proiect se ocupă de colectarea, verificarea și selectarea informațiilor, asigurându-se că actualizează anual calendarul cu noile descoperiri din lumea științei.

Lansarea Calendarului Științific are loc în fiecare an în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus. După lansare, majoritatea exemplarelor printate merg către școli și licee din țară, iar restul sunt distribuite către elevi, profesori, studenți și orice alte persoane interesate de conținut. De asemenea, la sfârșitul anului, calendarul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul ASUR, oferind astfel ocazia de a-l printa celor interesați de cunoaștere.

 

www.CalendarStiintific.ro

Stadiul actual al proiectului

Informațiile au fost actualizate, selectate și corectate. Designul este în curs de finalizare. 

Ce mai avem de facut

După strângerea fondurilor necesare, urmează printarea și distribuirea calendarului.

Echipa proiectului

Membri și voluntari ASUR.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

În cazul în care nu strângem fondurile necesare printării, e posibil ca ediția 2015 a calendarului să nu ajungă în școli.