Calendarul Științific

1 euro +
12
Te sunăm și-ți cântăm "Mulți ani trăiască!" :)

Data livrarii: October 2013
5 euro +
22
Primești 5 exemplare din Calendarul Științific, și te invităm la sediul nostru pentru a le ridica.

Data livrarii: November 2013
10 euro +
13
Primești 10 exemplare din Calendarul Științific și o insignă din seria "Susține știința".

Data livrarii: October 2013
20 euro +
10
Primești 10 exemplare din Calendarul Științific și o cană din ciclul "Susține știința"; în plus, trimitem 10 calendare la o instituție de învățământ indicată de tine

Data livrarii: October 2013
50 euro +
3
Primești 10 exemplare din Calendarul Științific și o umbrelă din ciclul "Susține știința"; în plus, trimitem 20 de calendare la una sau mai multe instituții de învățământ indicate de tine.

Data livrarii: October 2013
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 58 ]

Calendarul Știintific este un proiect anual, cu acoperire națională, derulat de ASUR începând cu 2010. Fiind un proiect unic în România, Calendarul Știintific a fost gândit ca un proiect de răspândire a informațiilor despre micile și marile descoperiri științifice care ne-au schimbat viața. Calendarul se adresează în special copiilor și tinerilor, dar poate fi folosit de toți oamenii interesați de cunoaștere. Asociația noastră editează anual calendarul și îl distribuie gratuit. Voluntarii care lucrează la proiect se ocupă de colectarea, verificarea și selectarea informațiilor, asigurându-se că actualizează anual calendarul cu noile descoperiri din lumea științei.

Lansarea Calendarului Științific are loc în fiecare an în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus. După lansare, mai mult de jumătate dintre exemplarele printate merg către școli și licee din țară, iar restul sunt distribuite către elevi, profesori, studenți și orice alte persoane interesate de conținut. De asemenea, la sfârșitul anului, calendarul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul ASUR, oferind astfel ocazia de a-l printa celor care nu au primit un exemplar din partea noastră. 

Principalul obiectiv al proiectului este ca acest Calendar Științific să devină un brand reprezentativ pentru popularizarea științei în România. De aceea, plănuim ca pentru ediția 2014 să oferim mai multe versiuni de print, dar să realizăm și versiunea de aplicație pentru smartphone a calendarului. Din fondurile atrase, dorim să realizăm minim 6000 de calendare pe care să le distribuim în școli și 4000 pentru alte persoane interesate.