CADOUL - scurt metraj

10 euro +
9
Multumiri speciale pe generic, invitatie la premiera in Romania.

Data livrarii: August 2014
20 euro +
5 / 20
Multumiri speciale pe generic, invitatie la premiera in Romania si o copie digitala a filmului.

Data livrarii: August 2014
50 euro +
4 / 20
Multumiri speciale pe generic, invitatie la premiera in Romania, o copie digitala a filmului si afisul filmului semnat de regizor si actori.

Data livrarii: August 2014
100 euro +
2 / 10
Multumiri speciale pe generic, invitatie la premiera in Romania, afisul filmului semnat de regizor si actori si un DVD original cu filmul.

Data livrarii: August 2014
700 euro +
2 / 2
PRODUCATORI ASOCIATI pe generic si pe IMDB.com, invitatie la premiera internationala a filmului, vizionare privata a filmului in montaj final in prezenta regizorului, copie in format full HD a filmului, afis semnat de catre regizor si actori.

Data livrarii: August 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 22 ]

Regizat de Dumitru Grosei, scurtmetrajul CADOUL spune povestea unui adolescent care primeste cadou de Craciun un binoclu de vanatoare. Ceea ce insa  isi doreste el mai mult este sa mearga la vanatoare impreuna cu tatal sau...

Scurtmetrajul trateaza relatia dintre un tata si fiul acestuia pe parcursul unei zile speciale, ziua in care copilul merge pentru prima oara la vanatoare. In centrul atentiei se afla un copil care este urmarit indeaproape de-a lungul unui adevarat proces de initiere, spectatorii traind experienta personajelor pas cu pas.

Stadiul actual al proiectului

CADOUL a fost filmat la inceputul lunii decembrie in Bucuresti si in padurile de langa satul Scundu, judetul Valcea. Bugetul estimativ al filmului este de 10.000 de euro si a fost finantat din surse proprii pana in stadiul post-productiei.

Ce mai avem de facut

Bugetul de 4000 de euro pe care speram sa il adunam pe aceasta cale ne va ajuta in procesul de post productie a filmului: editare, mixaj sunet, muzica, colorizare, realizarea copiilor standard, distribuirea si promovarea filmului in festivalurile internationale. 

Ajutorul vostru este foarte important deoarece speram sa avem resursele necesare pentru a incheia realizarea scurtmetrajului in conditii tehnice excelente, iar apoi sa il lansam in circuitul festivalier.

Va multumim anticipat si va asteptam sa va alaturati echipei noastre.

Echipa proiectului

Rolul tatalui este jucat de Valeriu Andriuta cunoscut pentru “Dupa dealuri” de Cristian Mungiu si pentru prima data pe marele ecran Niko Becker in rolul copilului.

Scris de Marian Crisan, castigator al premiului Palm d’Or pentru scurtmetrajul MEGATRON (2008).

Produs de ROVA FILM companie de productie film care a realizat pana in prezent scurtmetrajele LA MULTI ANIPORTRET DE FAMILIE si AMATORUL

Echipa:

Dumitru Grosei - Regizor

Marian Crisan - Scenariu / Producator

Andreea Tanase - Producator

Adrian Paduretu - Operator Imagine

Alex Popescu - Sharfeur

Mihai Bogos - Sunet

Simona Paduretu - Scenografie / Costume

Alex Ranta - Making Of

Tudor Pojoni - Montaj

Distributie:

Niko Becker - Copilul

Valeriu Andriuta - Tatal

Oliver Toderita - Petrica