BCC Design

5 euro +
0 / 100
Un magnet de frigider BCC Design sau unul personalizat cu poza ta. Evident, recompensa va fi livrata din momentul achizitionarii si receptionarii aparatului, toate recompensele vor fi onorate pe teritoriul Romaniei, fara exceptie.

Data livrarii: June 2019
10 euro +
3 / 50
Un ceas personalizat dupa preferinta, marca BCC Design. Evident, recompensa va fi livrata din momentul achizitionarii si receptionarii aparatului, toate recompensele vor fi onorate pe teritoriul Romaniei, fara exceptie.

Data livrarii: June 2019
20 euro +
1 / 20
Un ceas personalizat dupa preferinta, marca BCC Design si un breloc. Evident, recompensa va fi livrata din momentul achizitionarii si receptionarii aparatului, toate recompensele vor fi onorate pe teritoriul Romaniei, fara exceptie.

Data livrarii: June 2019
35 euro +
0 / 10
Tinand cont de vremea frumoasa si calda de afara, special, pentru o perioada limitata de timp, ofer 10 sedinte foto de o ora in natura, doar pentru municipiul Brasov.

Data livrarii: May 2019
50 euro +
0 / 15
Un ceas personalizat dupa preferinta, marca BCC Design. O cana personalizata si un breloc personalizat. Evident, recompensa va fi livrata din momentul achizitionarii si receptionarii aparatului, toate recompensele vor fi onorate pe teritoriul Romaniei, fara exceptie.

Data livrarii: June 2019
100 euro +
0 / 10
Doua ceasuri personalizate dupa preferinta, marca BCC Design. Doua cani personalizate si un stick usb personalizat. Evident, recompensa va fi livrata din momentul achizitionarii si receptionarii aparatului, toate recompensele vor fi onorate pe teritoriul Romaniei, fara exceptie.

Data livrarii: June 2019
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 3 ]
Updates [ 1 ]
Sustinatori [ 3 ]

Nu te-ai plictisit de cadourile personalizate si super scumpe? Cum ar fi sa-i oferi persoanei iubite, prietenilor sau familiei un ceas inedit si personalizat special pentru ei, mai ales dintr-un material cu totul deosebit? 

Ideea pornind din dorinta de a ajuta planeta sa scape de deseuri, eu salvez placile de vinil (pick-up) din a ajunge pe maini gresite, le sterg de praf, le curat si le tai in diverse forme inedite pentru a crea un ceas de perete cu totul deosebit.

 
 

In incercarea de a ajuta la reducerea poluarii cu masa plastica si greu degradabila, dau acestor placi o noua fata si am cea mai mare grija ca resturile sa fie reciclate corespunzator. Pana acum, in ultimii 3 ani, impreuna cu niste prieteni, am reusit sa recuperam aproximativ 500 astfel de placi, care au ajuns ulterior ceasuri sau alte obiecte decorative, chiar si am ascultat unele fiind totusi intr-o conditie mai buna. De-a lungul timpului am adus zambetul pe buze multor oameni prin ceasurile personalizate pe care le-am realizat si vreau sa continui activitatea cu creatiile doar am nevoie de ajutorul tau pentru asta, iar cum nimic nu este pe gratis, am pregatit niste super premii pentru tine la fiecare suma contribuita.

Stadiul actual al proiectului

Pot spune ca proiectul a intrat momentan intr-o faza de hibernare, din pacate ceasurile create si vandute pana acum nu au fost suficient incat sa cumpar aparatul cu care decupez aceste opere de arta, ceea ce a fost necesar sa folosesc servicii locale pentru a le realiza. Prestatorii, intre timp, au refuzat sa mai decupeze modelele mele si am ramas fara optiuni prin care le pot confectiona si caut sa obtin restul de fonduri pentru achizitionarea dispozitivului cu care le confectionez.

Ce mai avem de facut

Simplu, ceea ce avem de facut impreuna este sa punem mana de la mana sa pot achizitiona acest aparat cnc de taiat, care nu pot zice ca este foarte scump dar este peste posibilitatile mele, acum. Si, bineinteles ajutorul vostru nu va fi uitat si ma voi stradui sa ajunga multumirile mele pe la fiecare contribuitor.

Echipa proiectului

Foarte simplu, eu, cu mine si amandoi. Comenzile primite pana acum nu au prezentat nevoia mai multor persoane pentru realizarea lor. Viitorul poate suna promitator si dezvoltarea exponentiala a echipei si proiectului.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Nu ma pot gandi la o astfel de problema ca proiectul sa nu existe.