Audio Librăria

10 euro +
3
Un abonament de două luni și o diplomă ce atestă contribuția. Acest abonament vă oferă acces la 1 carte / lună, valoarea însumată a cărților putând fi de maximum 70 de lei.

Data livrarii: September 2015
25 euro +
0
Un abonament de trei luni, un blocnotes personalizat cu logoul aplicației și o diplomă ce atestă contribuția. Acest abonament vă oferă acces la 1 carte / lună, valoarea însumată a cărților putând fi de maximum 150 de lei.

Data livrarii: September 2015
50 euro +
0
Un abonament de 6 luni, ce vă oferă acces la o carte pe lună. În plus, veți primi o cană și un blocnotes personalizate cu logoul aplicației și o diplomă ce atestă contribuția. Valoarea însumată a cărților poate fi de maxim 300 lei.

Data livrarii: September 2015
100 euro +
0
Două abonamente de 6 luni, ce vor conține o carte pe lună/abonament -unul dintre abonamente putând fi făcut cadou sau poate fi folosit chiar de dvs.-, o cană și un blocnotes personalizate cu logoul aplicației și o diplomă ce atestă contribuția. Valoarea însumată a unui abonament poate fi de maxim 350 lei (2 abonamente = maximum 700 lei).

Data livrarii: September 2015
250 euro +
0 / 7
Un abonament de 12 luni, ce va conține două cărți pe lună. Valoarea însumată a cărților poate fi de maximum 1.700 lei. În plus, veți primi o cană și un blocnotes personalizate cu logoul aplicației și o diplomă ce atestă contribuția.

Data livrarii: September 2015
500 euro +
0 / 5
Două abonamente de 12 luni, ce vor conține două cărți pe lună/abonament - unul dintre abonamente putând fi făcut cadou sau poate fi folosit chiar de dvs. Valoarea însumată a unui abonament poate fi de maxim 1.900 lei (2 abonamente = maximum 3.800 lei). În plus, veți primi o cană și un blocnotes personalizate cu logoul aplicației și o diplomă ce atestă contribuția dumneavoastră.

Data livrarii: September 2015
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 6 ]
Sustinatori [ 3 ]

Bună ziua,

Numele meu este Alexandru Vesa, iar împreună cu prietenul meu, Cosmin Badea, dorim să lansăm o aplicație disponibilă pe iOS și Android, ce va conține cărți audio în limba română. Practic, vom fi o librărie de cărți audio disponibilă pe aceste două platforme.

 

De ce? Deoarece este o experiență minunată. Ascultarea unei cărți audio în lectura autorului sau a unui actor, dă impresia aflării acestuia lângă auditor, citindu-i respectiva carte. Și pentru că ajută la economisirea timpului, oferind posibilitatea acumulării de informații în foarte multe situații: în vacanțe, în parc, la sala de fitness, în metrou, în avion, dimineața la cafea, în momentele în care facem ordine- aproape oriunde și oricând. :)

 

FINANȚARE FIXĂ vs FINANȚARE FLEXIBILĂ

Noi am ales finanțarea flexibilă. A fost o alegere simplă ținând cont că în luna septembrie suntem hotărâți să lansăm aplicația. Dacă nu vom strânge suma necesară dezvoltării aplicației prin crowdfunding, vom face tot posibilul să facem rost de fonduri- apelând la apropiați sau la un business angel.

 

Foarte important

Cărțile audio oferite ca premii vor fi alese de dvs. 

Obiectele ce însoțesc cărțile sunt unice. Nu vom folosi niciodată aceste obiecte în scopuri de marketing.

 
 
 
 

Videoul și pozele au fost realizate cu suportul celor de la Fabrica de Aplicatii.

Pentru realizarea videoului și pozelor s-au utilizat titluri reale ale editurii Humanitas.

 

UPDATE:  EDITURA ACT ȘI POLITON ȘI-A EXPRIMAT ACORDUL DE A PLASA CĂRȚILE AUDIO ÎN APLICAȚIE

ACT și Politon este o editură românească, apărută pe piaţă din dorinţa de a vă apropia de cărţile audio, de cărţile vorbite, în aceeaşi măsură ca şi de cărţile tipărite.

 
 
 
 

 

ȘI SUNTEM ÎN DISCUȚII CU ÎNCĂ ALTE 8 EDITURI.

 

APARIȚII ÎN MASS-MEDIA

 
 

 

 
 

 

 

 

REZERVĂ ACUM UNUL DIN PACHETELE PE CARE LE-AM PREGĂTIT PENTRU TINE !

 

 

Stadiul actual al proiectului

Până în acest moment am decis ce firmă se va ocupa de dezvoltarea aplicației și am luat legătura cu câteva edituri, care și-au exprimat interesul de a își plasa cărțile audio în această aplicație.

 

Ce mai avem de facut

Trebuie să dezvoltăm aplicația și să luăm legătura și cu alte edituri, ce au cărți audio în limba română.

Echipa proiectului

Alexandru VESA 

 
 

Numele meu este Alexandru VESA, am 20 de ani și sunt născut în București. Recent am trecut anul III în cadrul Academiei de Studii Economice din București, facultatea de Economie Teoretică și Aplicată. Sunt pasionat de business, psihologie, antropologie, economie, dezbateri amicale, evenimente sociale(în special de cele sportive), dezvoltare personală, autocunoaștere, sport, teatru și sper să îmi găsesc în continuare pasiuni. Sunt o fire pozitivă, cu un comportament asertiv, îmi place să lucrez în echipă, să socializez și să stau printre persoane de la care am ce învăța.

Social media: www.fb.com/alexandru.vesa03

 

 

 

Ionuț-Cosmin BADEA 

 
 

Mă numesc BADEA Ionuț-Cosmin, am 21 de ani și sunt din București. În prezent sunt student, anul III, la Universitatea Politehnică din București,  facultatea IMST, secția Industrial Engineering (sau inginerie industrială în lb. engleză). Pasiunile mele sunt cărțile de business, tehnologia, sportul, mașinile și multe altele. Sunt o persoană foarte pozitivă și sociabilă, căruia îi place să își facă prieteni noi.

Social media: www.fb.com/cosmin.badea08

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

În stadiul actual al proiectului o parte dintre editurile cu care am început discuțiile despre colaborare s-ar putea răzgândi. Vă vom ține la curent pe parcursul campaniei cu statutul parteneriatelor cu editurile.