ASET Crew la Campionatul Mondial ESDU DanceStar Finals 2014

5 euro +
2
Mii de mulțumiri și menționarea pe pagina oficială de Facebook a trupei, după încheierea concursului. Numele tău se va afla printre cele care au contribuit la reușita noastră și va fi văzut de mii de persoane!

Data livrarii: June 2014
15 euro +
0
Menționarea pe pagina oficială de Facebook a trupei și un DVD creat special, cu momente inedite adunate de prin turneele și din cadrul concursurilor câștigate până în acest moment. DVD-ul va fi semnat de toți membrii trupei și livrat prin Poșta Română. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt incluse în pachet.

Data livrarii: June 2014
25 euro +
0 / 10
Tricou imprimat cu artwork exclusiv ("Skeleton") + pachetul de 5 Euro. Acest model de tricou va fi creat special pentru campania we-are-here.ro. Livrarea se face prin Poșta Română și costurile de transport pe teritoriul României sunt incluse în pachet.

Data livrarii: July 2014
30 euro +
0 / 10
Tricou imprimat cu artwork exclusiv ("Skeleton"), DVD semnat de toți membrii trupei, creat special cu momente inedite adunate din turnee + pachetul de 5 Euro. Acest model de tricou va fi creat special pentru campania we-are-here.ro. Livrarea se face prin Poșta Română și costurile de transport pe teritoriul României sunt incluse în pachet.

Data livrarii: July 2014
50 euro +
0 / 10
O invitație la workshop alături de membrii trupei, desfășurat în București în sala noastră de antrenamente. Workshop-ul va avea o durată de 2 ore și va fi șansa voastră de a descoperi street dance-ul în cel mai frumos mod cu putință.

Data livrarii: July 2014
100 euro +
0 / 10
Un weekend petrecut alături de noi. Ce oferim în acest weekend: 2 zile de dans, poze cu membrii trupei, distracție nelimitată și un moment special de încheiere pentru a sărbători rezultatul obținut la concursul mondial din Croația. Șampania o dăm noi! Totul se va desfășura la București, în cadrul sălii noastre de antrenament.

Data livrarii: July 2014
350 euro +
0 / 1
Posibilitatea de a ne avea ca invitați în cadrul unei petreceri private, ce se poate desfășura fie acasă, în club sau în orice altă locație aleasă. Promitem un show de nota 10! Pachetul este valabil doar în zona Bucureștiului.

Data livrarii: August 2014
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 2 ]

Formată în decembrie 2009, la inițiativa unui tânăr dansator și coregraf din Brăila, ASET Crew este o trupă de street dance, care prin pasiunea nebună pentru dans a membrilor săi, a reușit să se remarce foarte repede atât pe plan local, cât și internațional. În mai puțin de 5 ani de zile, trupa noastră a încântat publicul cu numeroase coregrafii, în cadrul concursurilor desfășurate la Oradea, București și chiar și în Porec, Croația.

Din portofoliul de reușite al trupei mai face parte și finala ediției a-II-a Românii au Talent, unde ASET Crew a fost urmărită și susținută de mii de fani din toată țara. Premiul cel mare nu a ajuns la noi, însă nici nu ne-am dat bătuți. Am continuat să dansăm, să ne perfecționăm și să câștigăm concurs după concurs. Dansul este mult mai frumos când îl faci pentru public și noi am înțeles încă de la început acest lucru.  

Stadiul actual al proiectului

În momentul de față, suntem ocupanții locului I, la categoria Urban Dance Style, în cadrul concursului ESDU DanceStar România, ediția 2014. În urma acestei reușite, ASET Crew se află printre trupele și dansatorii care vor reprezenta România la ESDU World Dance Masters, ce se va desfășura în Porec, Croația, în perioada 28 mai - 1 iunie 2014. 

Aceasta este a doua șansă a noastră de a demonstra că merităm un loc pe podium, după ce în urmă cu 3 ani de zile, am obținut locul 6 la nivel mondial, în cadrul aceluiași concurs. Mai bine de 5000 de dansatori vor fi prezenți în această etapă a concursului și noi suntem printre ei.      

Ce mai avem de facut

În această perioadă, încercăm săptămână de săptămână să îmbunătățim coregrafia și dansul cât mai mult posibil astfel încât show-ul ce va fi prezentat în Croația, să fie pe măsura așteptărilor, exigențelor și cerințelor juriului. 

Pe lângă partea de show, mai avem de pus la punct detalii ce țin de deplasare și cazare, deoarece toate acestea revin în sarcina fiecărei trupe sau dansator / dansatoare, care s-a calificat pentru acest concurs. 

În urma susținerilor și aprecierilor primite după concursul național desfășurat în luna martie, suntem foarte încrezători în reușita noastră și depunem toate eforturile pentru a obține, cel puțin, o poziție la fel de bună ca și cea din anul 2011.   

Echipa proiectului

Membrii care alcătuiesc trupa în prezent sunt următorii:

Gabriel Alistar - Coregraf și Dansator

Alexandru Robu - Dansator

Bogdan Sîrbu - Dansator

Oana Trișcaș - Dansator

Florina Mihai - Dansator

Alina Șerban - Dansator

Nicoleta Halmaghi - Dansator 

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Singura problemă ca noi să nu putem participa la acest concurs pentru care am muncit mai bine de o jumătate de an, ar fi să nu avem fondurile necesare care să ne acopere cheltuielile, destul de ridicate, pe întreaga perioadă a concursului. 

Împreună cu voi, putem să demonstrăm că munca, efortul și pasiunea noastră pentru dans sunt apreciate pe deplin!

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea și încrederea acordată!