ART HUB. Spațiu de lucru, debut, experiment, schimb cultural

1 euro +
4
Te așteptăm la ART HUB unde îți vom oferi un sticker alături de mulțumiri, și doar dacă dorești, menționarea numelui tău pe site și în caietul nostru de susținători.

Data livrarii: September 2013
5 euro +
2
Te așteptăm la ART HUB unde îți vom oferi un sticker alături de mulțumiri, și doar dacă dorești, menționarea numelui tău pe site și în caietul nostru de susținători. În plus, îți vom oferi și un tur ghidat al galeriei pentru expoziția în curs.

Data livrarii: September 2013
10 euro +
1
Primești toate cele de mai sus și îți poți alege să participi la un seminar din cele susținute la ART HUB în următoarele 3 luni.

Data livrarii: September 2013
10 euro +
0
Primești cele de mai sus și îți poți alege să participi la o ședință introductivă în cadrul unui curs din cele susținute la ART HUB în următoarele 3 luni.

Data livrarii: September 2013
25 euro +
0
Primești cele de mai sus și un catalog ART HUB toamnă-iarnă 2013 (în ianuarie 2014, atunci când va fi editat). Îți poți alege participarea la un seminar din cele susținute la ART HUB sau la o ședință introductivă în cadrul unui curs din cele susținute la ART HUB în următoarele 3 luni.

Data livrarii: January 2014
50 euro +
0
Primești cele de mai sus și un curs complet la alegere din cele care vor fi organizate în următoarele 3 luni ai căror lectori sunt chiar artiștii care vor expune în toamna 2013 la ART HUB: Curs de artă pentru adulți susținut de Adela Edu; Curs de artă pentru copii susținut de Elena Andrei; Curs de modelaj pentru adulți/copii susținut de Valentin Soare; Curs de cultură vizuală contemporană susținut de Nona Șerbănescu.

Data livrarii: September 2013
50 euro +
1 / 6
Primești cele de mai sus și în cazul în care ești manager cultural, artist sau free lancer primești un abonament Guest la ART HUB. Implică posibilitatea utilizării spațiului pentru 50 de ore/lună pentru activități specifice muncii tale.

Data livrarii: September 2013
100 euro +
0 / 4
Abonament ART HUB Public Oriented: În cazul în care ești manager cultural, artist sau free lancer, vei primi un abonament ART HUB Public Oriented. Pachetul implică posibilitatea de a organiza în cursul unei luni un număr de activități orientate către public (cursuri, seminarii, mese rotunde etc. ) Primești și toate cele până la pragul de 25 euro.

Data livrarii: September 2013
100 euro +
0
Primești toate cele până la pragul de 25 euro, accesul la un curs complet ART HUB (descrise la 50 euro) și un print de artă pe hârtie după una dintre lucrările din colecția ART HUB. Lucrările disponibile pentru reproduceri vor putea fi văzute pe site sau la galerie.

Data livrarii: October 2013
250 euro +
0 / 2
Abonament ART HUB Full Access: Primești toate cele până la pragul de 25 euro și dacă ești manager cultural, artist sau free lancer, un abonament ART HUB Full Access. Implică posibilitatea de a utiliza zi de zi timp de o lună spațiul ART HUB pentru activități interne sau de lucrul cu publicul nelimitat (dar în funcție de o planificare comună).

Data livrarii: September 2013
250 euro +
0
Primești toate cele până la pragul de 25 euro, accesul la un curs complet ART HUB la alegere (descrise la 50 euro) și un print de artă pe pânză, în mărime naturală după una dintre lucrările din colecția ART HUB.

Data livrarii: October 2013
500 euro +
0
Dacă ești manager cultural, artist sau free lancer primești toate cele până la pragul de 25 euro și un abonament ART HUB Full Access pe 2 luni.

Data livrarii: September 2013
500 euro +
0
Primești toate cele până la pragul de 25 euro, accesul la un curs complet ART HUB, un print de artă pe pânză în mărime naturală după una dintre lucrările din colecția ART HUB și o vizionare privată a galeriei împreună cu artistul expozant și curatorul.

Data livrarii: September 2013
1000 euro +
0
Primești toate cele până la pragul de 25 euro iar dacă ești manager cultural, artist sau free lancer un abonament ART HUB Full Access pe 4 luni + disponibilitatea sălii pentru organizarea unei expoziții cu durata între 2 și 4 săptămâni după încheierea programului curatorial în curs.

Data livrarii: September 2013
1000 euro +
0
Primești toate cele până la pragul de 25 euro, accesul la un curs complet ART HUB, un print de artă pe pânză, în mărime naturală după una dintre lucrările din colecția ART HUB, o vizionare privată a galeriei împreună cu artistul expozant și curatorul și organizarea unui eveniment artistic dedicat la ART HUB.

Data livrarii: October 2013
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 8 ]

Anul acesta, pe 1 martie, Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane a deschis ART HUB,  un spațiu multifuncțional menit să răspundă mai multor provocări.

Ne-am întrebat cum ar fi dacă o galerie de artă ar sprijini tinerii artiști aflați la începutul carierei sau artiștii pentru care experimentul face parte din căutările lor firești sau dacă putem pune la bătaie un spațiu unde artiști din alte orașe sau alte țări ar putea intra în dialog cu publicul bucureștean. Și apoi ne-am întrebat dacă în această galerie de artă s-ar mai putea întâmpla și altceva decât un vernisaj o dată pe lună. Așa că ne-am gândit la o formulă de a utiliza spațiul existent la maximum, de a menține vii și populate expozițiile în curs și mai ales, cel mai important, să construim o comunitate, o rețea a oamenilor pasionați de artă care lucrează în acest domeniu și care doresc să stea aproape de fenomenul artistic. Așa a apărut ART HUB; ca un concept de lucru, ca o nouă formă de organizare a unei galerii de artă - mult mai deschisă decât o galerie clasică, ca un pretext pentru inovație, lucru cu resurse comune și formare a unei comunități.

ART HUB este un loc pentru profesioniști (manageri culturali, artiști, free lancers) dar și pentru pasionații de artă – prin programele și evenimentele ce le sunt adresate (vernisaje, cursuri, seminarii, proiecții de film, sesiuni de dezbatere etc.)

La ART HUB orice artist sau manager cultural poate utiliza spațiul pentru lucru cu publicul în proiecte personale sau ale organizației pe care o reprezintă sau pentru lucrul propriu zis pe proiecte: întâlniri, discuții cu partenerii și colegii de echipă etc., în funcție de pachetul de membru ART HUB pe care și-l alege.

Pe lângă toate acestea, ART HUB mai dezvoltă o mică librărie de artă, un magazin de artă contemporană și  o publicație periodică cu distribuție gratuită și online.

Avem nevoie de implicarea ta!

La ART HUB credem că o galerie de artă, la fel ca de altfel orice proiect cultural, este atât de relevant pe cât consideră publicul său că este.

De aceea ne bazăm pe tine să ne susții pentru a face mai mult decât am făcut până acum. Contribuția ta la acest proiect este vitală din două puncte de vedere: în primul rând ne vei ajuta să devenim auto-sustenabili pe termen lung și în al doilea rând, ne confirmi în ce măsură ART HUB este necesar pentru comunitate. Odată cu contribuția ta financiară așteptăm și implicarea ta, critica constructivă, vizitele la galerie, propunerile și întrebările tale.

 

Cu 2000 de euro, prindem încredere în noi și...

 

 • Putem utila spațiul cu un videoproiector și un ecran de proiecție, o masă de ședințe cu scaunele aferente, o imprimantă multifuncțională, un flipchart și consumabile;
 • Putem derula o campanie restrănsă pentru atragerea de noi membri ai hubului;

 

Cu 3000 de euro facem toate cele de mai sus +

 

 • Comandăm mobilier modular pentru stocarea obiectelor membrilor hubului;
 • Realizăm sisteme de depozitare pentru lucrările consignate în magazinul ART HUB pentru a câștiga spațiu;
 • Derulăm o campanie mai serioasă pentru atragerea de noi membri;

 

Cu 4000 de euro facem toate cele de mai sus și organizăm:

 

 • Expoziția ”Krijlia” a artistului Adrian Iurco – 12 sept – 9 oct 2013
 • Expoziția Teofanei Filip și a lui Valentin Soare – 11 oct – 8 nov 2013

 

Cu 5000 de euro facem toate cele de mai sus și organizăm:

 

 • Expoziția ”Super Eroi” semnată Adela Edu – 12 nov – 10 dec
 • Expoziția ”Țesătura angelică” a Elenei Andrei – 12 dec 2013 – 31 ian 2014

 

Cu 6000 de euro facem toate cele de mai sus și edităm un catalog de artă care va cuprinde toate cele patru expoziții.

 

 

Iar dacă vom strânge mai mult de 6000 de euro, orice sumă în plus ne va aduce mai aproape de următoarele obiective:

 

 • Vom pregăti o sesiune de cursuri intensive de management cultural pentru internii și voluntarii asociației cu o componentă deschisă către public;
 • Vom relua lucrul la publicația ART HUB
 • Vom demara cercetarea și activitățile de fund raising pentru ART HUB 2 – un centru cultural destinat lucrului artistic cu ateliere de creație, săli de repetiții și spectacol, galerie de artă și spațiu educațional și pe proiectul de mobilitate artistică internațională.

Mai multe detalii despre cursurile disponibile ca recompense pentru susținerea ART HUB aici.

 

Mai multe detalii despre pachetele de membership ART HUB aici.

 

Îți mulțumim și te așteptăm la ART HUB!