Apomat

5 euro +
8
Un mare mulțumesc pentru ca ai susținut campania! Contul tău va fi alimentat cu un credit de 40 Lei, din care iți poți cumpăra când vrei apă de la tonomat. Creditul va fi încărcat pe un card special pe care îl vei primi prin poștă la sfârșitul campaniei. Vei putea folosi cardul doar pentru cumpărarea apei de la tonomat.

Data livrarii: March 2016
5 euro +
4
Apă în așteptare! Dacă vrei să susții campania, dar nu ai nevoie de apa filtrată o poți dona unui student care are nevoie de ea. Studentii se vor alege de comun acord cu administratia campusului, în funcție de nevoi.

Data livrarii: March 2016
10 euro +
6
Un și mai mare mulțumesc pentru că ai susținut campania! Contul tău va fi alimentat cu un credit de 90 Lei, din care iți poți cumpăra când vrei apă de la tonomat. Creditul va fi încărcat pe un card special pe care îl vei primi prin poștă la sfârșitul campaniei. Vei putea folosi cardul doar pentru cumpărarea apei de la tonomat.

Data livrarii: March 2016
Descriere [ o lectura de ~ ]
Comentarii [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Sustinatori [ 17 ]

Salut!

Venim în ajutorul oamenilor ca tine, care vor să aibă acces la apă curată și filtrată prin instalarea de tonomate în campusuri și în locuri publice, în schimbul unui preț corect. Vrem să instalăm aceste tonomate care vor oferi apă filtrată în campusuri universitare, pe stradă și în zonele de blocuri. Accesul la apă va fi 24h/24h astfel încât oricine, oricând, să se poată bucura de apă de calitate în proximitatea locuinței sale. Prețul pentru UN LITRU DE APA este de doar 25 DE BANI.

 
 

Redefinim conceptul de aprovizionare cu apă

  • Te-ai săturat să îți cumperi apă îmbuteliată scumpă?
  • Te-ai săturat să plătești și PET-ul de fiecare dată când iți cumperi apă?
  • Te-ai întrebat vreodată de unde vine apa îmbuteliată pe care o bei și în ce condiții a fost păstrată până în momentul în care ai cumpărat-o?
  • Preferi să mergi până la hipermarket pentru a cumpăra apă îmbuteliată doar pentru că este puțin mai ieftină decât la magazinul din colțul blocului, dar să plătești combustibilul până acolo și înapoi?
  • Vrei o apă care să fie proaspăta, să aibă un gust bun și să fie aproape de tine?

 

Tonomatele noastre reduc costurile pentru ambalare, depozitare și transportul apei îmbuteliate

Tu plătești numai pentru apă, nu și pentru ambalaj.

Ajutăm astfel mediul și oamenii, deoarece nu se mai produc atâtea PET-uri care ajung inevitabil să fie aruncate la coșul de gunoi.

 
 

Filtre de calitate pentru o apă de calitate

Venim cu o soluție profesională de filtrat apa de la liderii mondiali în acest domeniu. Tehnologia constă în 9 etape separate de filtrare a apei. La baza procesului se află filtrul de osmoza inversă care elimină bacteriile și virusurile din apă. În etapele de prefiltrare sunt eliminate metalele grele, clorurile, nitrații și nitriții și multe alte substanțe dăunătoare organismului. Cumpărând apa de la tonomat, te poți bucura chiar tu de o apă proaspătă și sănătoasă la doar 0,25 Lei/Litru.

Poți reumple orice recipient între 0.5L și 10L pe care îl ai acasă de la tonomat.

 
 

Apa o plătești cum îți este ție mai ușor:

  • Cash – prin acceptorul de monede
  • Cardul Apomat (primit de la noi) – scanezi cardul, introduci pinul de siguranță atașat cardului și selectezi cantitatea de apă pe care o vrei. Cardul se reîncarcă direct de la tonomat cu suma dorită prin introducerea de cash.

Stadiul actual al proiectului

 
 

Avem toate elementele planului bine definite.

Avem furnizorul tehnologiei de filtrare și a tonomatului.

Avem inginerul care va proiecta și asambla unitatea adițională de unde vei putea cumpăra apă cu cartele.

Avem informaticianul care va face baza de date a cartelelor cu care se va plăti apa.

Avem personalul care va asigura mentenanța tonomatelor.

Ce mai avem de facut

Trebuie comandate sistemele de filtrare.

Produse și asamblate unitățile adiționale care vor distribui apa cu ajutorul cartelelor.

Implementată baza de date a cartelelor.

Instalat și pus în funcțiune a primului Apomat.

Echipa proiectului

 Salut, sunt Radu Irimie  Administrator ”FiltreH2O SRL-D”, am experiență în instalarea și mentenanța sistemelor casnice de filtrat apa. Aceasta este o extindere a domeniului de activitate în care deja lucrez. Un sistem de filtrarea a apei care este instalat în casă, nu este accesibil din punct de vedere financiar pe o scară largă. Acum venim cu soluția salvatoare pentru buzunarul oricui! Prin instalarea de tonomate în locuri publice, oferim apă de cea mai bună calitate la un preț mai mic decât orice apă îmbuteliată de pe piață.

În jurul proiectului apomat am strâns foarte mulți prieteni care ajută și susțin proiectul. Cunoștințele lor varianză de la educație la design, arhitectură, informatică, automatizări, telecomunicații, mecanică și multe alte doemnii, împreună reușind să ajungem în stadiul actual.

Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existe

Să nu primim în timp util aprobarea din partea administrației căminelor sau a blocurilor.

Să nu strângem suficienți bani pentru a continua și transpune primul tonomat in realitate, în acest moment.

Prin această finanțare vom asigura o accelerare a proiectului, primind o confirmare din partea susținătorilor că există o reală nevoie pentru tonomatul de apă. În cazul în care nu ajungem la suma propusă, proiectul se va continua printr-o finanțare proprie iar data de lansare va fi doar amânată.