[ ]
 

Startup-urile Hubcelerator în campanie de crowdfundingHubcelerator este programul de accelerare prin care antreprenorii care au o idee sau o afacere în faza incipientă dezvoltă un model viabil de afacere pe care îl testează în piață cu potențialii clienți. Impact Hub Bucharest și We Are Here au devenit parteneri pentru a face din crowdfunding cea mai populară metodă de finanțare și testare a ideilor antreprenoriale deștepte din România.

Programul de accelerare

Bazat pe 3 ani de experiență în mediul antreprenorial românesc și două programe de accelerare desfășurate cu succes, Hubcelerator îmbină workshop-urile de business cu mentorat individual și teme practice.

Initiatorii campaniilor

Campaniile din Hubcelerator sunt lansate de super eroi care cred în puterile supra naturale ale start-up-urilor. Sunt antrenați special în ale business-ului și sunt gata să ia parte la testul suprem: piața!

Testul publicului

Cea mai importantă înâlnire a unui start-up este cu primii săi clienți, iar voi sunteți starurile blockbuster-elor lor de lansare. Contribuțiile voastre le vor da energia și resursele necesare să transforme ideile în afaceri funcționale.

 

Dare to Rug de Andreea Maria Batros in Bucharest

Primul brand Românesc de covoare care îmbină modele tradiționale cu design-ul contemporan, intr-un covor lucrat manual din lână 100% prin tehnica hand-tufted.

finantat cu 2035 euro de 39 sustinatori

Soup Loop de Olivia Zahalca in Bucharest

Un soup bar de experiente gastronomice. Doua maini harnice si o inima pasionata. Legume si fructe naturale. Sanatate la pahar. Pentru oameni activi si optimisti

finantat cu 1119 euro de 33 sustinatori

Programul Kidult de Ioana Ceausu in Bucuresti, Romania

Te susținem în eforturile tale pentru a construi un start bun în viață pentru copilul tău! Kidult dezvoltă abilități și comportamente pentru secolul 21.

Nefinantat

Centrul de Recuperare AVC de Centrul de Recuperare AVC in Bucuresti

Ȋnființarea Centrului de Recuperare AVC (Accidentului Vascular Cerebral ) pentru reabilitarea neuro-motorie a persoanelor care au suferit un AVC

Nefinantat

Flug, livrări de la persoană la persoană de Alexandru Samoila in București

Flug evoluează modul în care se trimit pachete și documente prin oraș, via scutere și biciclete.

Nefinantat

Coffee Drive de Marius Durbac in Bucuresti

O cafea buna in fiecare zi. Indiferent ca pleci la munca dimineata, sau ca iesi in pauza de pranz, noi suntem acolo sa-ti oferim o cafea buna, proaspat prajita.

Nefinantat

Apomat de Radu Irimie in Bucharest

Instalam tonomate care filtreaza apa municipala aproape de tine pentru ca tu sa te bucuri de o apa proaspata la un pret foarte mic.

Nefinantat

Tonomat in Club Control de Octavian Viorel in București

Vrem să facem împreună prima petrecere din lume unde toți invitații sunt DJs. Au nevoie doar de telefoanele mobile si de puțin net să intre pe http://tonom.at

Nefinantat