We Are Here este un loc de intalnire intre voi si cei mai creativi oameni din lume din Romania.

O sa avem tot timpul proiecte noi din film, teatru si dans, muzica, design si expozitie, publishing, educatie, stiinta si tehnologie. Pe unii dintre initiatorii proiectelor ii stii, de unii ai auzit iar despre altii nici nu stiai ca exista si ca fac lucruri atat de frumoase.

De ce ai sustine un creator pe We Are Here? In primul rand, pentru ca iti poti exprima dorinta ca un proiect creativ sa existe. Faptul ca alegi sa contribui e un vot si fiecare vot conteaza. Pentru ca tu alegi sa contribui, un festival poate merge mai departe sau un produs nou se poate lansa.

In al doilea rand, initiatorul iti ofera o experienta pe care nu o poti accesa altfel. De exemplu, numai cel care contribuie poate intra la o petrecere de lansare privata, poate iesi la un suc cu echipa din spatele proiectului, poate avea primele produse dintr-o linie sau pe unul creat special pentru el sau isi pot vedea numele pe site-ul creatorului.

In al treilea rand, descoperi oameni misto care fac lucruri incredibile. Cu cat sunt mai multi oameni care creeaza, cu atat e mai bine pentru fiecare dintre noi. Poate, dupa ce vizitezi atelierul unui creator, sa spunem, iti descoperi o pasiune, poate incepi o colaborare sau poate gasesti cadoul perfect pentru prietenul tau.

Intri pe pagina proiectului, unde ai ajuns pentru ca initiatorul iti este prieten sau ai auzit de la un prieten sau din media sau pur si simplu pentru ca ai cautat prin site. Daca ti-a captat atentia si recompensele ti se par atragatoare, apesi butonul de "Sustine acest proiect", iti alegi suma si recompensa atasata. Suma aleasa va fi blocata pe contul tau pana cand se termina campania. Fiecare campanie dureaza 45 de zile. Daca initiatorul strange suma de care are nevoie (toata, in cazul in care a ales varianta fixa sau minimum 30%, in cazul variantei de finantare flexibila), banii tai sunt retrasi de pe cont si ajung la initiatorul proiectului. In cazul in care proiectul nu este finantat, banii se intorc in contul tau.

Apoi, astepti lansarea produsului sau a evenimentului si iti iei in primire recompensa. Vei putea vorbi cu initiatorul pe toata durata campaniei, prin intermediul aplicatiei de mesaje privare in site. Avem si sectiunea de comentarii pentru…comentarii. Fiecare proiect are o sectiune de Updates, unde initiatorul te va tine la curent cu mersul proiectului.

In cazul in care nu poti sustine un proiect in timpul campaniei, poti face ceva la fel de important. Poti spune prietenilor tai. Orice „veste” e nepretuita pentru creator. In momentul conectarii, poti vedea cine dintre prietenii tai a sustinut proiectul.

In numele nostru si al creatorilor, iti multumim ca esti aici!