ZIC ZAC la Bursa Internațională de spectacole din Elveția

5 euro +
17
Crearea unui album foto pe pagina Zic Zac de Facebook, intitulat „We Are Here for Zic Zac!” cu toți participanții.

Delivery date: March 2014
10 euro +
8
O invitație la spectacolul „Zic Zac”. Reprezentațiile sunt anunțate din timp pe pagina de Facebook ZicZac. Crearea unui album foto pe pagina oficială de Facebook cu toți participanții, intitulat „We Are Here for Zic Zac!”

Delivery date: March 2014
20 euro +
11
2 invitații la o reprezentațiile cu spectacolul „Zic Zac”. Datele reprezentațiilor vor fi anunțate din timp pe pagina de Facebook ZicZac. Crearea unui album foto pe pagina oficială „Zic Zac” de Facebook cu cei care au participat la sprijinirea proiectului, intitulat „We Are Here for Zic Zac”.

Delivery date: March 2014
30 euro +
1
O invitație la spectacolul „Zic Zac”. Reprezentațiile sunt anunțate pe pagina de Facebook ZicZac. O agenda-album pentru anul 2014 Zic Zac cadou. Crearea unui album foto pe pagina oficială de Facebook cu toți participanții, intitulat „We Are Here for Zic Zac!”

Delivery date: March 2014
50 euro +
7
2 invitații la spectacolul „Zic Zac”. Reprezentațiile sunt anunțate din timp pe pagina de Facebook ZicZac. O agenda-album Zic Zac cadou. Ședință foto cu actorii după spectacol finalizată cu o fotografie semnată și dedicată participantului. Crearea unui album foto pe pagina oficială „Zic Zac” de Facebook cu cei care au participat la sprijinirea proiectului, intitulat „We Are Here for Zic Zac!”

Delivery date: March 2014
300 euro +
0 / 5
Implicarea echipei „Zic Zac” în educarea angajaților firmei tale, prin organizarea unui curs la alegere: storytelling, public speaking, cursuri de dans sau de actorie. Crearea unui album foto pe pagina de Facebook „Zic Zac” cu toți participanții, intitulat „We Are Here for Zic Zac!”

Delivery date: March 2014
1000 euro +
0 / 2
O reprezentație cu spectacolul „Zic Zac” dedicată angajaților companiei tale. Dacă este vorba despre o companie, aceasta va fi promovată pe pagina oficială de Facebook „Zic Zac”.

Delivery date: March 2014
Description [ read time ~ ]
Comments [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Backers [ 44 ]

„Zic zac” la bursa internațională de spectacole Thun, Elveția 2014

„Zic Zac” de Andrea Gavriliu – rezemată de Ștefan Lupu, o producție UNATC București 2013, este un spectacol de teatru-dans care se bucură de succes atât în București, cât și prin participarea la importante festivaluri de teatru din țară:

 • Festivalul Internațional „Temps D'Images”, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca
 • Festivalul Internațional de Teatru „Eurothalia”, Teatrul German de Stat Timișoara
 • Gala Tânărului Actor „Hop!”, Vox Maris Costinești
 • Festivalul Vin' la Teatru, Teatrul Gheorghe Pastia Focșani
 • Întâlnirile Dansului Bucureștean, Centrul Național al Dansului București
 • Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret, Teatrul Luceafărul Iași
 • Festivalul de Teatru Teatru Independent (de orice) „Undercloud”, București
 • Festivalul de Teatru „Ideo Ideis”, Alexandria
 • Gala Absolvenților de Master 2013, UNATC București

 

Zic Zac este spectacolul generației noastre, întruchiparea entuziastă a plăcerii de a dansa, de comic amestecat cu autoironie. Bucuria dansului prin teatru!
Zic Zac este spectacolul generației noastre, întruchiparea entuziastă a plăcerii de a dansa, de comic amestecat cu autoironie. Bucuria dansului prin teatru!

 

„Zic Zac” a obținut, de asemenea, premii, ceea ce atestă valoarea inovatoare a spectacolului, acesta fiind unicat în peisajul teatral și coregrafic românesc, fapt care reiese și din numărul impresionant de cronici care s-au scris:

 • Premiul pentru CEA MAI BUNĂ CREAȚIE COREGRAFICĂ și premiul pentru CEL MAI BUN INTERPRET ÎNTR-UN SPECTACOL DE COREGRAFIE (Andrea Gavriliu) – Gala Absolvenților de master UNATC București 2013
 • Premiul pentru CEL MAI BUN SPECTACOL – Festivalul de Teatru Independent (de orice) „Undercloud”, București 2013

 

Zic Zac este spectacolul generației noastre, întruchiparea entuziastă a plăcerii de a dansa, de comic amestecat cu autoironie. Bucuria dansului prin teatru!

 

„Zic Zac” a avut premiera în data de 12 martie 2013 la UNATC București ca spectacol de master în artă coregrafică, sub coordonarea doamnei profesoare Raluca Ianegic, deși are în componență trei actori: Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu și Gabriel Costin. Ceilalți membrii ai echipei sunt: Andreea Săndulescu (scenograf), Alexandru Petre (asistent scenograf), Alexandru Bibere (light designer) și Alexandra Poiană (sunet).

Obiectivul echipei „Zic Zac” pentru anul 2014 este participarea la festivaluri de teatru în afara granițelor, după cum am și primit deja invitații în acest sens și pe care suntem în proces de a le onora: Bursa Elvețiană de Spectacole Thun 2014, Festivalul de Teatru de la Edinburgh, Festivalul „ImpulsTanz” Viena.

 

Zic Zac este spectacolul generației noastre, întruchiparea entuziastă a plăcerii de a dansa, de comic amestecat cu autoironie. Bucuria dansului prin teatru!

 

Mulțumită doamnei Oana Pellea, „Zic Zac” a fost propus și selectat pentru a participa în perioada 11-13 aprilie 2014 la Bursa elvețiană de spectacole, ce are loc anual în orașul Thun, Elveția. Târgul este reprezentat de către organizația elvețiană KTV, Asociația Artiștilor de Teatru, și a adunat în mai bine de treizeci de ani de existență peste 700 de artiști și trupe, 300 de organizații teatrale, 40 de agenții de teatru și 200 alți de membrii. În total, KTV înglobează în jur de 4.500 de membrii al căror obiectiv este de a aduna și promova artiști de pretutindeni.

Participarea la acest târg internațional de spectacole presupune suportarea tuturor cheltuielilor de către participanți în ideea autopromovării într-un cadru dedicat acestui scop care asigură invitaților un spațiu de joc optim, echipă tehnică, un stand de promovare și includerea spectacolului într-un album de prezentare a producțiilor participante la târg. Mai mult de atât, devenind membrii KTV, asociația va promova timp de doi ani spectacolul participant pentru a-i facilita participarea la alte festivaluri internaționale și posibile turnee.

 

Zic Zac este spectacolul generației noastre, întruchiparea entuziastă a plăcerii de a dansa, de comic amestecat cu autoironie. Bucuria dansului prin teatru!

 

Prin urmare, participarea spectacolului „Zic Zac” la bursa elvețiană de spectacole din aprilie 2014 ar însemna o șansă reală pentru întreaga echipă de a face producția noastră cunoscută pe plan internațional și de a promova teatrul-dans românesc la nivel european. „Zic Zac” are nevoie de sprijin financiar în vederea participării la târgul de spectacole pentru care a primit o invitație oficială de la cele două reprezentante ale bursei, Martine Clémence, director general adjunct, și Doris Grubenmann, secretar.

Sprijinul financiar necesar pentru deplasarea spectacolului în afara granițelor reprezintă costurile de transport pentru întreaga echipă, transportul decorului, cazarea și materialele promoționale necesare pentru standul de promovare. 

Sprijinul financiar solicitat de către echipa „Zic Zac” poate acoperi întregul deviz al costurilor sau doar o parte din cheltuielile estimate pentru deplasarea în Elveția. 

 

Zic Zac este spectacolul generației noastre, întruchiparea entuziastă a plăcerii de a dansa, de comic amestecat cu autoironie. Bucuria dansului prin teatru!

 

„Zic Zac” este spectacolul generației noastre care transmite energie explozivă, sexualitate, umor și sensibilitate. Toate acestea sunt înglobate într-o călătorie psihedelică plină de umor și, mai ales, Muzică! Extrasele din doar o mică parte din articolele care s-au scris despre acest spectacol descriu cel mai bine impactul pe care îl are asupra publicului din întreaga țară:

„Despre singurătate şi prietenie, despre îndrăgostire şi dragoste, despre erotism, sexualitate şi despre amorul carnal, despre ceartă şi împăcare. Se joacă inteligent şi amuzant de-a suprarealiştii şi de-a dramaturgia ionesciană, dislocând proverbe şi asociindu-le aiurea, un aiurea foarte bine gândit, cu mare impact la public. (...) Urmează nesfârşite ropote de aplauze. Interminabile chemări la rampă. Publicul ovaţionează în picioare. În chip neaşteptat, sunt printre primii care se ridică, chiar primul care strigă bravo. O fac pentru că aşa simt. O fac pentru că cei trei o merită pe deplin.”

 

Mircea Morariu, „Cronică de spectator fericit” - Adevărul.ro

„Zic Zac” este întruchiparea entuziastă a plăcerii de a dansa, arătată cu naturaleţe, un chef de joacă şi de jocuri, de comic amestecat cu autoironie, de lucruri importante spuse cu umor, relaxarea de a nu te lua în serios, cu seriozitate.”

 

Oana Stoica, „Zic de dragoste și zac de dor” - Dilema Veche

„Inventivitatea şi plăcerea de a se juca serios i-a făcut pe creatorii acestui spectacol să reuşească nu doar un examen de coregrafie inedit, ci un spectacol în toată regula, care merită să fie văzut nu doar de specialişti, profesori şi prieteni. Locul lui poate fi pe orice scenă profesionistă şi garantat nu va dezamăgi niciun spectator dornic de o seară împlinită la teatru. Nu trebuie să ştii multe despre dans, nu e nevoie să iubeşti teatrul, ci pur şi simplu să vrei să te bucuri.”

 

Alina Epingeac, „Zic Zac – bucuria dansului”, Yorick

„ZIC ZAC e un spectacol cu vorbe aspre şi mişcări suple; e despre noi şi să nu vă fie cu mirare dacă o să vreţi să-l faceţi şi voi acasă. N-o să vă iasă, să nu vă frângeţi gâtul. Cred că cel mai înţelept ar fi să luaţi aminte din poveţele spuse şi să nu vă mai frângeţi inimile.” (Cătălina Miciu, „Zic Zac – The Power of Music”, Ginger Group)

Echipa „Zic Zac” le mulțumește tuturor celor interesați să sprijine financiar acest proiect și așteaptă cu mult interes răspunsuri pozitive!

Contact: ANDREA GAVRILIU

Telefon: 0733068200

E-mail: andrea_gavriliu@hotmail.com