The fragrance of hidden thoughts

5 euro +
0
You will receive by e-mail a copy in eBook format and your name will be mentioned in a special section of the book, with thanks for helping the launch in Romania.

Delivery date: August 2014
5 euro +
0
You will receive by e-mail a copy in eBook format and your name will be mentioned in a special section of the book, with thanks for helping the launch in Romania.

Delivery date: August 2014
10 euro +
0
You will receive a copy of the book in print, which I will be deliver with postal service and your name will be mentioned in a special section of the book, with thanks for helping her launch in Romania. Shipping costs are in our care.

Delivery date: September 2014
Description [ read time ~ ]
Comments [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Backers [ 0 ]

V-aţi întrebat vreodată de ce sunt preferate cărţile din literatura universală mai presus decât cele din cea românească ? Un răspuns simplu. Deoarece reuşesc să ofere satisfacţia pe care un cititor o caută în momentul în care alege o carte.

Cu toţii căutam senzaţii mai puternice pentru a ne detaşa din realitate şi de aceea mă străduiesc să scriu pentru aceia care vor să simtă că trăiesc o aventură, care speră să dezlege un mister înainte de finalul cărţii ; pentru cei ca mine, care după ce savurează o carte sau un film bun, se ridică în picioare şi zic: “Uau...Ce super a fost!....Mai vreau!”

În ultimii ani lumea s-a umplut de tot felul de cărţi în care autorii fie ne sfătuiesc ce să facem ca să obţinem anumite rezultate în diverse domenii, fie şi-au scris memoriile sau au notat concluziile proprii asupra aspectelor vieţii. Trăim vremuri în care realitatea este îngropată în monotonie şi banal, iar un lucru care ne poate trage afară din această rutină este cu siguranţă imaginaţia.

Îmi doresc să ofer oamenilor ceea ce vor şi mai ales ceea ce ei deja aleg în fiecare zi : fantezie, suspans, curiozitate, îndoieli, pasiune sau mistere.

E adevărat că sunt multe persoane care pot scrie o carte, însă mă străduiesc să ies afară din sfera banalului, intenţionând să devin un "făcător de chei" şi astfel, nu voi oferi doar cărţi, ci "chei" care se pot folosi pentru a evada în alte lumi, unde cititorii să poată simţi, descoperi şi trăi alături de personaje.

What we’ve done until now

 
 

Cartea aflată in curs de finalizare, "Parfumul gândurilor ascunse", este aşteptată cu interes în America, însă am considerat că eliminând timpul necesar traducerii aş putea să o ofer prima oară publicului din România, atât în versiune electronică, cât şi tipărită. Este vorba despre o nuvelă de ficţiune, în care o femeie obişnuită ajunge printr-o întâmplare la un eveniment anual, organizat de un milionar pe o insulă privată, unde lucrurile devin complicate şi misterioase încă din prima noapte, iar gândurile ascunse ale personajelor şi neprevăzutul sunt elemente ce vor pune la îndoială deducţiile cititorului.

What we need to do from here

Ceea ce urmăresc prin această campanie este să adun fondurile necesare strict pentru lansarea cărţii în România (costurile tipografice şi cele de distribuţie în ceea ce priveşte piaţa românească) si orice ban în plus va fi investit în promovare.Volumul va fi publicat şi în cazul în care nu voi strânge aici suficienţi bani, dar mult mai târziu, deoarece în cazul acesta va avea prioritate piaţa internaţională unde am demarat campania iniţial.

What can go wrong

Armagedon.