Magia Baloanelor - Festival al baloanelor cu aer cald

3 euro +
2
Vom infiinta pe site Hall of Fame iar numele tau va fi trecut acolo ca semn de recunostinta ca ai contribuit la raspandirea magiei.

Delivery date: May 2016
10 euro +
2
Vom infiinta pe site Hall of Fame iar numele tau va fi trecut acolo ca semn de recunostinta ca ai contribuit la raspandirea magiei. In plus, iti vom da si o bratara silicon cu logo-ul nostru pe ea (asemanatoare celei din foto). Daca proiectul va avea success si vei cumpara recompensa pana la 15 Aprilie 2016, bratara te va astepta in cadrul festivalului. Dupa aceasta data, bratara va fi livrata pana la finalul lunii mai.

Delivery date: May 2016
25 euro +
0
Vom infiinta pe site Hall of Fame iar numele tau va fi trecut acolo ca semn de recunostinta ca ai contribuit la raspandirea magiei. In plus, iti vom da si o bratara piele cu logo-ul nostru pe ea (asemanatoare celei din foto). Daca proiectul va avea success si vei cumpara recompensa pana la 15 Aprilie 2016, bratara te va astepta in cadrul festivalului. Dupa aceasta data, bratara va fi livrata pana la finalul lunii mai.

Delivery date: May 2016
50 euro +
1 / 10
Primesti tot ce se da la recompensa de 10 Euro, plus un voucher de "sari randul" la zbor captiv (dupa zborurile partenerilor, insa inainte de public).

Delivery date: May 2016
200 euro +
0 / 10

Delivery date: May 2016
250 euro +
0 / 6

Delivery date: May 2016
Description [ read time ~ ]
Comments [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Backers [ 5 ]

Ideea:

Ideea mi-a venit anul trecut in august, cand nasul meu a fost intr-o excursie cu motocicleta pana in Turcia si bineinteles n-a ratat plimbarea cu balonul la Capadoccia (zona renumita pentru zborul cu balonul). Si atunci am zis ca este ceva prea frumos sa nu incerc sa il fac si la noi. Pana in decembrie 2015, n-am facut decat sa studiez, sa citesc, sa vorbesc cu piloti si organizatori (din Europa si din SUA), planuri, schite si bugete pe hartie. In ajunul Craciunului am dat drumul paginii de Facebook si de atunci nu respir mai mult de  5 minute fara sa ma gandesc, sa zic, sa fac, sa scriu ceva pentru festival (nu, nu si cand dorm, insa somnul s-a scurtat semnificativ – dar mi-am propus sa dorm toata luna dupa fiesta).

Am pornit cu entuziasmul cat casa. Mi se pare o idee atat de tare, ca nici nu mi-a trecut prin cap ca nu voi molipsi toata moldovenimea.  Am mai vorbit cu organizatori care s-au lasat dupa prima, a doua, a zecea editie: au pornit cu acelasi entuziasm si apoi, datorita faptului ca este un sport, desi foarte frumos, in aceeasi  masura foarte scump, au fost nevoiti sa renunte. Plus ca va fi gratuit pentru vizitatori!

Deci, avem Magia Baloanelor – Primul Festival al Baloanelor cu Aer Cald din Moldova - Razboieni, Iasi, 6-8 mai 2016.

What we’ve done until now

In ce moment am ajuns:

In momentul in care suntem prea aproape ca sa mai renunt! Din fericire, s-au mobilizat cateva companii private care ne sustin fie cu bani, fie cu servicii, fie cu produse. Pe site vom avea o sectiune speciala unde le vom multumi din suflet, pentru ca au indraznit sa se asocieze cu un eveniment care este la prima editie. Si unde mai pui ca e si un eveniment dependent de vreme, eu de obicei am mare noroc cu vremea, aduc soarele dupa mine in vacante.:)

Revenind,  tot ce mi s-a promis pana acum,  nu acopera cheltuielile. In momentul in care inviti un echipaj cu balonul, ii asiguri serviciile in cadrul festivalului. Venind pentru prima oara la noi, intentionez sa fiu o gazda primitoare, sa ii conving sa mai vina si la anul, sa facem o traditie din Magie. Astfel, vreau sa ii incant cu cazare cu apa calda, tochitura moldoveneasca, tuica, dans si un tur al Iasului cu degustare de vin si bineinteles sa se bucure si ochii lor la vederea moldovencelor  noastre.

La toate cele de mai sus se mai adauga gazul,  partea logistica, programul la sol si promovare a festivalului si gata.:)

Am inceput sa caut metode alternative de finantare...si asa am ajuns aici. Am primit de la voi sute de mesaje de incurajari si de felicitari pentru initiativa:

„Va felicit pentru modalitatea in care decurge organizarea festivalului”

“Fix acum treceam prin Războieni şi mă gândeam cum va fi”

“Nu știți de cand imi doresc sa zbor cu balonul!!!”

 “Astept cu nerabdare mai multe detalii, inclusiv posibilitati de cazare in zona. Venim din bucuresti :)”

 “As dori sa-mi rezervati o nacela doar de doua locuri, daca se poate: vreau sa o cer in casatorie pe prietena mea :) Zborul ar putea sa fie cel de dimineata? :) pentru a incepe ziua bine!”

“Am un baiat care va implini 13 ani in mai si viseaza sa devina pilot - cred ca i-ar placea asa o surpriza.”

“Va multumesc pentru raspuns, dar infinit mai mult pentru o atat de frumoasa initiativa.”

 “Fiica mea are 8 ani, 1,22m, si isi doreste mult sa zboare. Mi-a spus sa va intreb daca nu isi poate aduce inaltatorul pe care il foloseste in baie cand se spala pe dinti.”

“tin sa va felicit pentru initiativa dvoastra frumoasa, si pentru ca faceti  sa se intample lucruri”

Astfel am hotarat sa incerc sa va implic si pe voi, toti cei la fel de entuziasmati, sa facem impreuna “sa se intample lucruri”.

Te invitam asadar sa arunci o privire peste recompensele pe care le-am pregatit, in schimbul contributiei tale. Le-am gandit in asa fel incat sa primesti ceva care sa te diferentieze, care sa contribuie la multumirea de sine ca faci parte din Magia Baloanelor.

What we need to do from here

Cei 2500 Euro sunt necesari pentru a acoperi cheltuielile de organizare si de confirmare a 6 baloane.

Daca se strang mai multi, mai invitam baloane. It is as simple as that!

Ce poti sa mai faci tu:

  • poti distribui aceasta pagina si pagina de Facebook, sa se afle in lumea larga;
  • poti sa fii parte din echipa oferindu-te voluntar, atat inainte, cat si pe durata festivalului, sa experimentezi din spatele scenei organizarea unui astfel de festival;
  • daca ai un talent, canti, dansezi, poti veni pe scena sa completezi programul;
  • daca esti o companie si crezi ca ai un produs sau serviciu de care festivalul ar putea beneficia in mod direct, suntem deschisi la variante de colaborare.

The team

Raluca - face tot ce trebuie, cand nu are cine: cauta finantari si tine legatura cu partenerii, tine legatura cu pilotii, stabileste furnizorii, scrie texte, incropeste programul etc.

Happy media – tin online-ul la cote maxime si fac treaba excelenta pe marketing

Marocico - relationeaza cu vizitatorii si partenerii

Maro mica – jurnalist BBC, se pricepe la tot ce inseamna media

Alina/Iulia- contabilitate si contracte

Catalin – IT, adica centralizeaza intr-un soft creat de el toate datele festivalului ca nu cumva sa omitem ceva

Amintiri pretioase – spotul video

Ana, Levi si Dan - ne dau sfaturi si idei si ne mentin moralul sus cand acesta tinde sa se duca in lumea lui

What can go wrong

Baloane vom aduce, chiar si unul - doua, sa vedem si noi cum se umfla pline de culoare, sa auzim si noi cum huruie arzatoarele si sa simtim si noi senzatia de liniste si pace din aer.

Vrem sa il facem grozav, sa traim impreuna  o experienta magica cu zambete pe fata.

Asa ca haideti sa il facem bine din prima!

Va multumim si ne vedem la Razboieni!