Science Calendar 2016

5 euro +
114
10 pieces of the Science Calendar.

Delivery date: December 2015
10 euro +
77
10 pieces of the Science Calendar and a contributor certificate. Plus, we will send calendars to a school of your choosing. (in Romania)

Delivery date: December 2015
25 euro +
12
15 pieces of the Science Calendar and a contributor certificate. Plus, we will send calendars to two school of your choosing. (in Romania).

Delivery date: December 2015
50 euro +
10 / 30
15 pieces of the Science Calendar and a contributor certificate. Plus, we will send calendars to two school of your choosing. (in Romania). Also, you will get an invitation to the official launch event and your name will be mentioned on the website that hosts the online edition of the calendar.

Delivery date: December 2015
Description [ read time ~ ]
Comments [ 0 ]
Updates [ 0 ]
Backers [ 205 ]

Ai ocazia să contribui la un proiect unic în România: Calendarul științific! Este unul dintre proiectele de tradiție ale ASUR, prin care ne-am propus să popularizăm cercetătorii și descoperirile științifice care ne-au îmbunătățit viața. Peste 35.000 de exemplare au fost distribuite către școli în ani trecuți,  iar alte mii de calendare au ajuns la oamenii interesați de cunoaștere.  Am început acest proiect în 2010, când o mână de voluntari au colectat și selectat informațiile pentru prima ediție a calendarului, cea din 2011. Apoi, în fiecare an informațiile au fost actualizate și completate, astfel ca, în ediția viitoare veți putea citi și despre realizările din 2015. Fie că vorbim de fizică,  matematică,  biologie, astronomie,  chimie sau medicină Calendarul oferă cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință!

Ia și tu parte la realizarea acestui proiect, contribuind la campania de crowdfunding pentru ediția 2015.

Banii strânși în urma campaniei de crowdfunding vor fi utilizați pentru printarea și distribuirea a 10000 de exemplare din Calendarul Științific, cea mai mare parte dintre acestea mergând la școli și licee din întreaga țară.

Calendarul Știintific este un proiect anual, cu acoperire națională, derulat de ASUR începând cu 2010. Principalul obiectiv al proiectului este ca acest Calendar Științific să devină un brand reprezentativ pentru popularizarea științei în România.  Fiind un proiect unic în România, Calendarul Știintific a fost gândit ca un proiect de răspândire a informațiilor despre micile și marile descoperiri științifice care ne-au schimbat viața. Voluntarii care lucrează la proiect se ocupă de colectarea, verificarea și selectarea informațiilor, asigurându-se că actualizează anual calendarul cu noile descoperiri din lumea științei. Calendarul se adresează în special copiilor și tinerilor, dar poate fi folosit de toți oamenii interesați de cunoaștere. 

Asociația noastră editează anual calendarul și îl distribuie gratuit în școli și licee din întreaga țară. Costurile pentru o singură instituție de învățământ sunt de aproximativ 10 euro. 

După lansarea oficială, majoritatea exemplarelor printate merg către școli și licee din țară, iar restul sunt distribuite către elevi, profesori, studenți și orice alte persoane interesate de conținut. De asemenea, la sfârșitul anului, calendarul poate fi descărcat gratuit de pe site, oferind astfel ocazia de a-l printa celor interesați de cunoaștere.

What we’ve done until now

Informațiile au fost actualizate, selectate și corectate. Designul este în curs de finalizare.

What we need to do from here

După strângerea fondurilor necesare, urmează printarea, lansarea oficială și distribuirea calendarului.

The team

Proiectul este realizat de membrii și voluntarii ASUR.

ASUR este un ONG înființat în 2010, care numără în prezent peste 70 de membri. Asociația noastră promovează principiile etice umaniste, gândirea critică, cunoașterea științifică și separarea statului de biserică. 

 

Aflați mai multe despre ASUR și proiectele noastre pe site-ul asociației.

What can go wrong

În cazul în care nu strângem fondurile necesare în cadrul acestei campanii, printarea calendarului va fi amânată pe timp nedeterminat, până vom reuși să găsim banii necesari pentru printare și expediere către școli.