We Are Here este platforma
de care ai nevoie pentru ca proiectele tale
să devină realitate.Tu ce proiecte ai?

Ce este We Are Here?

We Are Here este o platformă de crowdfunding care te ajută să finanţezi evenimentele si proiectele creative sau educative pe care le-ai plănuit și care mai au nevoie numai de finanţare.

Cine sunt iniţiatorii?

Iniţiatorul ești tu - artistul, creatorul, inventatorul, omul mișto, cunoscut sau nu, cel care face lumea să evolueze sau educă. Initiaţorii sunt cei care au vise pe care vor să le transforme în realitate.

Cine susţine proiectele?

Susţinătorii sunt cei care împărtășesc visul iniţiatorilor și sunt dispuși să investească pentru ca el să se concretizeze. Ei sunt cei care vor ca proiectul tau să existe și să se bucure de el.

Cum funcţionează We Are Here pentru creativi?Dacă faci un film, o piesă de teatru sau dans, vrei să lansezi un album, o carte sau să organizezi o expoziţie sau o vânătoare de comori, ai inventat un gadget sau o aplicaţie, s-ar putea să ai nevoie de ajutor la finanţare.

 

Fă-ţi planul

Proiectele postate trebuie să fie punctuale, cu o dată de finalizare și cu rezultate clare. Tu trebuie să știi foarte clar ce mai e de făcut în proiect, care sunt obiectivele și cum poţi să îl finalizezi.

 

Povestește tuturor

Odată ce planul e bine pus la punct, ești pregătit să te prezinţi în faţa publicului. Fii clar, sincer și cât mai explicit. Fiecare vizitator al campaniei trebuie să își facă o idee clară despre proiectul tău.

 

Promovează

Singurul care poate prezenta proiectul clar și care poate da încredere oamenilor ești TU. Povestește cât mai multor oameni despre proiect, și fă din fiecare dintre ei un ambasador al ideii tale.

 

Multumește

Ai reușit? Răsplătește-ţi susţinătorii. Pregătește-le locuri speciale, ediţii limitate și experienţe unice. Ei sunt cei care au construit proiectul alături de tine și cei mai mari fani ai tăi.

Cum funcţionează We Are Here pentru susţinători?Fie că ești prieten cu iniţiatorul proiectului sau pur și simplu vrei ca idea de care tocmai ai auzit să apară în lume, fără ajutorul tău proiectul nu poate continua.

 

Ascultă cu atenţie

Site-ul pe care tocmai ai ajuns este plin de proiecte la care s-a lucrat zeci sau sute de zile, în care au investit timp, energie și pasiune. Dă-le șansa să îţi transmită idea lor - s-ar putea să te cucerească.

 

Vei fi răsplătit

Crowdfundingul este un proces reciproc avantajos. Proiectul are finanţarea necesară pentru lansare, iar tu ai un loc în primul rând. Fiecare ban investit va fi răsplătit pe măsură.

 

Povestește tuturor

Ești un descoperitor de idei noi! Povestește prietenilor tăi despre noua ta pasiune - e o conversaţie care nu va stagna. În plus, te asiguri în felul ăsta că proiectul în care ai investit se va realiza.

 

Participă la lansare

Faci parte din echipa proiectului deja, și vei fi ţinut la curent cu toate etapele. Te vei număra printre invitaţii de onoare la lansare. Idea în care ai crezut a prins viaţă, cu ajutorul tău!